Şimdi Ara

Hp pavilion harddisk goxukmuyor acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaalar almanyadayim bilgisayar dustu ondan sonra dondu ekran reset attim harddisk not exist dedi test yaptim yine ayni hata geldi garantiye verdim harddiski ordan almistim testler gecti diyor saglam diyor ama baska servis harddisk bozuk diyor yedek harddiski takinca pc aciliyor ama bu aldigim servis butun testler tamam diye kagit verdiler ben ne yapicam simdi acaba vidalar mi otuemuyor? Ee dier harddisk calisiyor ama koskoca servis yalan mi soyluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senaryo 1 :

Bilgisayarı düşürdüğün zamanda içinde takılı olan hdd başka bir bilgisayara taktığında hdd ' i görüyorsa sorun pc girişlerindendir.

Senayo 2 :

Bilgisayara sağlam olduğunu bildiğin bir hdd ' yi taktığında bilgisayar açılıyorsa veya açılmaya çalışıyorsa sorun hdd de dir.

Servislerin hepsine güven olmuyor.Testleri yapanlar da insan oğlu. Genelde hdd gibi salak saçma testler için stajyer çocukları görevlendirirler iş yükünü azaltmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBMachines

Senaryo 1 :

Bilgisayarı düşürdüğün zamanda içinde takılı olan hdd başka bir bilgisayara taktığında hdd ' i görüyorsa sorun pc girişlerindendir.

Senayo 2 :

Bilgisayara sağlam olduğunu bildiğin bir hdd ' yi taktığında bilgisayar açılıyorsa veya açılmaya çalışıyorsa sorun hdd de dir.

Servislerin hepsine güven olmuyor.Testleri yapanlar da insan oğlu. Genelde hdd gibi salak saçma testler için stajyer çocukları görevlendirirler iş yükünü azaltmak için.

Hocam simdi hangisi bozuksa maliyet fazladir baslangic testlerini gecio harddisk goxukmuo ama

• Hard disklerin fiyatı ucuzladı . Ortada envai çeşit marka ve hdd var. Bunun hdd si ssd si sshd si diye gidiyor..
  • IBMachines kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun nerde anlamis degilim bana harddisk saglam diyorlar ama hsrddisk yok goxukuyor baska takinca aciliyor kafayiyicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.