Şimdi Ara

Hp Pavilion dv6500 arızalı yedek parça niyetine satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Hp Pavilion dv6500 arızalı yedek parça niyetine satılık.
    Kendi kullandığım cihazdır.Yaklaşık 1 sene önce cihazda çalışırken görüntü gitti.Ekran kartını ısıtarak müdahele ettim 3 ay kullandım yine aynı sorunu tekrarladı.Cihaz çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu.Ekran kartının chipseti değiştirttim.1 sene kadar kullandım.Şuan aynı hatayı yine verdi.Yeni bir cihaz alacağımdan böylece satılıktır.Cihazda teknik başka bir sorun bildiğim kadarı ile bulunmamaktadır.Arka taraftaki fan ızgarasında ufak çatlak var.Kasanın sol ucunda ufak bir kırık mevcut zaten çok belli olmuyor resimlerde görebilirsiniz.Bataryası kullanıma göre yarım saat ile 1 saat arası gidiyor.Parça parça dağıtıp satsam daha fazla eder. Sadece lcd ekrana 150 tl, klavyeye 50 tl istiyorlar.İşlerim dolayısı ile parça parça satmaya zamanım olmadığından komple satıyorum.Adaptör ve power kablosu birlikte verilecektir.Cihaz arızalı olarak satılık olduğundan kontrol edip geri getirelim gibi teklifler yapmayınız cihaz zaten arızalı ve yedek parça niyetine satılıktır.

Product no:GP625EA#AB8

Model no: dv6570et

İşlemci :AMD Turion 64 X2
    RAM :2 GB
    Ekran Kartı :128 MB Ati modelini tam hatırlamıyorum
    Kapasite :160 GB HDD
    Ekran Boyutu :15.4 ''

Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat düştü.Nerdeyse LCD fiyatına düşürdüm pazarlık yoktur sondur tok satıcıyım satılana kadar bekleyebilirim zaten kulandığım bir cihazım var şuan.
  • Cihaz satılmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.