Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarla ilgili kafama takılan iki sorun var yardımcı olursanız çok memnun olurum.

1. Bilgisayarın oyun ve benzeri program başlatma, film ve müzik dosyalarını açma ve windows gezgini ile gezinme konusunda gösterdiği performans çok iyi. Ama Beats Audio Control Pannel, Değiştirilebilir Grafik Seçenekleri ve Hd Intel Grafik Seçenekleri gibi uygulamaların açılması biraz zaman alıyor. Sebebi ne olabilir?

2. İkinci ve en önemli sorun ses ile ilgili. Malum bilgisayarın farbrika çıkışı ses ayarları oldukça kötü ama Beats Audio Kontrol Panelindeki ayarlarda biraz düzenlemeye gidince çok sağlam bir ses elde ediyorsunuz. İşte ben bu süreçte şunu farkettim: Bilgisayarı yeniden başlattığımda ses kontrol panellindeki "dinleme" sekmesine tıkladığımda hiçbir alt ayar değiştirmeme rağmen ses yüksekliği neredeyse yarı yarıya artıyor. Hoparlör seviyesi %100 olmasına rağmen neredeyse yarıyarıya artış gözlemliyorum. Sistemi yeniden başlattığımda ise azami ses yüksekliği yine eski halini alıyor. Gerçekten ilginç bir sorun ve nette buna benzer bir şikayet bulamadım. Bu sorun sizde de var mı? Hiçbir ayar değiştirmeden sadece dinleme ayarlarına gitmek sesi nasıl ciddi manada arttırabilir, bu sorun nasıl giderilir? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

pazar günü indirimdeyken almıştım. tedarik sürecindeydi bugün ürün stoklara girmiş sanırım. şuan çıkışa hazır olarak görünüyor. ama saat 17 den beri yaklaşık 5-6 saattir kargoya verilmedi hala. bugün yetişmedimi acaba kargoya? yarınamı kaldı şimdi ?

Kaça almıştın ?
  • Bir de bu laptop

bu videodaki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=_TEJGf9O46s&feature=related
    mavi ışığı sahip mi ? (hp yazısı ve mousesinde)
  • evet arkadasim hem touchpad etrafi hemde ekranin arkasindaki hp logosu isiklidir.acak isik mavi degil xenon beyazdir.yani cok daha guzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Kaça almıştın ?

hocam 1665 tl ye aldım ben pazar günü. %25 indirimliydi geçen hafta. ayrıca 100 tl de hediye çeki kampanyası vardı. 100 tl de ordan geldi. yani 1565 tl ye gelmiş oldu aslında. ürün şuan kargoda engeç cuma günü elimde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Kaça almıştın ?

hocam 1665 tl ye aldım ben pazar günü. %25 indirimliydi geçen hafta. ayrıca 100 tl de hediye çeki kampanyası vardı. 100 tl de ordan geldi. yani 1565 tl ye gelmiş oldu aslında. ürün şuan kargoda engeç cuma günü elimde olur.

Hayırlı olsun .
    Gelince artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın, oyun ısınma vb. yönlerden .

Ne kadar beklemek gerek fiyatının düşmesi için arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 25 Mayıs 2011; 19:44:15 >
  • 3 gün önce 1665 tl olan bir cihazın fiyatı şu an 2054 tl... tamam o zaman fiyatında %25 indirim vardı belki ama 1665 tl'ye satılan bir cihaza şu an kalkıpta 2054 tl vermek bana acayip koyuyor.. hepsiburada bunun fiyatını makul seviyeye çekmeli.. tamam cihazda full hd panel ve bluray olsa 2054 tl eder ama şu an ki ortalama fiyatı 1750 civarlarında olmalı..

ya teknosaya ne demeli? 1700 tl'den sattığı 6030 st'yi 2.567 tl'ye yükseltmiş... bu ne kardeşim ya?
  • ArkadaşLar Ben Kaç Gundur Arıyorum Bu Pc'yi bi turlu bulamadım hepsiburadada cok pahalı istanbulbilişime pek guven olmuyor ve sordugum bırcok toptancıdada bulunmuyor ne zaman stoklara gırer acaba yenıden bı bılgısı olan var mı ?
  • bence satılmayınca fiyatı çekerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

bence satılmayınca fiyatı çekerler

haklısın fiyatı bencede cekerlerde yani pc piyasada yok
  • Evet sonunda geldi pc hemen kurcalamaya başladım ; Ekran görüntüsü iyi tabi benim masaüstünden sonra biraz küçük gelio ama olsun , 1 saattir açık ısınma yok tabi oyunlarda nasıl olucak onuda yükleyince görücem , bilgisayar kasası oldukça saglam duruyor , klavye kullanımı rahat tuşların aralıklı olması hosuma gitti dv5 lerde bitişik haldelerdi arada yanlış tuşlara basma olayı oluyordu , yani kısaca bir notebook olarak bence şık ve kullanışlı ayrıca performans açısından baya etkileyici bir notebook ,aynı özelliklerde diğer marka NB lara fazladan 500-1000 lira para vermek yazık olur bence notebook alıcak arkadaslar dv6 - 6020 serisini de düşünsün bence !
  • quote:

