Şimdi Ara

Hp Pavilion Dv6500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lethal_9

quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

quote:

Orijinalden alıntı: lethal_9

Ekran kartı çipi arızalanmış kardeşim 150 lira masrafı var :)

evet kardeşm oyun oynarken 80 dereceyi buluyor hatta geçiyor oynadıgım oyun da metin2 vs vs.. ekran kartı arızalı fakat hic ugrasamam cunku pc artık vadesini doldurdu bundan önce 2-3 defa ekran kartından tamir gordu

Kardeşim bilgisayar değmeyecek gibiyse hiç uğraşma derim. Önceki yapanlar garanti vermediler mi çip için

valla kardeşm aynen şöyle söylediler aşırı ısınınca yine aynısı olur dediler yani genetik bi sorun yaptırmaya kalksam yine aynısı olabilir ama sabahtan akşama kadar açık kalıyo pc satmakta istemiyorum açıkçası :D

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

hızlı resime falan at, oradan link ver?

buyur kardeşim linkhttp://m1309.hizliresim.com/1f/n/svgsv.bmp gerçi yeni açıldı pc ısı yükselince tekrar atarım
  • şoşo kullanıcısına yanıt
    GPU-Z ile programında SS atarmısın, harici kartı seçip.
    Özellikle o program lazım, süphelendiğim bir nokta var.
  • quote:

GPU-Z ile programında SS atarmısın, harici kartı seçip.
    Özellikle o program lazım, süphelendiğim bir nokta var.

buyur kardeşim

Değerlerin normal değil, senin kartın 256mb harici olması ve 9.6GB/sec bant hafızası olması gerekiyor.
    Sende bu değerler 128mb ve6.4GB/sec gözüküyor, anormal bir durum, kartını değiştirmişler olabilir ve sen bunu farketmemiş olabilirsin, w8 yüklendiğinde otomatik donanım testine girer ve darboğaz falan var mı diye kontrol eder ve sistemi optimal yapamaya çalışır.
    Öncelikle tamir yaptığın yere tekrar götürmelisin. Sana şu kadarını söyleyeyim biz parçayı değiştirdik ama tekrar yapabilir, ömrü dolmuş, yeni pc alma vakti geldi vs vs gibi saçmalayan tamirciler bi halttan anlamayan, arızanın nerden geldiğini bile bilmeyen, tahmini olarak parça değiştiren sözde bilgisayarcılardır.
    Bunu en çok motor tamircileri yapar, klasik laf, seni bi 2 yıl götürürür :D
    Bu şekilde kullanmak istiyorsan;
    Öncelikle cihazını komple yenilemen gerkiyor, full format atıp xp deyken bios güncellemesi yapmalısın.
    Sonra optimal olacaktır tekrar.

• quote:

Değerlerin normal değil, senin kartın 256mb harici olması ve 9.6GB/sec bant hafızası olması gerekiyor.
    Sende bu değerler 128mb ve6.4GB/sec gözüküyor, anormal bir durum, kartını değiştirmişler olabilir ve sen bunu farketmemiş olabilirsin, w8 yüklendiğinde otomatik donanım testine girer ve darboğaz falan var mı diye kontrol eder ve sistemi optimal yapamaya çalışır.
    Öncelikle tamir yaptığın yere tekrar götürmelisin. Sana şu kadarını söyleyeyim biz parçayı değiştirdik ama tekrar yapabilir, ömrü dolmuş, yeni pc alma vakti geldi vs vs gibi saçmalayan tamirciler bi halttan anlamayan, arızanın nerden geldiğini bile bilmeyen, tahmini olarak parça değiştiren sözde bilgisayarcılardır.
    Öncelikle cihazını komple yenilemen gerkiyor, full format atıp xp deyken bios güncellemesi yapmalısın.

Çok teşekkür ederim kardeşim yorumlar için fakat kararımı verdim bence daha fazla uğraşmaya değmez en iyisi elden çıkartmak olucak zaten işlemci sorunuda var i3 veya i5 g62 almayı düşünüyorum ama yine başım ağrırmı acaba ?

HP nin g serilerini çok tavsiye etmem ben, ısınırlar, yeni serileri birazdaha iyi ama yinede tavsiye etmem, bulabiliyorsan seri sonu dv6 serilerine yönel derim.
    Sen bütçeni belirle ve tam olarak yapamak istediklerini MAKUL OLARAK ( bütçeyi de düşünerek ) belirle ,uygun bir pc buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoşo

quote:

Çok teşekkür ederim kardeşim yorumlar için fakat kararımı verdim bence daha fazla uğraşmaya değmez en iyisi elden çıkartmak olucak zaten işlemci sorunuda var i3 veya i5 g62 almayı düşünüyorum ama yine başım ağrırmı acaba ?

valla benim elektronik alışverişim biraz farklı :D bütçem 450-500 civarı i3 almayı düşnüyorum ikinci el dell nasıl mesela ya hp yada dell almayı düşünüyorum malum bü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.