Şimdi Ara

HP pc samsung tv baglanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba samsung marka lcd tv hp pc mı gormuyor onceden bagladıgım zaman goruntu saglanıyordu pc ye format attırdıkdan sonra tv pc gormuyor bana yardımcı olursanız sevınrıım

• kımsenın bılgısı yokmu
  • TV otamatik görmüyorsa tv ana ekranından yap kendi kumandasıyla olması lazım formatlık bir olay diğil o senin tvnden kaynaklanan durum manuel olarak yapabilirsin diye tahmin

ediyorum çünkü benim pcyide otamatik görmüyodu manuel olarak yaptım bi kurcala TV yi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

TV otamatik görmüyorsa tv ana ekranından yap kendi kumandasıyla olması lazım formatlık bir olay diğil o senin tvnden kaynaklanan durum manuel olarak yapabilirsin diye tahmin

ediyorum çünkü benim pcyide otamatik görmüyodu manuel olarak yaptım bi kurcala TV yi hocam

dıger pc lerı algılıyor tv de sorun oldugunu dusunmuyorum 3 tv de denedım hıc bır tv gormedı ama baska pc lerı otomatık olarak goruyor
  • vga sürücüsünden olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 30 Ekim 2013; 7:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

vga sürücüsünden olabilirmi

bilemıyorum kı pek anlamamda sistem olaylarından ama bana lınk atarsanız ındırlecek bır programsa yapabılırım pc modelı hp g62 windows 7 professionel 64 bit
    tşkler
  • görütü bağdaştırıcıları kısmını acdıgımda resmdekı standard VGA grafik bağdaştıcısında ünlem işreti var resminde görüldüğü gibi ama sornu çözemedim yardımcı olurmusunuz cok tşkler

HP pc samsung tv baglanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv için ıp tv
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR YOKMU ANLAYAN YON GOSTEREK KIİŞİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.