Şimdi Ara

...@@HP w2207 LCD İncelemem@@... (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
1
Favori
65.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun 1 sorum olcaktı bu ölü piksel lcd lerde çokmu oluyor acaba 1500 ytl lik tv alcazda ölü piksel sorunu ollurmu?
  • 2207 iyi diycem ama bir türlü finish e ulaşamadım.

HDMI görüntü alamıyorum. Ekran kartından çıkan DVI/HDMI dönüştürücü ile ne yaptıysam beceremedim. Arkadaşlar bıos dan yada Ati Catalyst sürücüden bir ayar falan mı yapmak gerekiyor.
  • Ekran kartından çıkan hdmi-dvi çevriciler herzaman işe yaramıyor, hdmi-dvi kablo alırsanız sorununuz çözülür
  • arkadaşlar bendede bu lcd den war . birşey sormak istiyorum. yanıtlarsanız cok sewinirim ..
    play statıon 3 kullanıyorum renk ayarını nasıl yapmalıyım brıgthness contrast flan .. yardımcı olursanız cok mutlu olurum teşekkürler ..
  • Ati 8.3 driver'ını kurdum sorun çözüldü.

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX

2207 iyi diycem ama bir türlü finish e ulaşamadım.

HDMI görüntü alamıyorum. Ekran kartından çıkan DVI/HDMI dönüştürücü ile ne yaptıysam beceremedim. Arkadaşlar bıos dan yada Ati Catalyst sürücüden bir ayar falan mı yapmak gerekiyor.
  • ya bu alete ps3 bağlıyanlar sesi nasıl alıyor monitörün kolonlarından değilde bilgisayardaki ses sistemine sesi nasıl aktarıcaz kullaklık çıkışı bulamadım mönitörde
  • Selamlar,

Çok kısa sürede karar vermem gerektiği için başlığın tamamını okuyamadan sorularımı yazıyorum kusura bakmazsınız umarım (şu anda bu başlıkta 8. sayfadayım başka başlıklardada w2207 hakkında epey yazı okudum).

Sorularım;

Hp de ölü piksel görülme olayı/sıklığı ne durumda ? 2207 kullanan arkadaşlar içinde ölü piksel sorunu yaşayanlar oldumu ? ayrıca hp nin ölü piksel garantisine bakışı ne durumda ? chip dergisinde geçen ayki testlerde 2207 de ölü piksel garantisi olduğu belirtilmiş, bu ne derece doğru ?

Başlıkta okuyabildiğim yere kadar gördüğüm kadarıyla HP nin de bir takım panel varyasyonları durumu oluşmuş, bu konuda gelinen nokta nedir ? gerçekten samsung s yanısıra philips panel kullanma durumu varmı ? eğer varsa bu paneller arasında performans farkı ne durumda ?

PS3 de 1080 çözünürlükte downscale durumu nedir ? okuyabildiğim kadarıyla 1080 görüntüleri algılıyamıyor deniyordu durum hala bu şekildemi ?

Birde son zamanlarda uygun fiyatla 2207 aldığını düşünen arkadaşlar biraz fiyat bilgisi verebilirmi ?

Peşinen teşekkürler

• Arkadaşım bir hp kullanıcısı olarak hp lerde ölü pixel çıkma ihtimali samsunglardan daha az, zaten forumda hp ölü pixel şikayeti azdır. Ölü pixel garantisi olduğunu sanmıyorum ancak aldığın firma ilk aldığında kontrol yaptırıyor, gerisi standart prosedür. Panel olayı biraz karışık hp panel üretici olmadığı için samsun,lg-philips benq panel kullandığı söyleniyo.Benimki hangi panel bilmiyorum açıkcası. PS3 üm yok maalesef onun için bişi diyemiyecem. Fiyat konusunda bimeks 30$ kadar fiyatları indirdi en azından ben aldıktan sonra. İnşallah yardımcı olabilmişimdir, Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşım bir hp kullanıcısı olarak hp lerde ölü pixel çıkma ihtimali samsunglardan daha az, zaten forumda hp ölü pixel şikayeti azdır. Ölü pixel garantisi olduğunu sanmıyorum ancak aldığın firma ilk aldığında kontrol yaptırıyor, gerisi standart prosedür. Panel olayı biraz karışık hp panel üretici olmadığı için samsun,lg-philips benq panel kullandığı söyleniyo.Benimki hangi panel bilmiyorum açıkcası. PS3 üm yok maalesef onun için bişi diyemiyecem. Fiyat konusunda bimeks 30$ kadar fiyatları indirdi en azından ben aldıktan sonra. İnşallah yardımcı olabilmişimdir, Saygılar

Teşekkürler hocam, ölü pixel probleminin azlığı benimde çok dikkatimi çekti ve açıkçası HP yi takdir ettim.Forumda ö.p. problemi yüzünden 4-5 tane 2232BW değiştirmek zorunda kalan arkadaşları okuyunca HP seçiminin çok akıllıca olduğunu düşünüyorum ayrıca net üzerinden almayıda düşündüğüm için öp daha da önem kazanıyor.

Aslında bugün sipariş vermeye karar vermiştimhttp://www.altivi.com/Shop/Product.aspx?pid=3546&cid=38 bu kampanya gözüme çok güzel göründü ( 500 YTL /12 nasıl görünmesin ) ama son anda şeytan dürttüde aklıma şirketi kontrol etmek geldi ve ta taaa
    http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=altivi&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara adamların ürünleri teslim etmemek yada çok geç teslim etmek gibi bir ufak kusurları olduğu ortaya çıktı

Altividen alışveriş yapmış olan varmı acaba ?

