Şimdi Ara

HP W2207h LCD İnceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
50.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende hp ile 226bw arasında kaldım. hp ye kalıte ve görüntü olarak diicek en ufak bi lafım yok ama bence bu monitorun tartsılması gereken tek 1 yönü var oda parlak ekran olmasının ciddi bi dezavantaj olup olmaması ? kullanan arkadaşlar bu bu parlaklık konusunda fikirlerini yazarlarsa karar vermem açısından çok etkili olucak .
  • Buradaki fikirler senin çaren olmaz, git dükkanda bak en güzeli. Biri parlıyor diyecek, diğeri yok diyecek, git kendin bak seni rahatsız ederse ona göre karar ver. Ruh hastası isen, ekrandaki görüntü yerine inatla kafanı görmek istersen görürsün tabi yansımayı :) , çok güneşli ve arkandan vuran ışıkta ve koyu bir görüntüde, yansıma olması çok normal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 14 Mayıs 2008; 13:30:12 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: truva1975

    Buradaki fikirler senin çaren olmaz, git dükkanda bak en güzeli. Biri parlıyor diyecek, diğeri yok diyecek, git kendin bak seni rahatsız ederse ona göre karar ver. Ruh hastası isen, ekrandaki görüntü yerine inatla kafanı görmek istersen görürsün tabi yansımayı :) , çok güneşli ve arkandan vuran ışıkta ve koyu bir görüntüde, yansıma olması çok normal.

    daha önceki kullandıgın monıtor nedir ? ben şu an 793df kullanıyorum ben ıllede lcd olsun şekil olsun diye bi amacım yok ama alacağım lcd monitör şu an kullandıgım monıtorden kesinlikle her yönden iyi olması gerek. mesala 17 '' de mpg4 veya dvx vıdeolar falan fazla dagılma olamdan izlenebilio 22'' olunca bu görüntü haliyle dagılıcak ekrana. hd görüntüde süper olabilir ama hd videolarda şu an için o kadar yaygın diil. Ki onlar için de çok yuksek HDD olması şart cok yer kaplıyolar. illede 22'' olsun die bir takıntımda yok 19 veya 20 de olabilir ileriye dönük olmasını düşünüyorum. nerden baksan 6-7 yıl gitmesi lazım orta direk insanlarız şurda :) bide lcd lerde hafif yandan bakınca göruntü dagılmıoymu deli oluyorum ona uzun lafın kısası 22'' hp aldığımda beni tek üzen şey yandan bakınca görüntünün dagılması olucak.parlaklık artık takmıyorum kafaya çünkü alanların hiçbiri bariz bi şekilde bunu ön plana cıkarmamış benim de pc başında arka tarafımdan güneş doğup batmadığına göre 1 sorun yok




  • Yanlardan bakınca en ufak bir sorun yok bu panellerde. Ama klasik sıkıntı devam ediyor, yani monitöre alttan bakarsan kararıyor ekran. Bizde o yüzden anlatmaya çalışıyoruz, bu monitörün okadar güzel bir ayağı varki, tek bir parmak hareketiyle istediğin hizzaya , istediğin yöne çevirip kendine uygun hale getirebiliyorsun.Başka monitör alsan önünde kazık gibi durman gerekir, bunun karşısında amuda kalksan kendine göre ayarlayabiliyorsun:) . Bu 22'' HP deki ayak tek başına bir şaheser, mutlaka dikkate alınmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 15 Mayıs 2008; 9:38:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: truva1975

    Yanlardan bakınca en ufak bir sorun yok bu panellerde. Ama klasik sıkıntı devam ediyor, yani monitöre alttan bakarsan kararıyor ekran. Bizde o yüzden anlatmaya çalışıyoruz, bu monitörün okadar güzel bir ayağı varki, tek bir parmak hareketiyle istediğin hizzaya , istediğin yöne çevirip kendine uygun hale getirebiliyorsun.Başka monitör alsan önünde kazık gibi durman gerekir, bunun karşısında amuda kalksan kendine göre ayarlayabiliyorsun:) . Bu 22'' HP deki ayak tek başına bir şaheser, mutlaka dikkate alınmalı.

    Evet truva1975 arkadas haklı gercekten cok ergonomik bir monitör
  • Ayak güzel hoş da arkadaşlar çok sallanıyor, sizde de öyle değil mi, masaya ayağım çarpıyor bazen hemen sağ sol yapıyor.
    Yuvarlak ayaklar bunlara göre daha oturaklı galiba.
  • Camıda açmayalım rüzgarda düşer bunlar.
  • beyler hepinize selamlar..

    5 6 ay önce aldığım gül gibi monitörüm dün oyun oynarken bir anda renkler pembeleşmeye başladı. Ancak yarım saat sonra renkler düzeldi. Acaba monitör de ciddi bir sorun mu var. İnternette taramadığım site kalmadı..Gerçekten bu zamana kadar çok memnun olduğum monitörüm acaba ömrü bitmek üzere mi?..Bilgi sahibi arkdaşların tecrünbelerine ihtiyacım var...

