Şimdi Ara

HP PHOTOSMART M407 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİNİ almaya değermi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dijital foto makinesi için yaklaşık 400 YTL para ayırdım..
    forumda biraz araştırma yaptım, genelde kodak ve canon makineler tavsiye ediliyor
    ama bu HP nin makinesi güzel birşeye benziyor, hiç kullanan oldu mu acaba, tavsiye edermisiniz????

yoksa 400 YTL'ye daha kaliteli birşey mi tavsiye edersiniz???

işte HP'nin M407'nin özellikleri; http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=994&productid=bd5374
    4,1 mpixel
    1,8" lcd ekran
    Optik 18x toplam zoom (3x optik/6x dijital)
    16 MB dahili bellek + Secure Digital (SD) ve MultiMedia (MMC) kart yuvası
    Çekme modları: Otomatik (varsayılan), hareketli, yatay, düşey, plaj/kar, güneş batışı, açıklık önceliği, panorama

• Arkadasım sen sen ol bu tür malları yıllarca yapmıs bu iste uzmanlasmıs markalardan al.
  • 400 YTL civarında güzel bir makina tavsiye edebilir misiniz ???
  • Fiat ve performans kıyaslaması ile tavsiye edilebilir.
    707 modeli de var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 14 Kasım 2004, 23:07:24 >
  • dijital fotoğraf makineleri ile ilgili bir araştırma yaptıktan sonra HP PHOTOSMART M407 almaktan vazgeçtim..

öncelikle ben çektiğim fotoğrafları sadece bilgisayara yükleyecem, kağıt çıktısı almayacam..
    bu durumda makinelerin üzerinde yazan MEGAPIXEL özelliği anlamını kaybediyor, yani
    bir foto.makinesinin 4.1 gibi büyük megapixele sahip olması, kağıt üzerinde baskı almak isterseniz önem kazanıyor..

sonuçta 2.0 gibi standart megapixelli bir makine benim ihtiyaçlarımı rahat karşılayacaktır..
    dijital fotoğraf makinesiyle video çekmek gibi bir takıntım da yok..
    ancak fotoğraf kalitesine önem vermek gerekiyor,
    bende NİKON gibi bu işi bilen bir firmadan ucuz ve kaliteli bir makine almaya karar verdim

"NİKON Coolpix 2200" alacam

• Bu makinelerle ilgili topiclerde sürekli uzmanlaşmış markalardan bahsediliyor. Şunu açıkça belirtmekte fayda var, önceleri şüpheyle yaklaşılan HP fotoğraf makineleri 1-1,5 yıl gibi bir süre zarfında photosmart ürünleriyle kaliteli ürün ürettiğini ispat etti. Bu nedenle fotoğraf makinelerinden bahsederken artık HP'yi de bu işten anlayan markalar arasına sokmak gerekiyor.
  • Sevgili Buzzer ,
    Sen sen ol bilmediğin konularda büyük laf etme yoksa senin lafına uyup HP alan birinin " ahını " alırsın ve ne yazıkki de iflah olmazsın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewet hp dünyanın hic bir yerinde onay alamadı.
  • hp dünyanın hiç biyerinde onay almadımı yasaklayalım satışını

ben Hp945 kullanıyorum gayet başarılı bir makine.daha öncede hp850 kullandım oda başarılı bir aletti.diger markalardan aşagı kalır yanı yok bu böyle biline.

sizin yaptıgınız futbol takımı tutmak gibi bişey.bi takım sizin için var digerleri ise yok.

HP PHOTOSMART M407 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİNİ almaya değermi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracul -- 16 Kasım 2004, 20:03:33 >

• sevgili dracul,
    sende biliyorsun ki bu siteler kim parayı daha fazla verirse o nun borazanlığını yapıyorlar...Hp markası senin hoşuna gidebilir belkide kargadan başka kuş görmediğin için olabilir...Size mutluluklar...ben almayayım abi....
    Belki konu dışı ama amerikanında sülalesinin .mına koyayım .rospu çocukları...
  • Amerika Hakkındaki Düsüncelerine ve o site hakkındaki Düsüncelerine Katılmamak Elde Degil
  • Bahsedilen HP makinanın çekim modlarına (hepsiburada'da) bakarken dehşete düştüm. Zira 400mtl civarına satılan bu makinada, açıklık öncelikli (aperture priority) modu olduğu yazıyor. Yakın zamanda diğerlerinden daha fazla manuel özellik sunuyor diye bu sınıfta bir makina olan Pentax Optio 30 almış biri olarak panik oldum çünkü aynı parayı verdiğim kendi makimanda açıklık önceliği vs gibi manuel özellikler yoktu.

Neyse sonra hp'nin sitesinden kontrol ettim. Yok öyle bişi. Bildiğimiz point and shoot kamera işte.

