Şimdi Ara

HP Pavilion g7 Laptopumun fanı çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi laptopumun fanı çalışmıyor. Bilgisayarımın ekranında bir sorun vardı ve bilgisayarcıya götürdüm. Bilgisayarı komple söküp tekrar birleştirmiş. Ekranını yapmış. Ama şöyle bir durum var. Bilgisayar elime geldiği an açtım ve 15 dakika sonra bilgisayarın ısısı çok fazla yükseldi ve bilgisayar kasmaya başladı. Bir şey farkettim o da fandan hiç ses ve hava gelmemesiydi. Büyük ihtimal fan çalışmıyor. Bilgisayarın ısınmasıda çok tehlikeli.

Bana Pavilion g7 fanına nasıl ulaşabilirim. Sökerken nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Söktükten sonra nasıl birleştirmem gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• derhal servise götür bilgisayar daha fazla zarar görmesin.fan da teknik bir arıza varsa değiştirmek gerekir tabi bunun için biraz bütçe şart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer146 -- 5 Temmuz 2015; 4:24:37 >
  • Servise göndermek şuan zor benim için. Bilgisayarcılar bunu anlıyor ama çok fazla para istiyorlar. Bunu kendim yapmak istiyorum. Laptopumun fanına nasıl ulaşabilirim. Kablosu çıkmış olabilir.
  • garantisi hayla geçerliyse kendi özel servisine gönderebilirsin eğer tanıdığın bilgisayardan iyi anlayan biri varsa ondan yardım al.tanıdığın biride yoksa dediğim gibi normal servise götürmen gerekir kendin pek iyi anlamıyorsan kurcalama anakartın kablolarını karıştırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer146 -- 5 Temmuz 2015; 16:41:23 >
  • Cevabın için teşekkür ederim. Bir teknik servise gönderdim, yarın elimde olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.