Şimdi Ara

Hp Pavilion Serisinde Yaşanan Wireless Sorunu Medyada pavilion serisi almadan önce inceleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
18.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adamlar dedıgın gibi vidaları sıkmıyolar neyse aga yapıcaklarını yapsınlar bız sıkarız vidayı ya hatta bozuk parcayı verelım yenısını versınler bız takmayada razıyız en azından 30 gn beklemeyız :) :) :)
  • Valla ancak öyle kabul edebilirim dizüstümün yerine yeni HP vermelerini kendin pişir kendin ye gibi birşey Geri kapatmak zaman alır ama 42 günde sürmez hemde özene bezene takarsın bir dahada arıza olmaz. HP servisindekilerin bilgisizliği nereden belli dün yedek dizüstü aldım gitmişler yanlış adaptör vermişler bariz belli yani ona ait olmadığı konuya vakıf olan bir insan gördünmü direk anlar o adaptörün o dizüstüye ait olmadığını. İsminide aldım nasıl işe HP de çalıştırıyorlar bunuda da dedim ama yapacak birşey yok bence toptan değiştirmeli HP servis çalışanlarını. Yada bu hp tüketici onarım servisini kurs olarak görüyor orada eğitimini tamamlayan çömezleri ticari ürünlerim onarım servisine alıyor olabilir. Böyle bir konu geldi şimdi aklıma. Neden olmasın?




  • merhaba arkadaslar bende pavilion kullanıcısym 2006 eylülde almıstm laptop 5 ay kadar kullandıktan sonra wireless problemi oldu donanım kayboldu. daha sonra bilgisyar hiç açılmamaya başladı. 21 haziranda servise verdim laptopu ve beni 8 ağstosa kadar bekletip yeni laptop verdiler. ben bilgsayar mühendisliği öğrencsym, bu sürede 4 tane söz vermiş olduğum proje aksadı. herneyse yeni laptopuda 5 aylık bi kullanımdan sonra(geçen hafta) sabahleyin bil. bi açtım wireless donanımı gitmiş. yani bana verdikleri yeni laptop daaynı probleme sahip. şuan bilgisayarı amip gibi internet bağlantısız kullanıorm. ve ne yapıcağımı bilmiorum. cahil servis elemanlarının beni yine aylarca bekletmesine tahammül edemem. hp den yetkili biriyle görüsmem gerekio... sizce nereye gitmelym? çağrı merkezindeki çapsız bayanlar derdimi anlamıyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mr.anderson34

    merhaba arkadaslar bende pavilion kullanıcısym 2006 eylülde almıstm laptop 5 ay kadar kullandıktan sonra wireless problemi oldu donanım kayboldu. daha sonra bilgisyar hiç açılmamaya başladı. 21 haziranda servise verdim laptopu ve beni 8 ağstosa kadar bekletip yeni laptop verdiler. ben bilgsayar mühendisliği öğrencsym, bu sürede 4 tane söz vermiş olduğum proje aksadı. herneyse yeni laptopuda 5 aylık bi kullanımdan sonra(geçen hafta) sabahleyin bil. bi açtım wireless donanımı gitmiş. yani bana verdikleri yeni laptop daaynı probleme sahip. şuan bilgisayarı amip gibi internet bağlantısız kullanıorm. ve ne yapıcağımı bilmiorum. cahil servis elemanlarının beni yine aylarca bekletmesine tahammül edemem. hp den yetkili biriyle görüsmem gerekio... sizce nereye gitmelym? çağrı merkezindeki çapsız bayanlar derdimi anlamıyor...



    Cumhurbaşkanına da çıksan değişen birşey olacağını zannetmem.

