Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi biraz araştırdım da lanet sorun çıktı karşıma işte. daha alalı 1 gün oldu ve sürekli ekran kartı hata veriyor, ekran gidip geliyor sonra kronik "çalışmayı durdurdu hata düzeltildi" uyarısı.
  • allah allah...
  • yani dell almalı bence
  • ben samsung alacağım acaba nasıldır ürün bu
    SAMSUNG NP700Z5A-S04TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

ben samsung alacağım acaba nasıldır ürün bu
    SAMSUNG NP700Z5A-S04TR

Aralarında tasarım ve ekran kartı haricinde hiç bir fark olmayan bir ürün şık bir tasarım kaliteli bir ekran için samsung oyun grafiği için Hp diyorum
    7690m ile 6750m arasında kayda değer bir performans farkı vardır
  • valla recovery yaptım tekrar fabrika ayarlarına, driver indirmiştim amd'nin sitesinden belki de ondan oldu bilmiyorum. bakalım şimdi tekrar takip etcem 1-2 gün kendi driverlarıyla. sonucu yazarım..
  • hp lerde ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden kurun amd'nin sitesindeki hata verebiliyor.hp'de böyle saçma bir durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

valla recovery yaptım tekrar fabrika ayarlarına, driver indirmiştim amd'nin sitesinden belki de ondan oldu bilmiyorum. bakalım şimdi tekrar takip etcem 1-2 gün kendi driverlarıyla. sonucu yazarım..

hocam naptınız? hazır bugün indirim varken almayı planlıyorum ama sizin problem kafama takıldı. düzelme var mı? tavsiye ediyormusunuz?
  • hp ve dell lerde kendi sitesinden indirin driverlerı arkadaşlar diğer sitelerden indirince bazen hata veriyor kendi sitelerine girip modelini aratınca cıkıyor zaten drıverlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

valla recovery yaptım tekrar fabrika ayarlarına, driver indirmiştim amd'nin sitesinden belki de ondan oldu bilmiyorum. bakalım şimdi tekrar takip etcem 1-2 gün kendi driverlarıyla. sonucu yazarım..

hocam naptınız? hazır bugün indirim varken almayı planlıyorum ama sizin problem kafama takıldı. düzelme var mı? tavsiye ediyormusunuz?

fabrika ayarlarına döndürdüm, ekran kartıyla ilgili başka bir update yapmadım. şu anda sorunsuz kullanıyorum. ancak resmi hp forumlarında araştırırsanız bu çok yaygın bir problem ve ilerde tekrarlama riski var okuduklarımdan anladığım kadarıyla. hatta birisi 4 kere laptopu değiştirttiği(farklı modellerde) halde aynı sorunla karşılaştığını söylemiş. sadece bu modele ait bir sorun deil, yeni nesil bütün hp laptoplarda olabiliyor. tabi almadan önce okusaydım bunları kesinlikle almazdım, biraz şans meselesi anlayacağın ama oyun performansı gerçekten iyi bf3 ultra ayarlarda oynanıyor, auto'ya alınca ztn ultra ve high ayarlarda çok akıcı bir şekilde oynuyorum. ac revelations herşeyini full açtım filtreler dahil herhangi bir takılma olmadan oynanıyor. ekran kartı sıcaklıkları coolsense açık ve ekstra herhangi bir soğutucu olmadan 80'i geçmedi, ısınma problemi yok. yani aynı sorun tekrarlamazsa gayet memnunum performanstan. beats audio olayı abartı yanlız biraz, bir önceki hp dv7 laptopumda altec lansing subwooferlı sistem vardı, bu beats olayı yanından bile geçmiyor. ekolayzır ayarından başka birşey değil, tamamen pazarlama taktiği. umarım yardımcı olmuşumdur.

• msjı yazdık nazar değdi, allahım ya az önce yine yaptı iadeye götürcem sanırım.
  • bu cihaz sorunlu, dell in en son modellerinde de bazı sıkıntılar var. ne alacağımı şaşırdım wallha!...
  • EVET BENDE NE ALACAGIMI ŞAŞIRDIM VALLA
  • Arkadaşlar oyunlarda tam ekran sorunu yaşıyorum ati catalyst control center da çözünürlük ayarlarını bulamadım ne yapmalıyım düzeltmek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENPACHI

Arkadaşlar oyunlarda tam ekran sorunu yaşıyorum ati catalyst control center da çözünürlük ayarlarını bulamadım ne yapmalıyım düzeltmek için ?

Butun oyunlarda mi? Bazi oyunlarda optionsdan ayarlaniyor, yada alt+enter kombinasyonunu dene.
  • Bütün oyunlarda değil genellikle eski oyunlarda alt enter la alakası yok ekranın sağ ve sol köşesi siyah o da atiyle alakalı ama ekranı biçimlendiremiyorum malesef :S
  • ekranın sağı ve solundaki siyahlık da oyunun çözünürlüğünden dolayıdır. oyun içinden kendi ekranınla aynı orandaki bir çözünürlüğü seçmen lazım. mesela ekranın çözünürlüğü 1920*1080 ise oyun da aynı olmalı, veya 1366*768 veya 1200*720 fln olmalı, 16:9 oran yani. farklı bir çözünürlük seçersen sığdırmak için kenarları siyahla doldurur.
  • Seçtiğim halde böyle dostum malesef ekran kartını da güncelledim ama malesef yine aynı sorun ilgin için sağol yine de
  • Almayı düşünüyorum öneren varmı veya max 2100 tl ye başka alternatif var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

Almayı düşünüyorum öneren varmı veya max 2100 tl ye başka alternatif var mıdır ?

ben dün aldım ama cihaz kendi kendine açılıyodu hp ye ilettim durumu hemen değişimini yaptılar. şimdilik oyun falan yüklemedim ama tasarım ve performans açısından baya iyi bilgisayara benziyor. ekran kartı sorunu denmiş benim daha önce kullandığım asus m51va vardı ondada ati 3650hd vardı atinin sitesinden güncelleme yapınca ekran kartı kafayı yiyodu. notebook üreticileri her ne hikmetse kendi sürücüleri dışında yükletmiyor. yükleyincede pc kafayı yiyor ben 1950 tl ye aldım ektra garanti yaptırdım 170 tl ye 5 yıl garantili oldu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.