Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 5 şubatta bırakmıştım ewt aşagı yukarı aynı işlemci harddisk ve ekran kartı daha ii ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Artık yarın ararım , caner sen ne zaman bırakmıştın notebook'u servise ?
    Beş şubatı şimdi gördüm Bende 11 şubatta bırakmıştım , Sana tavsiye ettikleri eski notebookun'la aşağı yukarı aynı özelliklerde (Muadil seri olmadığı içinmi)
    Ulen Hp
  • Hayırlısı olsun bende razıyım yeterki versinlerde
  • bendede kaldı 2 gun bugunde gelmedi parca hala 52 yazıyor caner yaa senin kaç gun oldu işlemlerini tamamlayıp yeni pc yi bekleyeli bide şimdi o işler için uğraş dur bekleki yenisini göndersinler ....
  • samurayx ben 5 şubatta verdim 11 martta 30 iş günüm doldu aradım 3 gün çinde döncez dediler ben dayanamadım 3 gün dolmadan aradım bu sefer de
    3 gün dolmamış biz size döncez dediler... 16-17-18 martta aramalarım oldu ama bu aramalardaki tek sonuç 100 civarı kontörümün gitmesiydi...
    ve nihayetinde 19 mart persembe günü aradım tekrar direk bana atadıkları koordinatöre bağlanmak istediğimi söyledim bağladılar...
    ben dedim yeni ürün istiyorum o dedi stoklarımızda sizin nb ye muadil veya bi üst model nb yok para iadesi yapabiliriz dedi...
    ben tabi istemedim. ben yeni nb istiyorum napcaz dedim... o da biraz bekletcem sizi sorun olurmu dedi ben de olmaz dedim...
    1.30 dk kadar bekledim(tabi bu sırada kontörlerim tek tek boşalıo) sonra bağlandı 19 dk içinde size faxı yolluyorum dedi ben de ok dedim mail adresimi aldı...mesai saati bitimine doğru aradığım için mail gelceğine inanmadım. ama hp beni ilk defa şaşırttı ve mail 3 dk da geldi:d
    20 mart cuma günü mailimi imzalayıp faxladım...Hala beklioruz...
    samurayx sana tüm telefon görüşmemi aktardım tel görüşmeleri özele girer ama neyse
    senin de 30 işgünün dolarsa biraz üstele ve en önemlisi kontörlü bir telden arama hadi hayırlısı...
    saygılar...

• arkadaşlar yine ben yine değişen bi servisportal kodu
    acaba onarımınız devam etmektedir(KY) ne anlama geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneruysal

arkadaşlar yine ben yine değişen bi servisportal kodu
    acaba onarımınız devam etmektedir(KY) ne anlama geliyor...

Ürün hazır olmak üzere benimde yeni ürün gelmeden iki gün önce bu kod vardı sonra yeni ürününüz hazır gelip alabilirsiniz dediler.

Bu arada sonunda 2 ay sonra yeni nb dv5-1250et bana teslim ettiler inşallah sorunsuz bir bilgisayar olur ve senelerce kullanmak nasip olur.
  • (K)ontrol (Y)apılıyor anlamına geliyor bildiğim kadarıyla.Ben bilgisayarı ürününüz kargoya verildi yazdıktan 1 gün sonra aldım.Benim pc çok çabuk geldi.İnşallah diğer arkadaşlarımızınki de çabuk gelir
    Bu arada yeni nb hayırlı olsun derinden
  • ewt bana da aynı ürünü vercekler hayırlı olsun "derinden" bugün perşembe 2 gün sonra verceklerse benim nb ptesiye kaldı desenize
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şöyle bakıyorumda göze güzel gözüken doğru düzgün birtek hp üretiyor yada bana öyle geliyor. Diğer bilgisayar markalarının ürettikleri pek hoşuma gittmiyor. Hp nekadarda sorunlu bilgisayar üretsede çok şık bilgisayarlar üretiyor bana göre. Ah hp şu sorunların olmasa ne iyi olurdun.
  • ark.lar sakın benim gibi laptopunuzu servise çantasıyla yollamayın çanta geri gelmiyo söyleyeyim.neyse feda olsun hp'ye. 800 liraya aldığım laptopun yerine 2000 liralık laptop geldi o kadar da olsun dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: derinden

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Şöyle bakıyorumda göze güzel gözüken doğru düzgün birtek hp üretiyor yada bana öyle geliyor. Diğer bilgisayar markalarının ürettikleri pek hoşuma gittmiyor. Hp nekadarda sorunlu bilgisayar üretsede çok şık bilgisayarlar üretiyor bana göre. Ah hp şu sorunların olmasa ne iyi olurdun.

Yeni seride sorun yok için rahat olsun
  • aslanemre yeni seri dediğin dv5 12xx serisimi oluyor...
  • melekselin yeni gelen notebook kutusunun içinden çanta çıkmıyomu?...
    quote:

Orjinalden alıntı: melekselin

ark.lar sakın benim gibi laptopunuzu servise çantasıyla yollamayın çanta geri gelmiyo söyleyeyim.neyse feda olsun hp'ye. 800 liraya aldığım laptopun yerine 2000 liralık laptop geldi o kadar da olsun dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: derinden

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Sen almışsın yeni cihazı tabi öyle dicen şakası bir yana imaj olarak çok güzel cihazlar ama parçalarda sorun var ,
    bu arada az öncede aradım ulaşamadım Arzuya yine
    Bu arada benden çanta ve adaptörü istemediler bende kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Mart 2009; 14:45:43 >

• Arkadaşlar bana illada para iadesi dediler Koordinatörle baya tartıştım yeni ürün dedim Mahkeme başvurucağımı söyledim
    Yeni koordinatör yada üst bir makamı bağlayın dedim nafile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Mart 2009; 17:53:16 >
  • quote:

aslanemre yeni seri dediğin dv5 12xx serisimi oluyor...

DV5-11xx ve DV5-12xx

Bana çanta vermediler.Zaten gerek yoktu eskisinin orjinal çantası var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 26 Mart 2009; 17:00:55 >
  • Hp defterden sildim , ne verirlerse versinler bir iki sene içinde arızalanan makınalar ve daha önemlisi , müşteriye ilgi alaka sıfır...
  • valla yarın bide cumarteside gelmezse parca bende tel trafiği yaşayacağım caner bende evden sabit hattan arıycam zaten kontor dayanmaz yoksa onlara banada yeni nb önerseler iyi olur valla melekselin senin kadar sanslı olsam keşkede aldığım zaman satarım aleti hiç açmadan başka marka iyi bir nb alırım yani üstede kendime para kalır
  • ya orjinal çantalar da çok dandik yaa aslında bi tane sırt çantası tipinde almam lazım ...
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

aslanemre yeni seri dediğin dv5 12xx serisimi oluyor...

DV5-11xx ve DV5-12xx

Bana çanta vermediler.Zaten gerek yoktu eskisinin orjinal çantası var...
  • yok yaa çanta falan yollamadılar benm çantamda gitti
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.