Bildirim
HP pc samsung tv baglanmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kımsenın bılgısı yokmu -
TV otamatik görmüyorsa tv ana ekranından yap kendi kumandasıyla olması lazım formatlık bir olay diğil o senin tvnden kaynaklanan durum manuel olarak yapabilirsin diye tahmin
ediyorum çünkü benim pcyide otamatik görmüyodu manuel olarak yaptım bi kurcala TV yi hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: lordwalmax
TV otamatik görmüyorsa tv ana ekranından yap kendi kumandasıyla olması lazım formatlık bir olay diğil o senin tvnden kaynaklanan durum manuel olarak yapabilirsin diye tahmin
ediyorum çünkü benim pcyide otamatik görmüyodu manuel olarak yaptım bi kurcala TV yi hocam
dıger pc lerı algılıyor tv de sorun oldugunu dusunmuyorum 3 tv de denedım hıc bır tv gormedı ama baska pc lerı otomatık olarak goruyor -
vga sürücüsünden olabilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 30 Ekim 2013; 7:33:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenaton.
vga sürücüsünden olabilirmi
bilemıyorum kı pek anlamamda sistem olaylarından ama bana lınk atarsanız ındırlecek bır programsa yapabılırım pc modelı hp g62 windows 7 professionel 64 bit
tşkler -
-
ARKADASLAR YOKMU ANLAYAN YON GOSTEREK KIİŞİ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X