Orijinalden alıntı: killrooxit

Evet sonunda geldi pc hemen kurcalamaya başladım ; Ekran görüntüsü iyi tabi benim masaüstünden sonra biraz küçük gelio ama olsun , 1 saattir açık ısınma yok tabi oyunlarda nasıl olucak onuda yükleyince görücem , bilgisayar kasası oldukça saglam duruyor , klavye kullanımı rahat tuşların aralıklı olması hosuma gitti dv5 lerde bitişik haldelerdi arada yanlış tuşlara basma olayı oluyordu , yani kısaca bir notebook olarak bence şık ve kullanışlı ayrıca performans açısından baya etkileyici bir notebook ,aynı özelliklerde diğer marka NB lara fazladan 500-1000 lira para vermek yazık olur bence notebook alıcak arkadaslar dv6 - 6020 serisini de düşünsün bence !

hocam hayırlı olsun testleri bekliyoruz

• Arkadaşlar bir sorum var. 6020ST'de HB'de işlemci önbelleği 6 mb gözüküyor. 6020ET'de ise 3 mb, bu yazım hatası mı yoksa aynı fiyata ST daha mı mantıklı?
  • Arkadaşlar Selam, Artık deliricem windows 7 x86 pro kurdum fakat bir türlü driverleri tanıtamıyorum farklı modelimi var bunu nedir allah aşkına biri yardımcı olsun hp nin sitesindeki driverleri kuruyorum ekran kartı , wi-fi ve diğer gözükmeyen driverler hata veriyor gerçekten atıcam aşşa az kaldı.
  • arkadaşım sen 32 bit kurmuşsun driverler ondan olmuyordur 64 kurman lazım
  • Pardon x64 kurulu
  • Birde ekran kartı intel sandy bridge mobile graphics chipset gözüküyor ilk sayfalardan bi ark amd kurmamız gerektiğini söylemiş bu ne yaman bi çelişkidir nerden aldım bu aleti yaaaa proje yapcam mal gibi kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrone

Birde ekran kartı intel sandy bridge mobile graphics chipset gözüküyor ilk sayfalardan bi ark amd kurmamız gerektiğini söylemiş bu ne yaman bi çelişkidir nerden aldım bu aleti yaaaa proje yapcam mal gibi kaldım.

siz amd yi kurmadığınızdan intel gözüküyor hpnin sitesindeki ekran kartı driverini yüklemeyi deneyin düzelcektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

Arkadaşlar usb den 3.5 inçlik adaptörlü harddisk takınca alette sanki elektriklenme oluyor. Dokunmatik kısımda yok. Boş kısımlarda oluyor. Usbyi çıkarınca normale dönüyor. Neden olabilir sizce bu? Sizlerde de oluyor mu?

WD 1TB kullanıyorum bende usbden bağlıyorum.Elektriklenme derken nasıl oluyor,çıt çıt çarpıyor mu elini metal kısım?Ben sık sık kullanıyorum öyle bir şeye rastlamadım.

Yok çarpma olmuyor da takınca laptop da sanki titreme oluyor. Tabi bu titremeyi parmağını aletin üzerinde gezdirdiğin zaman anlıyorsun normal de belli olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

Arkadaşlar usb den 3.5 inçlik adaptörlü harddisk takınca alette sanki elektriklenme oluyor. Dokunmatik kısımda yok. Boş kısımlarda oluyor. Usbyi çıkarınca normale dönüyor. Neden olabilir sizce bu? Sizlerde de oluyor mu?

WD 1TB kullanıyorum bende usbden bağlıyorum.Elektriklenme derken nasıl oluyor,çıt çıt çarpıyor mu elini metal kısım?Ben sık sık kullanıyorum öyle bir şeye rastlamadım.

Yok çarpma olmuyor da takınca laptop da sanki titreme oluyor. Tabi bu titremeyi parmağını aletin üzerinde gezdirdiğin zaman anlıyorsun normal de belli olmuyor.

Aynı şey bendede olyor :D ama öle önemsenicek bir şey değil bence . laptopun alimünyum bölgelerine baş parmağınızın altıyla sürttüğünzde titrediğini rahat hissediosunuz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.