Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

K4TL14M

Merhaba, şubenizden IBAN numarasının da üzerinde bulunduğu banka hesap cüzdanı alsanız daha iyi olmaz mı, ekran görüntüleri yüzünden size sorun çıkartmasınlar sonra.

Hesap bankamatik hesabı oldugu için hesap cüzdanı yok.Bugün mail olarak attım hem hesap no hem de IBAN kodunun ekran görüntüsünü.Birazdan arıyıp sorcam ulaşıp ulaşmadıgını.MzLgNy çok fazla sakınmışsın demişsin de bu kadar sorgulamasam daha 2 ay önce attıgım onay imzam bile gitmemiş olurdu.Anladım ki her hafta aramak lazım.Görüldüğü gibi ben param yatacak diye beklerken adamlar daha işleme bile almamış bi de teknosaya para yattı diye haber gelmiş böyle sacmalık olur mu?.Servise laptop veren arkadaşlara tavsiyem koordinatörlere güvenmeyin.Koordinatörümün hatası yüzünden sorumsuzlugu yüzünden cefasını ben çekiyorum.Bana 1 ay önce bu belgeyi kabul etmezler deseydi şimdiye belki paramı almış olacaktım bunun sorumlusu ben miyim çok sakındıgımdan dolayı mı oldu bu?.Haber vermedikleri gibi bi de ulaşılmıyor kendilerine.Sırf bugün bu işlemle uğraşabilmek için okuluma bile gitmedim.
    EKLEME=Aradım mailim ellerine ulaşmış yurt dışına yolladı mailimi bekliyorum o bekledigim 1 aydan devam ediyormuş işlemler çok sevindim bunu duyunca.mail adresini tam bilmedigim için 2 maile de attım musteri.iliskileri@hpdestek.com ve musteri.iliskileri@hp.com a ulaşmış sonunda.Başınızı çok ağrıttım ama bu yazdıklarım yeni servise veren arkadaşlara örnek olacaktır.Yaşayabileceklerinin en kötüsünü görüp ona göre davranırlar ve benim gibi sorun yaşamazlar sanırım.....Yardımlarınız için çok teşekkür ederim DH ailesi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 20 Kasım 2009; 11:23:13 >

• arkadaşlar bende de hp-dv 6000 serisi 6630 et modeli var.ürün arızası nedeniyle 20 ekim de servise verdim.anakart yanmış sipariş verilmiş.kaç haftadan beri arıyorum kargo bekleniyor diyor.ve bugün tam bir ay oldu.yanılmıyorsam 26 sında falan süre dolacak.eğer o zamana kadar gelmezse ne yapmam gerekiyor
    ürün değişiminde sizce hangi modeli verirler.
    birde ben garanti belgesini ve faturasını kaybettim
    ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahvePat!

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

K4TL14M

Merhaba, şubenizden IBAN numarasının da üzerinde bulunduğu banka hesap cüzdanı alsanız daha iyi olmaz mı, ekran görüntüleri yüzünden size sorun çıkartmasınlar sonra.

Ben de bunu diyorum en sağlamı bu değil mi?
    Hala ekran görüntüsü vs uğraşmayın.
    Şubeye gidip bu kağıdı almak en çok 1 saatinizi alır.
    Ekran görüntüsünde İBAN olmadığı için 1 ay boşuna beklemişsin.

Bankamatik hesaplarında öyle bir çıktı verilmiyor diye biliyorum.Hem de şubeye gitmem bugün imkansız diye o 2 ss yi güzel bi şekilde hem ıban hem hesap no yolladım tamam bunu kabul edebilriiz dediiler.1 ay boşuna beklememişim galiba max.1-1.5 ay sürüyo işlemler zaten sizin 1 ayı dolmuş ordan devam edicek dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Bankamatik hesaplarında öyle bir çıktı verilmiyor diye biliyorum.Hem de şubeye gitmem bugün imkansız diye o 2 ss yi güzel bi şekilde hem ıban hem hesap no yolladım tamam bunu kabul edebilriiz dediiler.1 ay boşuna beklememişim galiba max.1-1.5 ay sürüyo işlemler zaten sizin 1 ayı dolmuş ordan devam edicek dedi

