Merhabalar, HP Pavilion dv6-6010et Entertainment model isminde dizüstü bilgisayarımda wireless internet bağlantısında ciddi bir sorun yaşıyorum. Windows 7 kullanıyorum. Şimdi meseleyi şöyle izah edeyim; Birkaç gün öncesinde bilgisayarı açtığımda wireless bağlantısının oluşmadığını fark ettim. f12 tuşu wireless için switch konumunda, ona tıklıyorum, wireless açık fakat modemleri görmüyor. Yani bilgisayarda wireless özelliği yokmuş gibi. Driver ile ilgili bir sıkıntı desem birkaç gün önceye kadar hiç bir sıkıntı yoktu. Güncelleme falan da olmadığına göre orayla ilgili bir sıkıntı da değil. Bilgisayarın kendi programı HP Wireless Assistant'a girdim, orada da (ekran görüntüsünü ekledim) altı çizili mavi yazılı "Aç" tuşuna tıklıyorum açmıyor. Switch'le ilgili bir sıkıntı da yok. Switch kapalı ve açıkken ki fotoğrafları da ekledim. (1. Switch On, 2. Switch Off) Sıkıntının ne olduğuna da tespit edemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Az önce HP Support'tan biraz uğraştım şöyle bir uyarı verdi. "microsoft virtual wifi miniport adapter devre dışı"