Şimdi Ara

HP W2207h LCD İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
50.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son model birşey gerekmez, 50 dolarlık birşey al işini rahatlıkla görür. Olmadı ikinci el birşey al, dahada ucuza bulabilirsin.
  • tavsiye alalım truva hocam lütfen
  • Ekran kartı bölümünde en iyi cevabı bulursun, ben şimdi ne desem yalan olur.
  • ilgin için tekrar çok teşekkürler
  • arkadaslar merhaba,
    ben de bu monitoru almak istiyorum ama en hesaplı nereden alabilirm? bu arada ekleyeyim izmir de oturuyorum... ölü pixel testini en dogru sekilde nasil yapabilirm?

    mustakbel monitormu :) laptop ima bagliycam, vga kullanicam fakat ileride de yeni laptop alma planim oldugu icin boyle guzel birsey almak istiorm.. simdiki laptop imda ati mobility radeon7500 var.. goruntu kalitesi nasil olur??

    bu arada da bi sitede HP L2245W modelini gordum siz hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maverick0110

    arkadaslar merhaba,
    ben de bu monitoru almak istiyorum ama en hesaplı nereden alabilirm? bu arada ekleyeyim izmir de oturuyorum... ölü pixel testini en dogru sekilde nasil yapabilirm?

    mustakbel monitormu :) laptop ima bagliycam, vga kullanicam fakat ileride de yeni laptop alma planim oldugu icin boyle guzel birsey almak istiorm.. simdiki laptop imda ati mobility radeon7500 var.. goruntu kalitesi nasil olur??

    bu arada da bi sitede HP L2245W modelini gordum siz hangisini tavsiye edersiniz?


    Öğrenmek istediklerinin bazıları hakkındaki fikirleri, bu ürün Bimeks mağazalarında var yarıca internet satış sitelerinde. Ölü piksel testi için ürünü incelemeye gittiğinde soracaksın "test yapıp alabilir miyim?" diye. Orada kutuyu açıp yapıyorlar, zaten ölü piksel varsa kabak gibi belli eder kendini. Daha önce hiç ölü piksel görmediysen herhangi bir lcd monitör satan mağazaya gir , laf arsında nasıl oluyor bu ölü piksel de, sana oradaki monitörler arasındaki ölü pikseli gösterirler hemen, alırken neyle karşılaşınca uyanacağını anlarsın. Ekran kartınla sorun yaşayacağını sanmıyorum, ama tabiki 1680*1050 çözünürlükte oyun filan oynayamayacağını bil :) Fakat monitörde seçenekler var, istediğin çözünürlüğe ayarlayabilirsin. HP L2245W hakkında bilgim yok.




  • Arkadaşlar monitörün yanındaki usb girişleri kullanmak için, ne tip bir ayar yapmak gerekiyor? 4gb flash bellek aldım taktım çalışmadı. Kasaya taktım çalıştı.
  • monitör ile bilgisayar arasındaki usb bağlantısını yapman lazım monitör kutusundan kablo çıkıyor.
  • Abooo, öyle bir kablosu mu varmış, hemen koliye uçuyorum çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar monitördeki usb girişleri kullabilmek için gerekli kabloyu buldum. Bir ucu usb diğeri küçük kare şeklinde bir ağzı olan giriş. Bunun adı nedir, kasanın neresine bunu takabiliriz? Bu uygulamayı yaptığımız zaman, monitörün üstünde 2 usb olmasına rağmen biri kasa-monitör bağlantısı olduğuna göre, sadece 1 usb girişimi kullanılır durumda demek oluyor?
  • Küçük kare uç monitöre takılacak. Monitörün arka tarafında HDMI ve Analog bağlantının olduğu sırada yeri var.
    diğer uç bilgisayara takılacak böylece 2 usb portuta kullanılabilir olacak.
  • Körüm ben yaaa, dün gece 10 dakika kafamı eğdim baktım, görememişim vga girişin yanına saklanmış yaramaz teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 15 Nisan 2008; 14:19:25 >
  • arkadaşlar bu monitör için en iyi görüntü ayarları nedir xbox360 için ben 1280*720 yaptım .Birde görüntü ve renkler oyun modunda çok parlak oluyor bunun ortası nedir ayar olarak .
    şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar ben bugün gittim gözümle gördüm eskişehir media marktta.. orda çalışan arkadaşla konustuk.. 226cw sordum yok dedi 2232bw ve 2207 vardı ikisi yan yana duruyordu.. inanırmısınız 2232bw söndü resmen gözümde.. arkadaş kendisi almış hatta ikisinide evine götürüp denemiş o da 226bw alcakmıstı vazgecip hp almış.. bana görüntünün film için alcaksa mükemmel oldugunu ve samsunglardan cok iyi oldugunu söyledi ısıkları kapattıgında mükemmel görüntü verdigini söyledi ama parlak görüntü istemeyenler bunu tercih etmeyebilir.. ama benim kafamada yattı acıkcası görüntü cok farklıydı kendim baktım 2232bw ve 2207 ile yan yanaydı.. bende ucuz bulabilirsem hp almak istiyorum.. ilgilenenlere bilgi vermek istedim..
  • Merzah arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gece ve gündüz çekilen resimler koyarmısın? Ben de bu monitörün 24 inç modelini alıcam ama tedirginim parlak ekran ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

    Merzah arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gece ve gündüz çekilen resimler koyarmısın? Ben de bu monitörün 24 inç modelini alıcam ama tedirginim parlak ekran ya

    eğer direkt güneşin karşısına koymazsan gündüz sorun olmuyor

    sırtı ışığa dönük olmalı

    yada camdan uzak olmalı
  • geçen hafta almış olduğum monitörü hem xbox360 da hemde pc de sorunsuzca kullanıorum , 720p de kusursuz görüntü ve ses alıyorum xbox360 dan
    fotograf makinam arkadaşımda oldugu icin inceleme resimlerimi hafta sonuna kadar burada sunacağım.

