Şimdi Ara

HP Tavsiye edermisiniz - ısınma sorunu varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugun electro world'e gittim kasası metal arkada ışıklı logo olan ama modelini almayı unuttuğum bir laptopu inceledim. Çok hoşuma gitti ancak hpler hep ısınma problemli olarak anılıyor.

Acaba i5-i7 modellerde bu problemler varmı ?

Dediğim kasanın modelini bilen varmı?

• Ekranın önünde hoparlör varsa Pavilion serisidir.Zira HP'lerin nerdeyse bütün serileri ışıklı logoya sahip
    Forumdaki incelemelere göre rakipleri kadar ısınıyor diyeyim
  • Bilemedim ya çok kararsız kaldım.
  • Bende hp pavilion dv6 serisinden aldım, yarın elime geçebilir, istersen biraz bekle kullandıktan sonra ısı problemi var mı bakarız. Oyun falan kurduktan sonra deneyimlerimi aktarmaya çalışırım ,aklında soru işareti kalmaz.
  • Çok memnun olurum, aldığınız model tam olarak hangisi ?

• Dostum yarın gelince bir yorum yazarsan çok sevinirim. Özellikle bir kaç soru sormak istiyorum size.

İlginize teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivasnetwork

Dostum yarın gelince bir yorum yazarsan çok sevinirim. Özellikle bir kaç soru sormak istiyorum size.

İlginize teşekkürler.

önemli değil dostum, yarın geçerse elime, hemen ufak bi inceleme yazarım.Umarım hp aldığı paranın hakkını veriyordur.
  • Emin olsun herkes evimde DV6 1235 modeli var eski DV6 yani evet ısınıyor.Ama yeni aldığım yeni seri DV6 ısınmadan eser yok diyebilirim normal kullanımda istediğin kadar açık bırak kullan ısınmıyor. Bu arada DV6 6100st kullanıyorum i5 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COBALT01 -- 25 Ocak 2012; 20:56:25 >
  • notebook geldi hocam yanlız st modeli değilmiş et göndermişler , ama arada hiçbi fark yok sanırım , en azından ben göremedim..
  • İzleniminiz nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivasnetwork

İzleniminiz nasıl ?

geldiğinden beri açık, oyun oynayamadım henüz, parmak izini kullandım gayet iyi çalışıyo sitelere girişte falan etkinleştirebiliyosunuz. ayrıca normal kullanımda hiç ısınmıyor. birde ses sistemi süper. çok net veriyor müziği. ne de olsa beats audio, ekran parlaklığı falan gayet hoş, klavyenin etrafı koyu kahve. kamerasını kullandım msn de süper bi kamera diyemem ama idare eder, görüntü net.Başka soru sormak isterseniz yanıtlamaya çalışırım.
  •  HP Tavsiye edermisiniz - ısınma sorunu varmı ?

işte benim canavardan bir kaç resim..

• hpye bulaşma berim beni dinlersen hemen hemen tüm modellerinde ısınma problemi var özelliklede kampayaya girmiş ürünlerinde ısınma problemi için buldukları çözüm ise bios uptade yaparak fanın sürekli durmandan çalışmasını sağlamak buda yetersiz kalıyor altına soğutucu fanda koysan bir nebze engelliyor ama genede aşırı denecek şekilde sıcak 1400 liralık ürünü 1000tl satıyorlar neden acaba fiyat düşürerek insanları kandırıyorlar bence hp laptop üretiminde sınıfta kaldı hiç kimseye önermiyorum önermiyeceğimde paranızı çöpe atmayın arkadaşlar ön yargılı değilim kesinlikle ama gerçek bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.