Şimdi Ara

Hpv Genital siğil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yeni üyeyim herkese iyi forumlar .
    22 yaşındayım ve ortalama 1.5 yıldır hpv pozitif biriyim. Hpv genotiplemesi yaptırdığim da 9 adet hpv tipi pozitif çıktı.(1.5yil önce ilk teşhiste)
    İşin aksi gibi bir cinsel hayatım yoktu böbrek nakli olmuş biriyim ve kullandığım ilaçlar yüzüne bağışıklık sistemim yetersiz çalışıyor. Bu yüzden bı nakil olan her hasta da gerçeklesebilen bir durummus.
    Bu aralar tekrar nuks etmeye başladı. Daha önce koter ve kriyoterapi ile tedavi oluyordum uzun bir süre çıkmadı ama şimdi tekrar başladılar.
    Siz değerli üyelerimizinde başından bu sorunlar geçmiş o yüzden foruma kayıt oldum.
    Sizlere bir kaç sorum olucak bilgi paylaşımı yapar mısınız ?
    Hpv pozitif olan kişilerinde aşı olduğunu duydum . Aranız da hpv pozitif olup aşı olan var mı ? Eğer azda olsa faydası görülüyorsa yurt dışından gardasil 9 getirticem. Bu konuda düşünceleriniz nedir ?
    Diğer sorum ise biliyorsunuz ki bağışıklık sistemine bağlı bir hastalık propolis ve ahcc mantarını daha önce duydum ama böbrek nakli hastalığım yüzünden hiç üstüne düşmedim. Bağışıklığımi dengelemek için sizde bu tarz ek gıda kullanımın faydasi olur mu ? Ek olarak cinsel hayatım dediğim gibi yok ama elbet bir gün olucak partnerimi bilgilendirsem bile aşı olsam bu virüsün 200 farklı çeşidi var ve aşı sadece 9 tipine karşı koruma sağlıyor . Hpv li olup cinsel yaşantısını nasıl devam ettirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle merhabalar. Bir anestezi teknikeri olarak yardımcı olmaya çalışayım. hpv pozitif biri asi olamaz diye biliyorum.partner olayı olarak eşinin veya partnerinin yaşı en fazla 27 olmalı asi olabilmesi için ve kesinlikle olmasını onermelisin yoksa başını yakarsın. İmmün sistem konusunda bende de ayak mantarı mevcuttu ve o iyileşince hpv pozitifligim bir sene de negatife döndü kondomsuz ilişkiye girmiyorum ama geçenlerde girmeme rağmen hiç sorun olmadı ne bende ne karşı tarafta ama yine de çekiniyorum. İmmün sistemin toparladiginda hastalik gidiyor . Asi hakkinda dedigim gibi senin için yok ama karşı taraf için negatifse 27 hayırlı günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba geçmiş olsun. Bende de daha önce çıkıp yaktırmış olmama ve en fazla aynı anda 2 tane olmasına rağmen bu sefer bir kaç tane çıktı ve ben yakmaya çalıştıkça başka yerlerde çıktı. Bu sefer şuanda aynı anda 6-7 tane var sinirim bozuluyor. Siz bu testi nerede yaptırdınız? Erkekler için yapıldığını bilmiyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 aydır bu zıkkım genital ile uğraşıyorum sirkesinden incir sütüne kadar covid den dolayıda hastahaneye gidemiyorum tesadüf internette araştırırken hpvgent diye bi krem çıktı 7 günde hepsini düşürdü cok zor bi hastalık allah herkese şifa versin ben 1 ay boyunca hastahaneden randevu alamadım tedavi için inşallah herkes kurtulur bu illetten

  • Kardeş forumumuza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testleri nasıl yaptırıyoruz? Bende 2-3 yıldır vardi farkında değildim. Hic bir rahatsiz ediciligi yoktu, görsel olarak kötü durması haricinde. Yaktirdim simdi onlari. Test nasıl olucaz doktor hic ilgilenmedi benimle. Belki zararli ama bilgim yok.
  • aynı sorun ben de vardım bol bol yaktırdım 1 ay gibi sürede tekrar sorunu yaşadım özelinden devlet hastahanesine kadar hepsini denedim sonuc harita gibi oldum. bu arada bilinen tüm saçma sapan şeyleri denedim ama bu iş den kaçış yok deri altında ve kana karışmadığı için maalesef ilaçla falan tedavisi çok mumkun olmamakta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanko -- 20 Nisan 2021; 22:25:9 >
  • unuttum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanko -- 20 Nisan 2021; 22:26:43 >
  • kısmet




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanko -- 20 Nisan 2021; 22:27:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.