Ekran görüntüsünü kabul ediyorlar ise sorun yok.
    Bankamatik hesabı diye bir şey yok ayrıca...
    Sizin bankada hesabınız olur, hesabınıza bağlı banmatik kartı olur.
    Dolayısı ile bankamatik kartınız varsa bankada hesabınızda olmuş oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahvePat!

quote:

Ekran görüntüsünü kabul ediyorlar ise sorun yok.
    Bankamatik hesabı diye bir şey yok ayrıca...
    Sizin bankada hesabınız olur, hesabınıza bağlı banmatik kartı olur.
    Dolayısı ile bankamatik kartınız varsa bankada hesabınızda olmuş oluyor..

teşekkürler.Hesap oldugunu biliyordum da hp hesap cüzdanının fotokopisini istiyor ya bizde de hesap cüzdanı yok.Konunun üst taraflarında aynen benim durumumda biri daha vardı gitmişti bankaya böyle bi belgeyi veremeyiz mi gibi sacma sapan bişey söylemişler.Ben de bugün hesabı aldıgım şubeye gidemeyecegim için ekran görüntüsü yolladım kabul edebiliriz dediler.Şube kocaelide ben istanbuldayım....istanbuldaki bankalar hesabın kayıtlı oldugu şubeden alınması gerektigini söyliyceklerdir muhtemelen çünkü en ufak bir işlem gerektiginde oraya yolluyolardı.

• Arkadaşlar yeni çıkan dv6-13xx serisinden kimse alabildi mi?
    Ben onay vereli 24 gün oldu.Hala ses yok.
    Kasımın ortalarında Türkiye de olur demişlerdi.
    Alan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabjk

tam tamına 48 iş günü oldu ve hala bekliyorum.ve ısrarla paranın yattıgını söylüyor koordinatör yağmur hanım bende artık sıyırdım bagırdım çagırdım 14 agustostan bu yana bilgisayar ellerinde. bırakın para yatmasını dekont için 10 iş günü demişti onuda gönderemedi yurtdışından istemesine ragmen yollamıyorlarmışşş.... çıkmazlardayım. benden daha fazla bekleyen varmı arkadaşlar ?

geçmiş olsun geçen biri 55 56 güne parasını aldı sanırım.Senin yerinde olsam derdim ki dekontunuz beni ilgilendirmez.Benim 2 aylık hesap dökümüm ortada böyle bi para girişi olmamış neyin dekontundan bahsediyorsunuz siz.Parayı yatırmayıp da sahte dekont yollamak kolay iştir ama böyle bi durumun oldugunu sanmıyorum.Bi yanlışlık olması gerekli ama dekontu filan bekleme bence para olmadıktan sonra sana dünyanın tüm dekontlarını gönderseler ne olur