    Şimdiden teşekkürler..
  • Ekran kartıylada alakalı olabilir, birde bazı arkadaşlar söylemişti, arkadaki kablolar gevşeyince bu tip şeyler olabiliyormuş. İstersen kabloların tam oturup oturmadığını bir kontrol et.
  • olabilir ..gerçi monitör sonra düzeldi ama benim de içim gitti valla..İnşallah sadece kablo hatası dır..
  • Sistem1
    Sapphire Radeon X1550
    Bağlantı : Ekran kartı tarafında DVI, monitor tarafında VGA
    çözünürlük : 1440x900 @ 85Hz 32 bit
    Ati Catalyst Driver : 22.01.2008

    Sistem2
    XFX 8600 GT
    Bağlantı : Ekran kartı tarafında DVI , monitor tarafında HDMI
    çözünürlük : 1440x900 @ 60 Hz 32 bit
    Omega Nvidia driver omegadrivers.net


    Arkadaşlar sorum şu şekilde ;
    2 tane HP w2207h LCD ekranım var iki ayrı sistemde kullanıyorum fakat sistem2 'de 85Hz 'e çıkamıyorum , ekran kartı daha kaliteli olmasına rağmen 60Hz'de kalıyor.Driver'dan olabilirmi ? yoksa bağlantı farklı ondanmı?
  • Bildiğim kadarıyla 22lerde, 60hz standart ve en performanslı değer.

    EK: Yöneticilerden bir ricam olacak, Monitör başlığında bu HP linkinde 6.sayfaya geçmemize rağmen , 5.sayfa en son sayfa olarak görünüyor, düzeltebilirseniz çok makbule geçer, teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 26 Mayıs 2008; 11:23:39 >
  • guzel inceleme
  • Arkadaşlar yarın Western Digital passport 160gb EXTERNAL bir harddisk alacağım (aslında hediye gelecek). Öğrendiğim kadarıyla bu cihazın usb kablosu sadece 50cm civarında, yani yerde duran bir kasaya taktığınızda masanıza kadar ulaşması hemen hemen imkansız (cihaz laptoplara yönelik hazırlanmış). Birde cihaz uzatma kablolarıyla çalışmıyor yani aldınmı, orjinal kablodan başka şansım yok. Birde cihaz usb seçiyormuş, kasanın öndeki usb girişlerindenki az voltaj yüzünden, genelde arkadaki usblerde çalıyormuş. Durum böyle olunca bende dedim , HP monitörümün yanındaki usb girişleri kullanabilirim. Ama sonra ya yeterli volt onlarda da yoksa diye bir ikilemde kaldım. Bu usbleri harici harddiklerde özellikle bahsettiğim cihazla kullanan ve yorum yapacak olan arkadaşlar varsa çok makbule geçer teşekkürler.
    Not: 4gb DataTraveler Kingston memory kullanıyorum sorun olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 29 Mayıs 2008; 15:29:17 >
  • Arkadaşlar hiç düşünmeden alın eğer bütçeniz yetiyorsa tabi özellikle ps3 için aldım ve mükemmel performans elde ettim kontras süper renkler bir okadar canlı zaten parlak ekran hiç öle ışıkta parlama falanda yapmıyor kesinlikle servis hizmetide çok iyi

    Bana 600 ytl ye gelmişti her kuruşu helal olsun
  • Arkadaşlar xbox 360 ile hdmi den bağlayıp bi kaç resim atabilirmisiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: resE

    Arkadaşlar xbox 360 ile hdmi den bağlayıp bi kaç resim atabilirmisiniz


    aynen arkadaşlar varsa acil!!!
  • monitör şık ama dvi çıkışı olmaması ile kendini ayağından vurmuş bir monitör sınıfına girmiş bile. aradaki apart direkt görüntü kalitesi kaybı demek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: junex

    monitör şık ama dvi çıkışı olmaması ile kendini ayağından vurmuş bir monitör sınıfına girmiş bile. aradaki apart direkt görüntü kalitesi kaybı demek.

    hic alakası yok hic dönüstürücü kullandınmı ?
  • Yorumları sonuna kadar okudum da çatladım vallahi. Monitörü alanların çoğunluğu film seyretmek için almış meğerse. PC kullanmak için değil. Çünkü parlak kaplamalı monitörler renkleri keskin verse de arkadaki manzara ve ışığı gösterdiğinden gözleri daha fazla yorarlar veya ortamın daha loş olmasını gerektiriler. Mat ekranlarda ise böyle saçmalıklar olmadığı için dha iyidirler. Aynı şey LCD TVler için de geçerlidir. Tabbi CRT monitörden geçtiğimizde bu özellik gözümüze batmaz çünkü onda da var. Fakat mat kaplamalı bir LCd kullanın da farkı görün ekranınız bir ayna gibi değilde bir Fotokopi kağıdı gibi üzerindeki yazıları ve şekilleri gösterecektir. Çok çamurladığınız samsungda bile parlak bir model var ama alternatifleri mat olduğundan bu model pek satmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.