Şimdi Ara

HP Pavilion dv6570et en fazla kaç gb ram takabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimizde HP Pavilion dv6570et model notebook bulunmakta.

aida64 (Everest) ile ayrıntılı bilgilere baktım fakat ne kadar maksimum bellek desteklediğini bulamadım.

Ayrıca hp.com destek sitesinde de modelin hangi ram bellek modellerini, kaç gb'a kadar desteklediğini bir türlü bulamadım.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

• Ayrıca çift slotta şu an 512+512 = 1GB ram bulunuyor.
    2gb+2gb= 4GB ram takılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogogi

Ayrıca çift slotta şu an 512+512 = 1GB ram bulunuyor.
    2gb+2gb= 4GB ram takılabilir mi?

http://www.memoryupgradecompany.com/memory/HPPavilionMediaCenterdv6570etMemoryUpgrade.html
  • Ben de öyle bir site buldum aşağıdaki site
    http://www.offtek.co.uk/ram-memory-2/hp-compaq/hp-compaq-laptop-memory/pavilion-notebook-dv6570et/mid99021

Fakat benim bulduğum sitede önerilen 2gb ram var.

Kesin bilgi nedir bir türlü bulamadım. Sizinkisi güvenilir mi? Yani 2x2 takabiliyorsak boş yere 1x1 almayalım :(
  • Ayrıca maximum memory tüm slotların toplamı mı yoksa tek slotun max değeri mi?

Sizin gönderdiğiniz sayfada max memory 2gb diyor, bu tek slot için mi geçerli acaba yoksa tüm slotların toplamı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogogi

Ayrıca maximum memory tüm slotların toplamı mı yoksa tek slotun max değeri mi?

Sizin gönderdiğiniz sayfada max memory 2gb diyor, bu tek slot için mi geçerli acaba yoksa tüm slotların toplamı mı?

Maxiumu bellek miktarı anakartın desteklediği maksimum bellek miktarıdır yani çift slotta toplam 2GB DDR2 667Mhz ram takıp kullanılabilmektedir.

2 x 1 GB DDR 667MHz şeklinde....
  • Peki 1gb 533 mhz ddr2 ram alsam destekler mi? Stokta o var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ogogi O kullanıcısına yanıt
    Anakartınız ddr2 ram desteği veriyor 533mhz'de destekler.Max2 gb bellek desteği var bayağı eski bir makine var sizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.