Şimdi Ara

Hp w2207h ve Ekran kartım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ps3 veya xboxum için 22'' Hp w2207h Monitör alacagım. Bilgisayarımda HP. 2 yıl önce aldım. Size tek bişey sölicem bilgisayar hakkında odundan Farksızım Fazla bir bilgim yoktur. Ekran kartım radeon x300 series. Dandik sanırım. w2207h için bu ekran kartı sorun çıakrtırmı ? Monitörü aldıgımda ne yapmamg erekir driver felan yükle güncelleme yap bişiler yap diolar wallaha anlamıyorum. Sanırım benim ekran kartımda sadece dvi war. Görüntü almam için ne yapmam lazım driver felan ne iş anlatırmısınız =)

• ATI Radeon x300 değil mi?
    Max. çözünürlüğü 2048x1536 . Yani destekler.
    DVI'da var. Teorik olarak HP monitor ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • way be elimde ne cwher warmışta haberim yokmuş :P

Peki okudugum kadarıyla donma felan oluomuş ? güncellemeleri driverları nasıl yapcam ne işer yarıolar bi anlatırsanız çok mükemmel olcak
  • Kart eski olduğu için yüksek çözünürlükte detay isteyen oyun oynarsanız donma yapabilir. Crysis falan oynamayı beklemeyin yani.
    Ama fifa ,NFS gibi oyunları oynayabilirsiniz.
    Ama dediğim gibi bunlar teorikte. Bir de burada devreye işlemci özelliği girer. RAM girer. tek başına düşünmemek gerek.
  • tamam ukefeli, tesekkur ederim. Cunku sadece bılgısayarda süs olarak durcak asıl amacım ps3, xbox ım için =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.