Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emre_81 sanırım 22 ocak diyecektin.Aynı gün servise vermişiz.Bugün 30 işgünü doldu.Yarın sabah arayabilirsin
  • 2. gün benide arayan yok . Yarın Arayıp biraz sert konuşucam.Yaptıkları büyük terbiyesizlik koskoca firmaya yakışmıyo böyle şeyler..
  • ReBeL_ arkadaşım 3 işgünü içerisinde aramazlarsa sen arayabilirsin.Yani yarın öğle saatlerinde aramazlarsa hemen ara...
  • selam arkadaşlar bende 22.01.2009 da lapptopumu servise verdim ve siteden baktım onarımınız devam etmktedir(52) yazıyo parça bekliyor yani benmde şu an iş günüm dolmuş bulunuyor dimi yarın gönül rahatlığıla bende arayabilirim dimi :D tkler kolay gelsin...
  • evet dolmuş yarın sabahtan arayabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: exper-1907

selam arkadaşlar bende 22.01.2009 da lapptopumu servise verdim ve siteden baktım onarımınız devam etmktedir(52) yazıyo parça bekliyor yani benmde şu an iş günüm dolmuş bulunuyor dimi yarın gönül rahatlığıla bende arayabilirim dimi :D tkler kolay gelsin...
  • arkadaşlar bende bilgisayarımı 20 ocakta servise verdim. servisi aramalı mıyım???? lütfen yardımm
  • 30 işgünün dolmuş tnrdamo yarın ara hemen..
  • arkadaşlar kısmetse bende cuma aramayı düşünüyorum ne taleb ediyim yani nası bi konuşma sergiliyim çünkü bu 6.sefer garantiye giti makinam yine değiştiremmişlerdi yardım ederseniz sevinirm.... kolay gelsin.
  • aslanemre58 arkadaşım sen aradınmı sonuç ne oldu bilgilendirisen sevinirm ... kolay gelsin
  • Moralinizi bozmak istemem ama görüşümü yazayım istedim..1. gün cihazın servise girdiği gün...Ayrıca genelde 1çok servis 29. günde cihazı yapıldı diye geri gönderip 2. bir 3o günlük opsiyon alır....İlk girişte değişim çok çok çok zor görünmekte..Ayrıca firmalar tüketici yasasını çok iyi bildiklerinden ona göre pozisyon almaktalar...
    Şahsen ben pili sorunlu aldığım cep telefonuna para iadesi için tam 5 ay uğraştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 26 Şubat 2009; 6:25:20 >
  • Öyle Yapıcam zaten 13:00 14:00 gibi arıcam bugun .. Şunu öğrentim para iadesi istemeyin sakın para TL üzerinden veriliyo aldığınız zaman ki dolar kuruyla şu anki dolar kuru çok farklı .. Yenisini isterseniz şöyle bi güzelliğide varmış . daha iyi bi ürün veriyolarmış. Para iadesi yapacak arkadaşlar iyi araştırsınlar.
  • arkadaşlar yaklaşık 10 dakika önce hp servisini aradım ve 30 işgünü olduğunu söyleyerek(cumartesi dahildir) yasal hakkımdan faydalanmak istediğimi ilettim. kayıt aldılar ve 3 iş günü içinde bana döneceklerini söylediler. işin garip yanı ise bana verilecek yeni ürün hakkında herhangi bir bilgi vermeden benden seçenek istemeleri oldu. ısrarla hangi ürünü vereceklerini sormama rağmen söylemediler bende para iadesini söyledim. 3 iş günü içinde aranacakmışım ve arandığımda teklifimi değiştirebilecekmişim. bi gelişme oldukça bilgi vereceğim bu arada hp nin yeni ürün olarak hangi bilgisayarı vereceğini biliyor musunuz????
  • quote:

aslanemre58 arkadaşım sen aradınmı sonuç ne oldu bilgilendirisen sevinirm ... kolay gelsin

Daha aramadım.Akşama doğru arayacağım.Arayınca hemen HDX16-1050 isteyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

az önce hp müşteri hizmetlerini aradım. 16.ocak ta verdiğim cihazın durumunu sordum, onarımınız sürmekte dedi bayan..fakat dedim 33 iş günü olduğunu ve yasal haklarımdan yararlanmak istediğimi söyledim, hiç itiraz etmeden kayıt açtı ve bana kayıt numarası verdi 3 iş gününde beni arayacakalarını söyledi...gelişmeleri aktarırım

levent06y aradılar mı seni gelişmeleri aktarırmısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

aslanemre58 arkadaşım sen aradınmı sonuç ne oldu bilgilendirisen sevinirm ... kolay gelsin

Daha aramadım.Akşama doğru arayacağım.Arayınca hemen HDX16-1050 isteyeceğim

arkadaşım galiba senle aynı gün verdik 22.01.2009 arayınca buraya bilgi vereblirmisin bende yarın arıcam kısmetse sabırsızlanıyorum aramakta ama bu gün arayamıcam şimdiden kolay gelsin telefondaki bayanla konuşmanızda arkadaşalr ... :D
  • ARKADAŞLAR YOKMU KONUŞAN MERAKTN ÇATLICAM ::D BENDE YARIN ARICAM HAYIRLISIYLA :d
  • exper-1907 benimde yarına kaldı işlerden dolayı.Neyse yarın bakacağız ne olup ne bitecek
  • Bu arada DV6760'a karşılık HDX16-1050 verirler mi?(2350 tlye almıştım)
  • bende yarın arıcam dostum bende 2.400 ytl ye almıştım 2 sene önce :D inş ii bişi koparırız hp den :D
  • 3 iş gününde arayacağız dediler fakat aramadılar..arın ben arayacağım epey uğraşacağız anlaşılan.. yavv kaç kişi iade bekliyor öyle hp yi iflas ettireceksiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeL_

quote:

Orjinalden alıntı: levent06y

az önce hp müşteri hizmetlerini aradım. 16.ocak ta verdiğim cihazın durumunu sordum, onarımınız sürmekte dedi bayan..fakat dedim 33 iş günü olduğunu ve yasal haklarımdan yararlanmak istediğimi söyledim, hiç itiraz etmeden kayıt açtı ve bana kayıt numarası verdi 3 iş gününde beni arayacakalarını söyledi...gelişmeleri aktarırım

levent06y aradılar mı seni gelişmeleri aktarırmısın ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.