    Keşke Ağustosta ürün değişimi yerine para iadesi alsaymışsın. Bence yapabileceğin en mantıklı şey servis sürecini başrtan yaşayıp bu sefer para iadesi istemek ve bu lanetli aletlerden kurtulmak




  • zaten öyle yapacaktım.. para iadesi alıodum tam alacakken "iade faturası" die bişey çıkarttlar başıma... iade fatursaı kesmem gerekiomuş, oda %18 i olduu içn 400 ytl lik bi para kesintisi yapıp para iaedsi alcaktım böyle olcaana yeni ürün verin dedim... ama bu sefer 1000 ytl de kesseler paramı iade alcam...
    benm anlamadığım şey; ilk sefer olabailr hatalı ürün... peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mr.anderson34

    peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???



    Utanmadan

    Yalnız kesinti olduğundan haberim yoktu. Nasıl olur böyle bir şey ya

    DVB den cevap bekliyorum, gerçekten var mı böyle bir kesinti ya? Şimdi, benim notebookun faturası 1229ytl. Para iadesi istesem ne kadar verecek şimdi bu lanet insanlar?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mrtgkce


    quote:

    Orjinalden alıntı: mr.anderson34

    peki bana aynı bozuk makinalarda tekrar nası verebilio bu adamlar???



    Utanmadan

    Yalnız kesinti olduğundan haberim yoktu. Nasıl olur böyle bir şey ya

    DVB den cevap bekliyorum, gerçekten var mı böyle bir kesinti ya? Şimdi, benim notebookun faturası 1229ytl. Para iadesi istesem ne kadar verecek şimdi bu lanet insanlar?



    DVB'yi herkes HP servis elemanı bilior heralde Neyse arkadaşlar şimdi şirket adına aldıysanız eğer o zaman iade faturası isterler ve de kdv sini kesebilirler %18 lik kısmını. Siz o kdv yi vergi indirimi olarak kullanmışsınızdır. Ancak şöylede birşey var sen iade faturası kesiyorsan zaten o ürünü iade ediyorsun demektir ve de o vergi indirimi sana geri yansıyacaktır iade ettiğin için. En azından ben böyle biliyorum muhasebe konusu tam olarak. Yani giren-çıkan vatandaşa nede olsa vur HP vur. Şahıs adınaysa kesinti gibi birşey yok öyle birşey yapmaya çalışırlarsa yemeyin. Birde şirket adına bile olsa yapamazlar bence ama bunu sormak lazım bir avukata. @Kostebek Abisine sorsun bakalım




  • mr.anderson34 şirket adına mı aldı acaba merak ettim şimdi. Yoksa HP nin oyunu mı geldi!
  • evet ben şirket adına kestrdim faturayı onun içn %18 lik iade faturası kesmek zorunda kaldım...
    eğer siz isim adına fatura kestrdiyseniz sizn içn problem yok.
  • Benim durum resmen bir komedi haline dönüştü. Hp Türkiye servisinden yetkililer hp abd ile yoğun mail trafiği sonucu beni aradılar ve laptop hakkında bilgi aldılar.Laptop'ı Abd den aldığım için hiç bir şekilde para ile tamirinin yada garanti kapsamında tamirinin Türkiye'de yapılamayacağını belirttiler. Yani laptop bozulursa burda yaptıramayacpaım ve Abd'de bir tanıdığım olmadığı ve ona gönderemyeceğim için muhtemelen çöpe gidecek. Burdan hp alacak arkadaşlara tavsiyem cidden uzak durmaları. Şu 6 ayda yazmadığım yer yazışmadığım kişi kalmadı ve hiç bir çözüm üretemediler.
  • yahu bende aldım bu hp6640 dan 11 gün oldu şimdilik problem yok ama sürekli şikayet okuyorum bu forumda. 15 gün içinde %15 kesinti yaparak değişim yapabiliyormuş teknosa ne yapsam acaba %15 de az değil.
  • bence değiştirme hepsi sorunlu diil. zaten sorun olsada yenisini veriolar
  • benim müdürümünde bilgisayarında aynı problem var şimdi garantiye göndereceğiz bakalım ne çıkacak. laptop pavillion dv6000 serisi ( dv6097 )
    oldumolası hp leri sevmem yazıcıları bi dert bilgisayarları bi dert



