Şimdi Ara

HP Touchpad Sahipleri İçin**Kullanıcı Rehberi** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
2
Favori
35.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir sorum daha olacak, youtube'da bazi videolari acarken, bazilarini acmiyor sizce bunun nedeni nedir. buradaki sorun hakkinda bilgi sahibi olan var mi? ayriyetten windows live messenger yuklemek icin de yardimci olursaniz cok sevinecegim.
    ilgilenen arkadaslara simdiden cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemfiel -- 22 Eylül 2011; 1:12:46 >
  • QuickOffice'de yeni dosya nasıl açacağız acaba? Mesela bir word dosyası oluşturup yazı yazmak istiyorum. Bir türlü beceremedim. Sadece makinedeki dosyaları açıyor ama onlarda da değişiklik yapılmıyor. Daha Jailbreak yapmadım. Ondan dolayı mı oluyor acaba? Office için de bir ipk mı yüklememiz gerekiyor acaba?

Bir de şu 64kb download sınırını kaldırsak bir sorun olmaz değil mi?

Edit: JB yaptım. Hatta OC bile yaptım. Fakat hala dökümanlarda edit yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit 2: Tamamdır. Update işleminden sonra programı güncelleyince oluyormuş. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 22 Eylül 2011; 6:08:56 >
  • Cuma günü sınavım var. Açmayacaktım sözde tableti hiç açtık yalan oldu yine çalışmak. Yalnız anlamadığım bir şey var. Nasıl web-os'u terkederler? Şimdiye kadar kullandığım (ios ve android kullandım) en iyi mobil işletim sistemi. Sade, ergonomik keşke böyle olmasaydı sonu. Skid Row'un dediği android programlarını webos'ta düzgün çalıştırabilecek bir program yaparlarsa mükemmel olur.

Application azlığı yüzünden Android'i dört gözle bekleyeceğiz artık.

Şu iki adresten oyun yükleyebilirsiniz:

http://www.ipmart-forum.com/archive/index.php/f-1019.html?s=eaa99d838d969da02e75abb3cb14d2f1

http://forum.mobilism.org/viewforum.php?f=567&sid=d4ac2a2523d4793a7a3aa9b98b42bc87

Ben henüz denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 22 Eylül 2011; 6:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

o kadar da cok degil yahu:-P tabi bir temel var ama bolluk yok, xda da bazi arkadaslar android emulator uzerinde calisiyor. Yani android kurmadan webos uzerinde acacagimiz bir uygulama android ortamini simule ederek apk uygulamalari acmamizi saglayacak. Bklm ins olur. Ben sahsen webosu androide gore daha tabletimsi buluyorum;-) webosun arayuzu ile androidin uygulamalari muhtesem bir sey olur ins. Basarirlar

ağzınızdan bal damlıyor inşallah olur.

görmeme olayını çözdüm.windows dan kaynaklıymış.format attım görüyor.uygulamaları deneme imkanım olmadı.akşama bakacam.

• Senin adına sevindim :) bende akşama Box.nete bir kaç upload yapim de ekliyim buraya diyorum
  • beklemedeyiz
  • Touchpad'e Need for Speed'i kuruyorum şu an bilgisayara bağlı şekilde. Yarım saati geçti ama hala setup devam ediyor. Sizin ne kadar sürdü? Normal mi bu süre?

edit: 1 saatten fazla oldu, installing diyor ve oklar hala dönüyor ama üzerine gelince ufak pencerenin kum saati çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 22 Eylül 2011; 22:09:09 >
  • Önder normal bi durum değil nfs kurulumu max. 15-20 dk sürer, tableti ve pc'yi restart et usb portunu değiştir ve tekrar dene.
    Sonuç alamaz isen internalz ile kurmayı dene..
  • 50 GB yer acaba sonsuza kadar bizim mi kalacak? Vallahi mükemmel bir olay 50 Gb yer vermeleri bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

o kadar da cok degil yahu:-P tabi bir temel var ama bolluk yok, xda da bazi arkadaslar android emulator uzerinde calisiyor. Yani android kurmadan webos uzerinde acacagimiz bir uygulama android ortamini simule ederek apk uygulamalari acmamizi saglayacak. Bklm ins olur. Ben sahsen webosu androide gore daha tabletimsi buluyorum;-) webosun arayuzu ile androidin uygulamalari muhtesem bir sey olur ins. Basarirlar

ağzınızdan bal damlıyor inşallah olur.

görmeme olayını çözdüm.windows dan kaynaklıymış.format attım görüyor.uygulamaları deneme imkanım olmadı.akşama bakacam.

