Şimdi Ara

HP pavilion format atamıyorum!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion dv6000 serisi notebokkum var.Hdd c ve d olmak üzere 2 ayrı bölünmüş.Zaenin d nin içine girilmiyo kurtarma falan diyor.Formatlamaya başlayınca kur donanım yapılandırmasını inceliyor diyor donra Kurulum menüsüne girince bilgisayarınıza bağlı Harddisk yok diyor.Bu sorunu nasıl çözerim?
    D nin raid olmaması için ne yapmam gerekir?
    Saygılarımla...

• Arkadaşım laptopunu formatlamak icin ( vista harici ) biostan SATA NATİVE özelliğini disable yapman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Arkadaşım laptopunu formatlamak icin ( vista harici ) biostan SATA NATİVE özelliğini disable yapman lazım

Bu her laptop için geçerlimi...
  • her laptop için geçerli değil.
  • biostan boot from cd yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail surek

biostan boot from cd yap

• quote:

Orjinalden alıntı: DrapoD35

quote:

biostan boot from cd yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

biostan boot from cd yap

O duvara kafa atmamın nedeni senin yazdığın cevap...arkadaş CD den Boot edemiyorum dememiş PC HDD yi görmüyor demiş...

• Bak
    Bende Hp Pavilion Kullanıyorum(masa üstü)

C: 244 gb D:6gb

D yi kuLLanamazsın .
    Aslında kuLLanmayı biLSen gercekten cok güzel bir uyguLama. Format atmak icin seni ugrastırtmıyor . yapman gereken ;
    Başlat>>Tüm Progrmlar>>Bilgisayar Yardımı ve Amaçları>>Hp Pc sistem kurtarma

Bunu biLiyosundur fakat kendisi sistem kurtarma yerine geLdiğinde Gelişmiş Seçenekler i tıkLayacaksın ve C yi biçimlendir i işaretliyeceksin,
    Sana Zahmet oLmadan 50 dk icinde C yi bicimlendirip Driver ları Kendi Kendine Yükleyecektir
    D yi işte bu iş içn kuLLanamıyosun
  • Peki bu d deki raidi nasıl ortadan kaldırcaz ben c ye windowsu kurup d yede 50gb verip yedekleri falan d ye atmak istiyorum.Sistem kurtarmayla zaten yükleyebiliyorum ama ben kendim formatlayıp driverleri kendim kurmak istiyorum.Ama işte sorun kur yaparken kur bağlı hdd görmedi diyor o işi çözemedim disket sürücü de olmadığı için satayı tanıtamadım hdd tanıtmayı ve d deki kurtarmayı nasıl iptal ederim?
    Saygılarımla...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

biostan boot from cd yap

O duvara kafa atmamın nedeni senin yazdığın cevap...arkadaş CD den Boot edemiyorum dememiş PC HDD yi görmüyor demiş...

dostum iyide formatı windows cd sini takıp kurarken atmıyacak mı_?

• Evet öyle olacak ama zaten arkadaş o aşamayı geçmiş.Arkadaş Hardisk biçimlendirme konsoluna geldiğinde(F8 tuşuna bastıktan sonra) HDD bulunamadı hatası alıyormuş.

Arkadaşım sen biostan "SATA NATİVE" Disable yap sorunsuzca XP kurulumunu gerçekleştirirsin.Bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrapoD35 -- 15 Kasım 2007; 17:45:05 >
  • Bu işLemi DrapoD35 in anLattıgı şekiLde haLLedebiLirsin
    Fakat Garanti aLtındaysa Pc Deneme derim .
    Grnti den cıkartıyoLar
    Bnde And.Teknk Lisesi Donanım/Programlama Öğrencisiyim

Kasamı acıp işlemcimi belleklerimi söküp takmak, o/c yapıp işLemcimi yakmak ,Ram leri Soketine ters takıp soket i kırmak () istiyorum ama şartlar eL vermiyor ...

Suan D deki Raid i kaLdırmanın bi yoLu yok biçimLendirmekten başka
    iyi geceler
    De biri bana EPROM mu yoksa EEPROM mu daha cok kuLLanıLır söyLesin :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 15 Kasım 2007; 21:39:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.