• öğleden önce hele şükür koordinatör bağlandı melike hanımmış dv6 1365 modelini önerdi 2.26 ghz p7550 işleöci 4gb ram 320 gb harddisk ati hd 4650 1 gb ekran kartı özellikte.2.53 olmasını istedim ama ne dediysem kabul ettiremedim stoklarımızda yok dedi sizin cihazınıza uygun bu model var filan dedi baya bi konuştuk kadın da bıkmak üzereydi ben de.baktım olmuo kabul ettim mail gelicek birazdan imzalayıp geri göndercem pc 15 gün içinde anca elimde olurmuş bi de öyle sölüo kabul etmesem mi acaba daha üst yetkiliyle görüşsem olumlu sonuç alabilir miyim die düşüorum yaa
  • kabul ettim benim 1130 da 2.26 ghzydi zaten bu arada hediyeler de bende kaldı ama iki hafta içinde elinize geçer dedi bu modelden alan var mı arkadaşlar...???
  • Keşke kabul etmeseydin.O model kabul edilmez alacagın parayla kralını alırsın.Ben seni hatırlayamadıgımdan cevap yazmadım sen 1960 küsür para alacaktın benim de 1130 servisteydi 1868 e aldım para iadesi bekliyorum param gelince 2.53 den aşagı hızlı bir laptop almam.Yani bi daha düşün derim ama kısmet belki benimki gibi bi aksilik çıkar para almak zorunda kalırsın.Bana da 4 çekirdek 2133 önermişlerdi fakat tedarik edilemediginden paraya mahkum kaldık.
  • ben 1130 u alırken de çok düşünmüştüm hatırlarsan 1150 vardı 2.53 ghz ama 2300 lira filandı benim aldığım zamanlar 1150 nin işlemci p8700 filandı galiba ama pahalı olduğundan alamamıştım 1130 2.26 bi de t5900 dü ama çok ii pcydi ekranı saymazsak bana verdikleri 4 gb ram olduğu için kabul ettim en çok iki eşit parçada bölündüğü için daha iyi çalışıomuş die duydum bilgisayarcı arklar var.aslında 1241 modelini istedim bana verdiklerinden daha ucuzdu 2.66 ghz p8800 ama vistaydı eski seri ben onu w7 yapardım fakat stoklarda olmadığını üretilmediğini söyledi dv6 1375 istedim 2.53 ghz onun stoklar da olmadığnı söyledi falan filan her yönden sıkıntı oldu para iadesini söyledim sonra bi blöf yapayım dedim yine yemedi peki hemen mailinizi gönderiyorum dedi.pcye de acil ihtiyacım var arkadaşın pcsini kullanıorum şu an para iadesini 2 ay bekleyemem 2.26 p7550 işimi görür t5900 den iidir fazla kasmaya gerek yok dedim kabul ettim nasılsa bozulur yine bir ay daha bekleriz üst model alırız yine zaten garanti süresini arttırmayı düşünüorum 1 yıl kaldı büyük ihtimal riske atmayalım bozulur yine o

• quote:

Orijinalden alıntı: taner_88

ben 1130 u alırken de çok düşünmüştüm hatırlarsan 1150 vardı 2.53 ghz ama 2300 lira filandı benim aldığım zamanlar 1150 nin işlemci p8700 filandı galiba ama pahalı olduğundan alamamıştım 1130 2.26 bi de t5900 dü ama çok ii pcydi ekranı saymazsak bana verdikleri 4 gb ram olduğu için kabul ettim en çok iki eşit parçada bölündüğü için daha iyi çalışıomuş die duydum bilgisayarcı arklar var.aslında 1241 modelini istedim bana verdiklerinden daha ucuzdu 2.66 ghz p8800 ama vistaydı eski seri ben onu w7 yapardım fakat stoklarda olmadığını üretilmediğini söyledi dv6 1375 istedim 2.53 ghz onun stoklar da olmadığnı söyledi falan filan her yönden sıkıntı oldu para iadesini söyledim sonra bi blöf yapayım dedim yine yemedi peki hemen mailinizi gönderiyorum dedi.pcye de acil ihtiyacım var arkadaşın pcsini kullanıorum şu an para iadesini 2 ay bekleyemem 2.26 p7550 işimi görür t5900 den iidir fazla kasmaya gerek yok dedim kabul ettim nasılsa bozulur yine bir ay daha bekleriz üst model alırız yine zaten garanti süresini arttırmayı düşünüorum 1 yıl kaldı büyük ihtimal riske atmayalım bozulur yine o

Töbe artık servisle uğraşmak istemiyorum ne berbat bişe bu insanın psikolojisi bozuluyor resmen arıyıp ulaşamayınca süreç de baya bi uzayınca.Param gelince laptop alıcam ama yine bozulacagından korkuyorum acaba masaüstü mü alsam demeden edemiyorum.Laptop un tek + sı okulda boş vakitlerimde arkadaşlarımla pes oynamak başka bi farkı yok masaüstünden benim için.Okulda ders araları çok uzun oldugu için de laptopsuz yapamıyorum....İyi ki eski bilgisayarımı atmamışım çok işimi gördü ve hala görüyo laptopum yokken

• quote:

tam tamına 48 iş günü oldu ve hala bekliyorum.ve ısrarla paranın yattıgını söylüyor koordinatör yağmur hanım bende artık sıyırdım bagırdım çagırdım 14 agustostan bu yana bilgisayar ellerinde. bırakın para yatmasını dekont için 10 iş günü demişti onuda gönderemedi yurtdışından istemesine ragmen yollamıyorlarmışşş.... çıkmazlardayım. benden daha fazla bekleyen varmı arkadaşlar ?

