Şimdi Ara

HP Pavilion G6 Series

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süre önce laptopumun ekranı, önce ortadan bir çizgi zaman içinde de komple görüntü kaybı olarak gitti. İlk başlarda ekranı belli oranda bükünce aynı zamanda öne arkaya şeklinde hareket ettirince ve bazen ısınınca görüntü gelmiyordu. Zaman içinde bu görüntü hiç bir şekilde gelmemeye başladı zaandan bu zamana haricî monitör kullanarak idare ettim. Harici monitöre görüntüyü admin giriş ekranı ile beraber veriyordu. Geçen akşam bir dizi izledim bilgisayarı kapadım. Ertesi gün tekrar açınca haricî monitörede görüntü vermedi. Projeksiyona bağladım belki monitör kablosunda sorun olmuştur diye, yine bir sonuç alamadım. Önce laptopumun ekranını söküp ana kart üzerinden iptal ettim. Algılaması kesilirse belki görüntüyü direk monitöre verir diye olmadı. Ram'i söktüm. Ekran kartı işlemci falan, ısıtmayı denedim çalışacak mı diye yine olmadı. Son vidaya kadar laptopu söküp güzelce temizledim. Tüm bağlantıları yeniden emin olarak yaptım. Çalıştırdım, görüntü yine yok. Ne yapsam olmadı anlayacağınız. Bios pilinide söküp taktım, tık yok. Hiç bir şekilde hiç bir yere görüntü vermiyor. Fn F4 olmuyor Windows P olmuyor, olmuyor da olmuyor. Acaba gerçekten Ram de veya Ekran kartında mı bir sorun var? Artık şüphe etmeye başladım ama geceden sabaha ne sorun olabilir ki diyor insan kendi, kendine. Size sorum şu; Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir? Daha önce başına gelen var mı? Ve evde başka ekran kartı ram ve benzeri şeyler yok. Bunlar olmadan test etmem mümkün mü? Çalışmayan bir parça varmı yok mu diye? Bilen arkadaşlar bir konuya el atarsa çok makbule geçecek. Zira benim branşım değil bilgisayar işleri. :)

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON GAMİNG 15-AK102NT
    9 yıl önce açıldı
    HP Pavilion G6 2104ET
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.