Şimdi Ara

HP Pavilion Isınma Sorunu Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bende HP Pavilion g6-2008st modelinde bi laptop var. Alalı yaklaşık 3 yıl oldu. Pcde sadece 1 oyun var ve bi video filan izlerken bile aşırı ısınıyor ve ses çıkarıyor. İçini açar fanı temizlerim sürekli, termal macun da yenilerim fakat neden böyle oluyor anlamadım. Sanki normalin dışında çalışıyor ve fazla dönüyor. Daha önceden fanın pervanesi kırılmıştı. Değiştirdim bunu fakat öncesinde de vardı bu sorunlar. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürler. Bir tane fotoğraf attım sürekli böyle değerler.

• Hp lerin bu serisinde ısınma sorunu var bende de g6 vardı hiç bir şey yapmadığım halde ısınıyordu.
    İçini açtıysanız ekran kartı ve işlemci tek bir parça üzerinden soğutuluyor ve yetmiyor ısınma sorunu bundan kaynaklanıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn12

İyi günler arkadaşlar. Bende HP Pavilion g6-2008st modelinde bi laptop var. Alalı yaklaşık 3 yıl oldu. Pcde sadece 1 oyun var ve bi video filan izlerken bile aşırı ısınıyor ve ses çıkarıyor. İçini açar fanı temizlerim sürekli, termal macun da yenilerim fakat neden böyle oluyor anlamadım. Sanki normalin dışında çalışıyor ve fazla dönüyor. Daha önceden fanın pervanesi kırılmıştı. Değiştirdim bunu fakat öncesinde de vardı bu sorunlar. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürler. Bir tane fotoğraf attım sürekli böyle değerler.

HP'nin pavilion serisinde var bu sorunlar benim pavilionum kaç kez değişmişti sonunda para iadesi almıştım onların çözümü olacağını sanmıyorum hocam belki iyi bir soğutucu vs. idare edebilir. Servis bile durduramamıştı o ısınmayı çünkü.

• Bi çözümü yok anlaşılan böyle idare edecez bi süre daha :) Teşekküler yorumlar için arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.