Şimdi Ara

HP YAZICI KULLANANLAR MODELLERİNİ VE DÜŞÜNCELERİNİ YAZSINLAR. FAYDALI OLABİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP YAZICI KULLANANLAR MODELLERİNİ VE DÜŞÜNCELERİNİ YAZSINLAR. FAYDALI OLABİLİR.

• HP PHOTOSMART C4380 çok fonksiyonlu yazıcı kullanıyorum. Ev kullanıcısı olduğum için yazıcıdan çok fazla çıktı almıyorum ayda en fazla 50 sayfa civarında çocuklar ödev çıkartıyorlar. Bu yazıcının fotoğraf çıktı kalitesi, renkli ve siyah beyaz çıktılarından süre ve kalite olarak memnunum, tarayıcı özelliği de gayet güzel tek olumsuz ve sevmediğim özelliği kullanmış olduğu kartuşların (350 siyah-351 renkli) mürekkep hacimlerinin az olması yaklaşık 200 sayfa civarında çıktı veriyor aynı kartuşların XL modellerini alırsan 1000 sayfa çıktı alabiyorsun. kartuşları evde kendim dolduruyorum yaklaşık 6 defa dolum yaptım ve henüz hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tek sorun orjinal kartuşu dolum yaptıktan sonra kartuşun içindeki mürekkep seviyesini göremiyorsun. Ama bu sadece bu modele has bir sorun değil diğer marka ve modellerde de benzer sorunlar var. Eğer ev kullanıcısıysanız ve ofis,büro,işyeri gibi yerlerde kullanmayacaksanız tavsiye ederim.

• Ben yazmamıştım bende yazayım bari..
    Bende HP Photosmart 3310 modelini kullanıyorum, gerçekten inanılmaz bir cihaz 6 kartuşlu ekstradan 2 tane fotoğraf kartuşu bulunmakta fotoğraf basıkısına falan diyecek hiçbir şey yok.. Bunun yanında tarayıcı kalitesi çok iyi, Negatifleri bile tarayabiliyorum.... LCD ekranı çok güzel, wireless özelliğinden hiç bahsetmiyorum.... Açıkcası anlatılmaz yaşanır derim sadece......
  • ben HP PSC 1410 kullanıyorum.çok güzel bir yazıcı.yazıcı tarayıcı ve fotokopi özellikleri var.ayrıca pc kapalıyken fotokopi çekebiliyorsun.......çok güzel bir ürün daha özellikleri var ama.herkeze tavsiye ederim yani ben memnunum
  • 1410 modelini biliyorum ya fiyatı falan çok uygundu onun. Çok fazla memnun olan çıkmıyordu.. beğendiğine sevindim...

quote:

Orjinalden alıntı: cellathkn

ben HP PSC 1410 kullanıyorum.çok güzel bir yazıcı.yazıcı tarayıcı ve fotokopi özellikleri var.ayrıca pc kapalıyken fotokopi çekebiliyorsun.......çok güzel bir ürün daha özellikleri var ama.herkeze tavsiye ederim yani ben memnunum
  • Yazıcı tercihinde Kolay Dolum Kartuşu olan ürünleri tercih ediniz ki 12 bin sayfayı 8 bin TL ye değilde 24 TL ye kadar düşürün... Hemde Tükenmez kalemin mürekkebini pilot kaleme, Pilot Kalemin mürekkebini de Tükenmez kaleme dolum yapan dolumcular gibi değil direkt mürekkep ithalatçıdan yazıcınızın marka ve modelinin kullandığı pikolitreye uygun mürekkepler ile... Şuan çoğu fotoğrafçı ve reklam şirketleri böyle kullanıyorlar ve kartuş derdine son diyorlar benimle iletişime geçin hatta en tasarruflu yazıcı nedir ona göre ücretsiz yazıcı danışmanlığı yapayım ondan sonra istediğiniz yerden istediğiniz yazıcıyı alın ;)

İyi çalışmalar / Best Regards,

Fatih UĞUR

Kurumsal Satış Yöneticisi / Corporate Sales Manager

Bilsarf Bilgisayar Sarf Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Rıfat Paşa Mah. Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat: 5 No: 243 Okmeydanı Şişli

P.K: 34384 İstanbul / Türkiye

Mail: fatih.ugur@bilsarf.com.tr

Web:www.bilsarf.com.tr www.kartus.web.trwww.kartusmatik.com.trwww.toner.web.tr
    Tel: +90 (212) 320 50 80 +90 (212) 320 69 69 Dahili:102 Gsm:+90 530 974 70 11 Fax:+90 (212) 320 50 81

P Please take care of your responsibilities to the environment, before printing this e-mail.

Bu elektronik postanın çıktısını almadan önce lütfen çevreye karşı olan sorumluluğunuzu düşünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.