• İstersen bimeks e bak. Ölü pixel kontrolü yapabiliyosun ve 1 ay iade hakkı tanıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan2017

İstersen bimeks e bak. Ölü pixel kontrolü yapabiliyosun ve 1 ay iade hakkı tanıyorlar.

Bimeks de aklımda ama biraz daha beklemeye karar verdim, önümüzdeki hafta içinde bir kampanya olur diye umuyorum.

Başka ilgilenen arkadaşlarda vardır diye yazıyorum, monitor 600 ytl / 12 civarı bir fiyat ile mköyde pek çok bilgisayarcıda piksel garantili (1 hafta -10 gün gibi) ve alırken kontrol edebilme gibi imkanlarla satılıyor.

yardımların için tekrar teşekkürler
  • 2fast4u Bende ps3 bağlı monitore, ben sesi monitorun kendi üstündeki hoparlörlerinden alıyorum fakat başka bir şeye bağlıycaksan.Aldıgında kutusunda çıkan yeşil uçlu kablo olması lazım.Monitorun altında küçük bir yeşil giriş var oraya ucunu tak dier tarafını ses sistemine bağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan_dede -- 23 Mart 2008; 9:04:33 >
  • www.Alitivi.Com dan ayın 16 martta aldım hp w2207h 524 ytl .
    21 martta elimdeydi. Sorun çıkmadı . nezaman gelir diye telefonla bir kaç kez aradım ilgilendiler. bir tek değişik bir durum var alışverişten sonra onay için arıyorlar tc kimlik no falan soruyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaCagot

www.Alitivi.Com dan ayın 16 martta aldım hp w2207h 524 ytl .
    21 martta elimdeydi. Sorun çıkmadı . nezaman gelir diye telefonla bir kaç kez aradım ilgilendiler. bir tek değişik bir durum var alışverişten sonra onay için arıyorlar tc kimlik no falan soruyorlar.

Tesekkürler LaCagot, sanırım personel sıkıntıları ve henüz tam oturmamış bir sistemleri var, teslimattaki gecikmelerde bu yüzden oluyor gibi.
    Bu arada senin monitorde ö.p sorunu filan çıkmadı inşallah, o konuda bir garanti veriyorlarmı ? senin aldığın kampanyada bende emaille sormuştum öp garantisi varmı diye ama geri dönmediler

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan_dede

2fast4u Bende ps3 bağlı monitore, ben sesi monitorun kendi üstündeki hoparlörlerinden alıyorum fakat başka bir şeye bağlıycaksan.Aldıgında kutusunda çıkan yeşil uçlu kablo olması lazım.Monitorun altında küçük bir yeşil giriş var oraya ucunu tak dier tarafını ses sistemine bağla.

şimdi ps3 arkadaşımındı ben almayı düşünüyorumda düşündüren şeylerden biride o

o yeşi sokey girişi çıkış değil yani bilgisayardan gelensesi monitörün kolonlarından vermesini sağlıyor ps3 den gelen sesi aktarmaz bence eğer deneme imkanın varsa kullaklık tak mesela bi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertuyn

quote:

Tesekkürler LaCagot, sanırım personel sıkıntıları ve henüz tam oturmamış bir sistemleri var, teslimattaki gecikmelerde bu yüzden oluyor gibi.
    Bu arada senin monitorde ö.p sorunu filan çıkmadı inşallah, o konuda bir garanti veriyorlarmı ? senin aldığın kampanyada bende emaille sormuştum öp garantisi varmı diye ama geri dönmediler

Ölü Piksel konusunda herhangi bir soru sormadım yapacaklarını sanmıyorum çünkü . ama Ölü Piksel çıkmadı bakarken çıkacak diye baya tırstım o ayrı tabi :) . maillere cevap vermiyorlar anladığım kadarıyla bende mail atmıştım ama dönen olmadı.

• quote:

Cuma günü indirimden yararlanıp 2 adet W2207H aldım 471 YTL ye , akşam aldığım için Cuma günü aramadılar

Fakat Hafta sonu aramalarını bekledim cumartesi ve pazarda aramadılar , hafta sonu aramamaları normal midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ralph -- 24 Mart 2008; 1:18:05 >

• quote:

Ölü Piksel konusunda herhangi bir soru sormadım yapacaklarını sanmıyorum çünkü . ama Ölü Piksel çıkmadı bakarken çıkacak diye baya tırstım o ayrı tabi :) . maillere cevap vermiyorlar anladığım kadarıyla bende mail atmıştım ama dönen olmadı.

Teşekkürler hocam, o tırsma anını gözümde rahatlıkla canlandırabildim bir an, tabi kolinin başında kendimi görüyordum

quote:

Orjinalden alıntı: Ralph

Cuma günü indirimden yararlanıp 2 adet W2207H aldım 471 YTL ye , akşam aldığım için Cuma günü aramadılar

Fakat Hafta sonu aramalarını bekledim cumartesi ve pazarda aramadılar , hafta sonu aramamaları normal midir ?

Gelişmeleri bildirirsen sevinirim
    Açıkçası ben tereddüt ettim sipariş vermek için daha sonrada vakit bulamadım, saat itibari ilede kaçırdık kampanyayı

• quote:

Orjinalden alıntı: Ralph

quote:

hafta sonu çalışmıyolar

pazartesi ararlar

• Orjinalden alıntı: Ralph

Gelişmeleri bildirirsen sevinirim
    Açıkçası ben tereddüt ettim sipariş vermek için daha sonrada vakit bulamadım, saat itibari ilede kaçırdık kampanyayı

Dün aradılar ve Cuma günü 2 monitöründe elimde olacağını söylediler

Cuma günü duruma göre haber veririm arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.