Şimdi Ara

hp rx3715

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde rx3715 bir ipaq var ve bu ipaq almanca ben bunu nasıl türkçeleştirebilirim veya nasıl ingilizceye çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

• ya kafayı yiyecem 50 yere başlık açtım kimse cevap vermiyor bazı yerlerde arkadaşlar demişki rom update etmen gerek demiş ama romu nerden bulacağımızı ve nasıl update edeceğimizi söylememiş arkadaşlar lütfen yardımcı olun
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • program işe yaramaz.. bendede vardı kasış bi yapısı var.. çok kasman lazım.. dur pmden msn atim ordan konuşalım.. ispanyolcadan çevirmiştim ben hehe baya zordu
  • http://www.hp.com.tr/ipaq/download/hp_ipaq_3700.zip

al arkadaşım hp resmi sitesinden ücretsiz türkçe dil paketi
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.