Şimdi Ara

HP5470 sorunu ve yeni yazici tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP den bu gune kadar vazgecmemistim. Son aldigim yazici 5470 modeliydi. Alet hem hizli hem de guzel bosiyordu memnundum. Tabi kartusu bitti bir sure sonra ve ben birkac ay once kartuslari doldurttugumda siyahbeyaz kartusu gormesine ragmen renkli kartusu gormedi. Siyahbeyaz kartusla yazdirabilmek icin renkli kartusu cikartmak zorunda kaldim cunku bu zeka urunu alet baska turlu basmiyordu. Kisa bir baski suresinden sonra siyah kartusda da murekkep uyarisi gelmeye basladi.
    Kartuslarin icinde murekkep oldugunu biliyorum ama HP nin makinasi murekkep yok isigi yandiginda baski yapmiyor kesinlikle.

Oncelikle yapabilecegim birsey var mi? hatirladigim kadari ile kartuslar bozulunca pek cozumu yoktu ama soriyim dedim. Eger gosterebilecegim biryer varsa Ankarada goturmek isterim.

Eger yoksa kesinlikle yeni kartus felan almam bu zimbirtiya cunku makinanin fiyatini geciyorlar. Bu durumda bana keseye uygun, duzgun basan, mumkune scanneri da olan ve herseyden onemlisi kartusu tekrar tekrar doldurulabilecek bir marka/ model onerebilir misiniz? Cannon dusunebilirim ne dersiniz?

Eger hizli cevap alabilirsem cok sevinirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.