Şimdi Ara

Hpf ve lpf ayari ne olmali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende roadstar 6150 amfi var sterio 1 cift oval bagli 40watt rms li bide sub bagli buna o lpf de ve fotoda gosterdigim lpf kisminda 3. Noktanin uzerinde hpf ise en sagda 1.2 khz de lpf den sıkıntım yok ama yinede dogru ayari soylermisiniz ozellikle ovallerden sadece tiz ve mid sesler geliyor hpf yi kısınca sola dogru cevirdikce basslar patlama yapiyor hpf ve lpf ayari sizce kac olmali fotograf uzerinden söylermisiniz hangi nokta uzerinde bırakıyım ?

Hpf ve lpf ayari ne olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ayarlar burdan söylenerek yapılsa pek sağlıklı sonuçlar alamazsın hocam sürekli dinlediğin tarzda bi müzik aç biraz kurcala bunları kulağına nasıl hoş geliyorsa o ayarda kalsın
    ben tesisatçıda yapmıştım adam kafasına göre bi ayar çekmişti bassı çok kısmış bana da bass ın güçsüz dedi bass satmaya çalışıyordu
    bende eski tesisatçı bi arkadaşa götürdüm bunlar çöp mü diye ayarlarla felan oynadı çöp değil dedi ben bass felan alamıyordum dedim elime verdi tornavidayı en sevdiğin şarkıyı aç dedi kurcala bunları kulağına iyi gelirse tamamdır dedi anfinin a sından anlamazken tam istediğim sekilde ayarladım
    tavsiyem kurcalayın biraz hocam
    başka biri kendi ayarlarını yazsa bass fazla gelir ya da düşük gelir veya tizler rahatsız eder belkide hoparlörler cızırtı yapar yane hiç sağlıklı olmaz
    iyi forumlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.