Şimdi Ara

HP Pavilion mu Mac Book Pro mu hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu iki laptop arasından hangisi daha iyi, siz olsanız hangisini seçerdiniz, neden ?
    Sizce hangisi daha iyi MacBook Pro mu yoksa HP Pavilion mu ? Biri Windows kullanıyor diğeri ise Mac os x işletim sistemini kullanıyor işletim sistemi olarak da hangisi daha iyi ?
    Evet arkadaşlar hangisi daha iyi sizin tercihiniz hangisi olurdu hangisi iyidir ?
    MacBook Pro yada HP Pavilion

http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=6529948#!tab%3Dfeatures

https://www.apple.com/tr/macbook-pro/

• up
  • blackbyte kullanıcısına yanıt
    hpden uzak dur derim ısınma sorunu var. mac book içinse şunu söyliyim ihtiyacın var mı böyle bişeye bence apple ürünleri para tuzağı sadece, alırsan pişman olursun gibi gelio bana. işletim sistemi açısında mac windowstan çok çok daha iyidir tabiki ama zenginsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superfs

hpden uzak dur derim ısınma sorunu var. mac book içinse şunu söyliyim ihtiyacın var mı böyle bişeye bence apple ürünleri para tuzağı sadece, alırsan pişman olursun gibi gelio bana. işletim sistemi açısında mac windowstan çok çok daha iyidir tabiki ama zenginsen :)

yorumun için teşekkür ederim , aslında doğru da söylüyorsun macbook çok pahalı ama değer mi bilemem , aslında neden macbook istediğimi bende bilmiyorum :)) sadece mac os x kullanıyor diye bakıyordum birde telefon İphone tablet , İpad, bilgisayar ise İmac yada Macbook yani üçlü Apple ürünü olacağından bakıyordum şimdi yani telefon İphone olup bilgisayarda Macbook olsa daha iyi olmaz mı, bilemiyorum yani neyse vazgeçeceğiz artık herhalde Macbooktan
  • blackbyte kullanıcısına yanıt
    yani yinede sen bilirsinde benim görüşüm bu oyun konusunda vs sıkıntı yaşayabilirsin belki. macbook daha çok oyunla işi olmayan ofis veya ne biliyim performans için kullanılacak bi pc gibi duruyo aklımda :D film montajları ve photoshop işlerinde çalışanlar daha çok kullanıyolar mac bilgisayarları ama yinede sen bilirsin tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superfs

yani yinede sen bilirsinde benim görüşüm bu oyun konusunda vs sıkıntı yaşayabilirsin belki. macbook daha çok oyunla işi olmayan ofis veya ne biliyim performans için kullanılacak bi pc gibi duruyo aklımda :D film montajları ve photoshop işlerinde çalışanlar daha çok kullanıyolar mac bilgisayarları ama yinede sen bilirsin tabi :)

doğru biliyorsun macbook la oyun oynanmaz grafikerler video montajcıları için idealdir evet doğrudur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    HP mi MONSTER mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.