Şimdi Ara

HP PAVILION GAMING15-BC017NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TBHDD-15.6'-GTX960M- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
13
Favori
48.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burock76

Son birkaç sayfada genel olarak hep sıkıntı görüyorum.Bu cihazı almayı düşünüyordum acaba başka bir ürünemi yönelsem ?

Hiç ugraşma ben dün kafayı yedim 6 saat pc başında omu bumu diye saçma sapan yorum yapanlarmı dersin övenlermi dersin bu model için deil birkaç model için bence al geç ne bir ışık sızması var nede herhangi bir kötü yanı normal kullanımda bugün mesela kurulum güncelleme netflix den film seyretme hiç fan sesi duymadım belkide fansız bu:) kafanı takma heleki 2900 geliyorsa hiç düşünmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

Bende bugün teknosadan aldım. Vatanla aynı fiyat 3389 tl yanında çok hoş bir taşıma çantası, mikrosoft wireless mouse ve 1 yıllık office programı hediye ettiler. Eve geldim kurdum şuan çok memnunum parasını hakediyor buna bir iki haftaya 128 ssd takmak istiyorum bu işlerin acemisiyim kapagını açmakmı lazım bilgisayarcıyamı yaptırmalı yoksa youtubeden videolarla becerebilirmiyiz?

Söylendiğine göre gayet kolaymış ancak bir tecrübeniz yoksa bilen birine taktırmak mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim bitmiş 4 bin tl olmuş.

• NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi o kadar arttırdığımızda alabileceğimiz cihazlardan öneride bulunur musunuz ?

• Bu modele 128 ssd takmak istiyorum istanbul şişlide ikamet ediyorum bunu yapıcak sistemi tekrar kuracak bilgisayarcı yerine hp servis bunu yaparmı yaptıran varmı?
  • arkadaşlar merhaba..
    cihazı bugün aldım. ama ekran kalitesi sanki iyi değil. bir ayar filan mı yapmam gerekiyor acaba?
    resimleri sanki biraz puslu gösteriyor, videoları da.. :(
    ne önerirsiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni-hesap

arkadaşlar merhaba..
    cihazı bugün aldım. ama ekran kalitesi sanki iyi değil. bir ayar filan mı yapmam gerekiyor acaba?

Bende dün aldım öyle puslu falan deil aksine cam gibi sadece ilk başta sanki biraz sarı ton agırlıklıydı ekran kartı driver ve diger güncellemeleri yaptıktan sonra gitti harika oldu. ekran kartı ve diger güncellemeleri yap dene derim
  • quote:

quote:

arkadaşlar merhaba..

Bende dün aldım öyle puslu falan deil aksine cam gibi sadece ilk başta sanki biraz sarı ton agırlıklıydı ekran kartı driver ve diger güncellemeleri yaptıktan sonra gitti harika oldu. ekran kartı ve diger güncellemeleri yap dene derim

güncellemeleri nereden yapmam gerekiyor kardeşim?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba..

güncellemeleri nereden yapmam gerekiyor kardeşim?

Hp support asistan var onla yapıcaksın.

• genç1282 G kullanıcısına yanıt
    bütçenizi 4000 barajına yaklaştırırsanız önerim kesinlikle bu bilgisayar olur. GTX 1050Ti var normal 1050 değil. Bunun haricinde monster bilgisayarlara da bakabilirsiniz ama Dell bence daha kaliteli. Araştırmaya çalışın siz yine de.

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7567-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b7700d128f161c-p-HBV000004WF2U

• Yuh ya,iki gün önce 3388 tl ye satılırken bugün 4899 tl ye çıkardılar.Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın,soyguncular.

• quote:

Orijinalden alıntı: NiFaKa

bütçenizi 4000 barajına yaklaştırırsanız önerim kesinlikle bu bilgisayar olur. GTX 1050Ti var normal 1050 değil. Bunun haricinde monster bilgisayarlara da bakabilirsiniz ama Dell bence daha kaliteli. Araştırmaya çalışın siz yine de.

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7567-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b7700d128f161c-p-HBV000004WF2U

Konusunu takip etsin almak isteyen çok sorun şikayet var bu modelde ben çok takip ettim vazgeçtim.

• teşekkürler ;) peki windows 10 da "windows update" yok mu?? windowsu nasıl güncelliyoruz veya otomatik güncellemeleri nasıl kapatıyoruz?
  • NiFaKa N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam . O kadar çıkarmayı düşünmüyorum. Tekrar 3.389 a düşerse bu modeli alırım

• burock76 kullanıcısına yanıt
    Ben de fiyatın arttığını görünce şok oldum. 3.999'a çıkarmışlar ama tüm laptoplara zam yapmış vatan bilgisayar. Acaba indirime sokmadan önce zam yapma taktiğini mi uyguluyorlar diye düşünmeye başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

Ben de fiyatın arttığını görünce şok oldum. 3.999'a çıkarmışlar ama tüm laptoplara zam yapmış vatan bilgisayar. Acaba indirime sokmadan önce zam yapma taktiğini mi uyguluyorlar diye düşünmeye başladım

Sabah görseydiniz krize girerdiniz herhalde Vatan'da 4599,teknosa'4888 tl idi.3999 normal fiyatı 1 hafta bu fiystta duruyor diğer hafta 3389 'a düşürüyorlar.Ben babalar günü için bir indirim olacağını düşünüyorum.

• quote:

Bende bugün teknosadan aldım. Vatanla aynı fiyat 3389 tl yanında çok hoş bir taşıma çantası, mikrosoft wireless mouse ve 1 yıllık office programı hediye ettiler. Eve geldim kurdum şuan çok memnunum parasını hakediyor buna bir iki haftaya 128 ssd takmak istiyorum bu işlerin acemisiyim kapagını açmakmı lazım bilgisayarcıyamı yaptırmalı yoksa youtubeden videolarla becerebilirmiyiz?

Hocam çanta ve mouse onlarmı verdi sizmi talep ettiniz?Ben teknosa'da sorduğumda yoktu çünkü.Birde rica etsem çantanın fotosunu koyabilir misiniz.

• quote:

quote:

Hocam çanta ve mouse onlarmı verdi sizmi talep ettiniz?Ben teknosa'da sorduğumda yoktu çünkü.Birde rica etsem çantanın fotosunu koyabilir misiniz.

Çanta mouse ve office 1 yıllık hediye onlar verdi iyiki vatana gitmemişim fiyatı düz 3300 yapayım diye çok agladım ama yapmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 13 Haziran 2017; 22:2:7 >

• quote:

quote:

quote:

Çanta mouse ve office 1 yıllık hediye onlar verdi iyiki vatana gitmemişim fiyatı düz 3300 yapayım diye çok agladım ama yapmadılar.

Neyse fiyat düşerse bir ziyaret ederiz artık

• arkadaşlar bu pc ile oyunlarda istediğim netlik ve akıcılığı yakaladım ancak
    internette video (veya canlı yayın) izlerken istediğim netliği bir türlü göremedim.
    Yani eski bilgisayarım çok çok geri özelliklere sahip olmasına rağmen daha net gösteriyordu.
    bana önerebileceğiniz bir şey var mı? lütfen yardım edin.. :(
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.