Konuyla ilgili konuşulanlara şuradan ulaşabilirsiniz:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1230723

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17558046#post17558046

http://palmdroid.wordpress.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 23 Eylül 2011; 0:02:02 >

• quote:

Önder normal bi durum değil nfs kurulumu max. 15-20 dk sürer, tableti ve pc'yi restart et usb portunu değiştir ve tekrar dene.
    Sonuç alamaz isen internalz ile kurmayı dene..

yaklaşık 1.5 saatten sonra tableti usbden çıkardım, reset attım. Geri açıldığında ise NFS yüklüydü. Şu an sorunsuz olarak oynayabiliyorum.
  • Konu güzel arkadaşlar. Başlatan arkadaşa teşekkürler.
    Bu cihazdan ben de dün akşam itibari ile edinmiş bulunuyorum.
    Henüz bilmiyorum hiçbirşey, sizlerin yardımıyla öğreniriz artık.
    Akşam iş dönüşü eve gittiğimde yazarım artık birşeyler.
  • Dün gece geç geldim bakamadım buralara ama bu akşam uygulama kütüphanesini oluşturmaya başlıyorum arkadaşlar link paylaşmak isteyenler var ise ana posta ekleyeceğim.
  • arkadaslar windows live messenger kullanmak isteyenler icin cok guzel bir link buldum,

denedim gayet guzel calismakta denemek isteyenler buradan bakabilir;

http://futurepr0n.com/?p=85
  • touchpad için degil mi?
    baktım ama bir şey anlamadım.
    nasil kurulum yapacaz.
  • Arkadaşlar merhaba. İlk olarak konuya böyle girdiğim için hepinizden özür diliyorum..

Bu tableti alabileceğim bir yer var mı? 400TL'ye satılıyordu ama bulamadım linkini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

Arkadaşlar merhaba. İlk olarak konuya böyle girdiğim için hepinizden özür diliyorum..

Bu tableti alabileceğim bir yer var mı? 400TL'ye satılıyordu ama bulamadım linkini.

400 tl ye satılmadı dıyebılırım.istanbul bılısım sozde 16 gb lık olanı 400 den 32 gb lık olanıda 500 den verdı ama aradan kac hafta gecmesıne ragmen urunlerı gondermedı.son guncel durumları nedır bılmıyorum.kıpada gectıgımız gunlerde 599 tl den 32 gb lık modelı verdı ve su anda bu fıyattan pıyasada urun yok.su anda ıstanbul bılısımde 799 tl olarak gozukuyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba. İlk olarak konuya böyle girdiğim için hepinizden özür diliyorum..

400 tl ye satılmadı dıyebılırım.istanbul bılısım sozde 16 gb lık olanı 400 den 32 gb lık olanıda 500 den verdı ama aradan kac hafta gecmesıne ragmen urunlerı gondermedı.son guncel durumları nedır bılmıyorum.kıpada gectıgımız gunlerde 599 tl den 32 gb lık modelı verdı ve su anda bu fıyattan pıyasada urun yok.su anda ıstanbul bılısımde 799 tl olarak gozukuyor.

Teşekkür ederim Aslında tablete ihtiyacım yok, ama hem HP olup hem de ucuz olunca bulunsun diye alayım dedim Bir de Android port edilmişti buna, o da ilgimi çekti.

• beyler inanılmaz güzel bir ürün yapmışlar. Bizlere bu fiyata bu şekilde sahip olmamızı sağladıkları için teşekkür etmek gerekir. Youtube de biraz araştırma yaptığımda android işlemlerinin başarıli olduğunu ve çok az bir süre sonra bu işlemin biteceği sonucu görünüyor. Benim se tek merak ettiğim her iki işletim sistemini aynı anda kullanıp kullanamayacağımız.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim Aslında tablete ihtiyacım yok, ama hem HP olup hem de ucuz olunca bulunsun diye alayım dedim Bir de Android port edilmişti buna, o da ilgimi çekti.

ben 16gblığını 390 a aldım işte ib den.ama salı günü elime geçicek.düşün 1 ay önce önödemeli olarak sipariş vermiştik.ama ucuz tabi şuan zor da olsa kipalarda bulabilirsin.32 gb lığı 600 tl

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.