İnş kısa zamanda hallolur sorunun ama onların yattığını söylemesi ve yatmaması için .

Benim ki geçen hafta yatmıştı 3 gün sonra koordinatör aradı paranızın yattığı gözüküyor onaylabilirmisiniz eğer sorun yok ise kayıdı tamamlandı olarak kapatacağını iletti bende yattığını söyleyip onaylamıştım .
  • Benimkiler yatsa da aramazlar parayı gecikmeli alıyım diye kastları mı var baana anlayamadım.1 kez aramadılar arasalar numarasını öğrenicem direk orayı arıycam diye mi korkuyolar acaba.Çünkü teknosa da direkt numarasını vermiyordu ana merkezi arıyıp ulaşıyodum 1 kez aradılar hep ordan arıyorum artık direk konuşuyorum bekleme olmadan
  • quote:

Benimkiler yatsa da aramazlar parayı gecikmeli alıyım diye kastları mı var baana anlayamadım.1 kez aramadılar arasalar numarasını öğrenicem direk orayı arıycam diye mi korkuyolar acaba.Çünkü teknosa da direkt numarasını vermiyordu ana merkezi arıyıp ulaşıyodum 1 kez aradılar hep ordan arıyorum artık direk konuşuyorum bekleme olmadan

eğer değişim gibi bi hakkın varsa koordinatörlerden güneş hanımı tavsiye ederim..:)..Renklam kokan haraketler ama olsun..:)..işmi gördüya HPde şimdi en iyisi o benim için..:):):):)

• Ezberledim ya ben bi sürü :D Irmak,Müge,Ceren,Ayça,Bora,Ali,Derya,Selin, ve hatırlayamadığım bi sürü bi de bunların hafıza gitmiş galiba 5dk arayla arıyorum ad soyad kayıt no veriyorum 5 dk sonra unutuyo baştan istiyo dedim daha demin konuştuk ya
  • quote:

Ezberledim ya ben bi sürü :D Irmak,Müge,Ceren,Ayça,Bora,Ali,Derya,Selin, ve hatırlayamadığım bi sürü bi de bunların hafıza gitmiş galiba 5dk arayla arıyorum ad soyad kayıt no veriyorum 5 dk sonra unutuyo baştan istiyo dedim daha demin konuştuk ya

Süper aga yaa.:):):):)..

Adamlar endoplazmik retikulum gibi ..hücre içi faaliyetleri düşük hücre dışına musallat bunlar..:):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

quote:

Ezberledim ya ben bi sürü :D Irmak,Müge,Ceren,Ayça,Bora,Ali,Derya,Selin, ve hatırlayamadığım bi sürü bi de bunların hafıza gitmiş galiba 5dk arayla arıyorum ad soyad kayıt no veriyorum 5 dk sonra unutuyo baştan istiyo dedim daha demin konuştuk ya

Süper aga yaa.:):):):)..

Adamlar endoplazmik retikulum gibi ..hücre içi faaliyetleri düşük hücre dışına musallat bunlar..:):):)

geldimi laptopuun dostum

• quote:

quote:

geçmiş olsun geçen biri 55 56 güne parasını aldı sanırım.Senin yerinde olsam derdim ki dekontunuz beni ilgilendirmez.Benim 2 aylık hesap dökümüm ortada böyle bi para girişi olmamış neyin dekontundan bahsediyorsunuz siz.Parayı yatırmayıp da sahte dekont yollamak kolay iştir ama böyle bi durumun oldugunu sanmıyorum.Bi yanlışlık olması gerekli ama dekontu filan bekleme bence para olmadıktan sonra sana dünyanın tüm dekontlarını gönderseler ne olur

valla birşeyler ters gidiyor ama anlamadım. 60 iş günü dolunca kazanılan haklarımız neler acaba onları düşünmeye başladım bile ;) yağmur hanım çok ilginç ya ''söylüyorum ama dekontu yollamıyorlar'' dio ya aglamaklı töbe töbe sanki başka yerlerde çalışıyolar

• Ya söylesene dekontunuz yerin dibine batsın bana para verin dekont değil.Git mahkemeye dava aç bence tabi üstte bi arkadaşın bahsettigi bankadan kaynaklanmıyorsa
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.