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursa -- 25 Şubat 2008; 9:32:48 >
  • Sn DVB

    Asagıda yazılan dogrumu, bu olay oyun oynanan yada surekli calısarak asırı ısınmaya maruz kalan laptoplarda mı oluyor. Yoksa sans isimi ? Yeni uretimlerde bir onlem alınmamısmıdır ?

    quote:

    Orjinalden alıntı: adameus

    bende de bir kez kayboldu geri geldi.neyse sorunun bilgisayardaki baska bir parcanin bilgisayari cok isittigindan wireless yuvalarinin erimesi sonucunda olustugunu soyluyorlar.tavsiyem serin yerlerde kullanin napalim.
  • merhabalar benimde Hp ile ilgili bir sorunum var fakat sizinkilerden biraz farklı bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim.
    dv5000 serisi bir pavilion var. kablosuz modemime bağlanmadan önce sinyal seviyesi full olarak gösteriyor fakat modeme bağlandıktan sonra sinyal seyivesi çok düşük seviyeye geliyor ayrıca sürekli kopmalar yaşıyorum. bu konuda ne yapmam gerekir. sürücüleri güncelledim birşey değişmedi. format attım düzelmedi. eksi haline geltirdim yine düzelmedi. bir evin içinde kablosuz bağlantı koparmı bilmiyorum. modemim airties modem.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar mesajlarınızı ibretle okuyorum. Ben bir HP mağduruyum. Servis ile yaşadığım problemleri burada ayrıntılı bir biçimde yazmayacağım çünkü artık midem kaldırmıyor inanın. Dün HP ABD'ye CEO'suna mail attım, bizimkiler kadar duyarsız olmayacaklarını ve cevaplayacaklarını düşünüyorum.

    Sevgili arkadaşlar, facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey" adında bir grup açtım. Lütfen buraya üye olunuz. Bunu da ABD merkeze yollayacağım, bu tür topluluklar küresel şirketler için önemlidir, dikkate alınmamız için bir şekilde toplanmamız lazım, hem bu sayede HP'ye karşı yasal başvuruda bulunabilecek arkadaşlarımız için bir istatistik bilgisi olarak kullanılabilecek bir veritabanı da oluşturmuş oluruz.

    HP, özellikle de PAVILION almayın, araştırın bakın klasik sorun; önce wireless gidiyor sonra anakart yanıyor, bu senaryoyu siz de yaşamayın.

    Lütfen üye olun facebook'ta "HP Pavilion Sufferers in Turkey"

    Teşekkürler ve geçmiş olsun, iyi (HP'siz) günler dilerim




  • bende de Hp pavilion dv5287ea var 2 senedir kullanıyorum. benimki kaybolmadı sıkı tutmuşum heralde wirless ama varya ilk aldığımda deli bir çekim gücü vardı şimdi ise okadar yok onuda araştırdım web kamerasını ekranın köşelerine klipsiyle sıkıştırınca antenleri zedelenmiş oda şans işte ne bileleim orda olduğunu serivisede götürmedim. öle evde duruyor. bakalım yorumları okuyunca servise götüresim gelmiyor böle kullanırım diyorum.:D
  • Aynı problem bende de var arkadaşlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_34133607/tm.htm

    Bende makinayı amerikadan getirmiştim.

    Durduk yere bu niye olur hala anlayabilmiş değilim.

    Can sıkıcı bir durum.
  • Bende de aynı sorun vardı farklı driverlar yükleyince sorun gitti. Bir de wirelessin mesafesi uzun olduğunda internet hızı yavaşlıyordu. Şimdi rahat rahat kullanıyorum bir sorun yok.
  • warmaster bende bisuru farkli yok denedim sonucunda 1 ay sorunsuz wireless im calisti... SONUC = suan yine kabloyla bagliyim nete yani tekrar bozuldu..


    bu arada benim laptopta compaq f500 serisi abdden almistim demek oluyor ki bu sorunun hp ve compaq'in tum serilerinde olma ihtimali var..

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.