    Hp display i de cd den direk kurdum hiç bir hata vermeden çalıştı

    x360 icin soran arkadaşa da 720p de çalıştırmasını tavsiye ediyorum
  • dostum aynı problem bende de var. çözebildin mi?

    quote:

    Orjinalden alıntı: eliottes

    Merhaba arkadaşlar
    HP w2207h modelde kapanma sorunu maalesef bende de var alalı daha 3gün oldu.
    Cts günü eksa.com.tr'den aldık.
    Asus 9550GE 128MB karta HIS 2600PRO 512MB DDR2 AGP 8X ekran kartının kutusundan çıkan DVI->HDMI çeviriciyi taktım 1920X1080 problemsiz masaüstü kullanıyordum ve out of range falan gibi uyarı almadım.
    His ekran kartını bağlayınca sapıtmaya başladı Ati'nin (CCC) Catalyst Control Center'ından mıdır yoksa HP monitör yazılımından mıdır anlayamadım masaüstü gelirken monitör kendini kapatıyor elektrik kablosunu çıkartıp takıncaya kadar da açmıyor sistem ilk önce his'in sürücülerini kurdum 8.43 versiyondu bu sonra Ati'den 8.1'i çektim yine aynı sorun tam masaüstü açılacak ,güm monitör gidiyor ama bir şeye dikkat ettim monitör kapanmadan önce ekranın üst orta kısmında silik bir şekilde uyarı penceresi(OSD) gösteriyor ama okumak pek mümkün olmadı.Bende öyle bıraktım.
    Şimdilik SONY S51B 1024X768 LCD'yle idare ediyorum (30ms response time)

    Bu arada HP de diğer 22" LCD monitörler gibi LG.Philips panel kullanıyormuş.
    Kullanıcılar TN (twisted nematic) panel kullanmaktan memnunmuş (anandtech.com).
    You get a better LCD panel technology (S-PVA instead of TN+film).

    Full HD desteği yok maalesef yani 1920X1080 onun yerine 1680X1050 desteği var oda bu fiyata göre bayağı iyi.Ayrıca DVI->HDMI dönüşümünde bir kayıp söz konusu değilmiş (Wikipedia).HDMI olması daha iyi tek problem çevirici oda ucuz zaten monitöre 575YTL(KDV dahil) veren adama koymaz.

    Gerisine yarın yani pzt veya salı devam edecem sorunu çözünce mutlak yazarım buraya,ama monitörde arıza olmasından kuşkulanıyorum.








  • Yanılmıyorsam bu konu konuşulmuştu, bahsi geçen ekran kartıyla gelen dönüştürücü iş görmüyordu. 10-15 ytl verip bir dvi\hdmi kablo alanlar sorunu gidermişlerdi.
  • selam, aynı hatayı bende de veriyor. çözebildin mi?

    quote:

    Orjinalden alıntı: nakur


    quote:

    Orjinalden alıntı: truva1975

    Hp sitesinde my display dosyasını indirdiğin yerde 400kb civarında olan bir driver daha var. Onu indirip kurarsan, xp nin altında ayarlarda HP monitör ismiyle, modeliyle tanınıyor ve görülüyor olacaktır. Fakat w2207h olarak değil, w2207 olarak görünüyor :)

    Ek: Güle güle kullan hayırlı olsun, senden ricamız olacaktır, w2207h ile xbox360 deneyimi oldukça az, imkanın ve zamanın varsa , fotoğraflı ve deneyimlerini detaylı anlatan bir yazı hazırlayabilirsen çok büyük katkı vermiş olursun, eminimki çok merakla ve ilgiyle okunur, çok teşekkürler şimdiden.


    EK 2: Monitör bölümüne bakan yetkili arkadaşlardan bir ricam olacak. Monitör ana başlığında bu konu başlığının 4. sayfada olduğu görünüyor, oysaki başlık 5.sayfaya geçmiş durumda. 5.sayfa rakamını eklerseniz çok makbule geçer teşekkürler.


    truva,

    bahsettiğin dosyayı bulup kurdum ve dediğin gibi artık sistemde monitör tanıtılmış durumda,Aygıt Yöneticisi'nde (device manager) sorunsuz şekilde çalışıyor gözükmekte (HP w2207 wide LCD monitör olarak)
    ilgin ve yardımın için çok teşekkür ederim.

    ancak;
    My Display programı yine sistemde Hp'ye ait tanıtılmış bir monitör olmadığını iddia ettiğinden kullanılamaz durumda.yani;
    "This version of My Display is not supported on the current display.My Display will work on Hp enabled Displays." uyarısını görüyorum programın Help kısmında.
    Ayrıca yine Display ID kısmına baktığımda da Manufacturer : Legacy Display yazıyor :(

    My Display programının hem ürünle gelen orijinal CD'sinden çıkan versiyonunu , hem HP'nin web sayfasından çektiğim versiyonunu , hem de son sürümünü önceki sürümler üzerinden update denetlemesi yaparak çekip kurdum ve 3 sürümün 3'ünde de hep yukarıda yazdığım uyarı yazısı çıktı karşıma.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    Not : xbox360 ile ilgili resim çekip birkaç satır birşeyler ilk fırsatta yazmaya çalışırım,gecikme için şimdiden kusura bakmayın







  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.