Ya Türkiye'deki online satış firmalarının hiçbir yazdığına güvenmemek lazım
  • burkay kardeş hp ile amerikanın alakası varda sanki diger firmaların yokmu.senin dedigine göre hiç bişey almamak lazım.o zmn ne intel cpu kullan ne amd cpu.napalım bu durumda yani.sen hp yi sevmiyorsun diye bu alet kötü olmıcakya.anladık hatta nefret ediyorsun.ayrıca yaptıgın yorumu hiç begenmedim.kargadan başka kuş görmemek deyimini iade etmek zorunda kalıcam sana.burda birçok slr makine dahil olmak üzere bi sürü makineyi gördük kullandık.köyde yaşamıyoruz kardeş ayrıca.
  • Sevgili dracul,
    evet haklısın oradaki kargadan başka kuş görmemek deyimi maksadını aşan bir anlam kazanmış kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aspart

Ya Türkiye'deki online satış firmalarının hiçbir yazdığına güvenmemek lazım

+1
    TR'deki web sitelerinde ürün hakkında yazan bilgilerin hiçbirine güvenmiyorum..
    yabancı sitelerden kontrol ediyorum çünkü dediğin gibi bizimkiler işi sallıyor
  • hp945 ve hp 850 üst düzey makineler gerçekten ve m407 den çok daha pahalılar. bu yönden çekim yaparken memnun kalmış olabilirsin. ben başka bir konuya değineyim. Diğer markaları bilmem ama HP'nin satış sonrası servisi hiç iyi değil. özllikle istanbulda yaşamıyorsan. kırıkkalede oturuyorum ve HP 735 kullanıyorum. zoom tuşu bozuldu bir gün makinenin ve yaptırana kadar canım çıktı,servisin adresi belli değil, çağrı merkezi sadece hafta içi çalışıyor v.s. v.s.. anlayacağınız fotopraf makinesi alırken satış sonrası desteği de göz önünde bulundurun derim . sadece teknik özelliklere bakmayın.
  • BEYLER BEN DE M 407 VAR İKİ HAFTA OLDU ALALI.. 128 MB SD TAKTIM.. GAYET İYİ ÇALIŞIYO.. AMA OFİSTE Bİ DE CANON A80 VAR.. KIYASLAYINCA HP 407 BİRAZ DAHA AMATÖR KALIYO TABİİ. AMA FOTOĞRAF KALİTESİ SON DERECE İYİ.. ENERJİ KULLANIMI ÇOK İYİ İKİ KALEM PİLİ 1 GÜNDE ANCAK BİTİRİYO.. CANON 4 PİLİ 1 SAATTE BİTİRİYOR MESELA..
    EĞER Bİ MAKİNEDE MANUEL AYARLAR MÜMKÜN OLDUUĞUNCA FAZLA OLSUN DİYORSANIZ M407 SİZİ KESMEZ.. BEN BUNU İSTİYORDUM.. ÜRÜNÜN ONLİNE SATIŞ SİTELERİNDE VE KENDİS SİTESİNDEKİ AÇIKLAMALARINA BAKTIMM TATMİNKAR GİBİ GÖRÜNÜO.. AMA 5-6 ÇEKİM MODU VAR.. İNCE AYAR YAPAMIYORSUNUZ.. AMA BEN YALNIZCA FOTOĞRAF ÇEKİP SAKLAMAK İSTERİM DERSENİZ ÇÖZÜNÜRLÜK KALİTESİ ENERJİ KULLANIMI LENS KALİTESİ 18X ZOOM Kİ SON DERECE BAŞARILI, GİBİ ÖZELLİKLERİYLE VE TABİİ Kİ FİYATI 400 YTL CİVARI BEN TEKNOSADAN ALDIM 420 MİLYON 12 TAKSİT .. TERCİH EDİLEBİLİR Bİ CİHAZ..
    SERVİS SORUNU HER MARKA İÇİN VAR..
    CANON HP KODAK. NİKON MİNOLTA.. BUNLARIN HEPSİNİNİ SERVİSİ İSTANBULDA BAŞKA YERDE BULMAN MÜMKÜN DEĞİL.. YANİ DİGİTAL FOTO ALCAKSANIZ BU SORUNU GÖZE ALMANIZ GEREKİYO..

ENNİHAYETİNDE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.. HP ADINDAN KORKMAYIN.. EĞER MAKİNEDEN ÇOK FAZLA ŞEY BEKLİYORSANIZ SİZİ KESMEZ AMA YARI PROFOSÖYNEL FOTOĞRAFLAR ÇEKECEKSENİZ ÇOK UYGUN Bİ CİHAZDIR HP M407
    SELAMLAR..

• Bu işin piri Canon kardeş. Çekim kalitesi olarak. Örnek fotoğrafları karşılaştır. Git internet sitelerinde bir sürü örnek fotolar var.
  • HP M407 dedim, NIKON 2200 dedim.. en sonunda CANON A75 aldım..
    manuel modu olan bir makina aldığım için mutluyum..
    aleti henüz kullanmadım ama ürün özelliklerine baktığımda çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.