Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar 1.750 değil miydi neden 1.850 oldu fiyat ?
  • kusura bakmayın ama yardımınıza ihityacım var şu cmd programında seri no ve 600005 olayını nasıl yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • formatladim laptopu.valla aklimi seviyim iyiki almisim bunu.cok ucuz aldik arkadaslar.hepimiz gule gule kullanalim
  • Muhteşem bir bilgisayar, alanlara hayırlı olsun. Çözünürlüğün biraz düşük olması canımı sıkıyor. 1080p Full HD beklemiyorum tabii ki ama 1600x1900 olabilirdi. Neyse artık...

Bir sorum var arkadaşlara. Harici monitör bağladığınızda 1920x1080 Full HD çözünürlük verebiliyor mu makine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Arkadaşlar 1.750 değil miydi neden 1.850 oldu fiyat ?

1665 tl bugun almaya gittim vazgectim ekran çok başarısız tatmin olmadım

• basarasiz derken neyi kastediyorsunuz?sony laptoplarin daha iyi dogrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Muhteşem bir bilgisayar, alanlara hayırlı olsun. Çözünürlüğün biraz düşük olması canımı sıkıyor. 1080p Full HD beklemiyorum tabii ki ama 1600x1900 olabilirdi. Neyse artık...

Bir sorum var arkadaşlara. Harici monitör bağladığınızda 1920x1080 Full HD çözünürlük verebiliyor mu makine?

verebiliyor dostum ben oyle kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Muhteşem bir bilgisayar, alanlara hayırlı olsun. Çözünürlüğün biraz düşük olması canımı sıkıyor. 1080p Full HD beklemiyorum tabii ki ama 1600x1900 olabilirdi. Neyse artık...

verebiliyor dostum ben oyle kullanıyorum

Bende monitor bağlamak istiyorum. Görüntüyü VGA mı yoksa HDMI bağlantıdan mı alıyorsun?
  • hdmı dan alıyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprewellll

quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Arkadaşlar 1.750 değil miydi neden 1.850 oldu fiyat ?

1665 tl bugun almaya gittim vazgectim ekran çok başarısız tatmin olmadım

Nerede 1665 TL ?
    Ekranın neresi kötü ?

• eksen bilgisayarda,

9 * 185,01 TL = 1.665,09 TL world bonus ve axess e

pc iyi de çözünürlük az geldi biraz açıkçası o kdr özellik koyuyosun sunu 1080 full hd yap arkadaş 1366 * 768 nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprewellll -- 21 Mayıs 2011; 22:14:12 >

• bende temmuz ayında dv6-6020 den almayı planlıyorum ve şunu merak ediyorum benim arkadaşta bunun bir önceki versiyonu vardı(gri gibi olan) bilgisayar resmen yanıyodu fanın oldugu yerlere elimi koyamadıgım gibi çoğu zamanda bilgisayar kendini kapatıp açılırken işlemci 90 dereceyi geçti gibisinden birşeyler yazıyordu hani bunda öle bir sorun varmı yoksa normal ısınmamı ??? bide konuya bi açıklık getirip temiz bir incelemesini yapsanız çok mutlu olacam....
  • selamlar
    hepsiburadadan hp dv6 6020st sipariş ettim world kartımdan tutar kesildi ve güvenlik onayı için bankadan onay istenme aşamasına geldi. fakat hepsiburada bankayı aramış ve ulaşamamış onay alamıyormuş. banka onay için size ulaşamıyor gibi bişey söyledi hepsiburadadaki görevli ve arayıp onay istemem için bir telefon numarası verdi. numara şu: 02626475879 arıyorum onay vermeleri için ama telefonu açan yok. ne yapmam lazım acaba bu durumun düzelmesi için? günlerdir bu banka onayı işini halletmeye çalışıyorum.
  • dostum pazartesi gununu bekle ve dırek olarak musterı temsılcını ara yada bankada bıreysel musterı temsılcısıne gıt hallederler sanırım orda cozulur
  • internet bankasisini kullaniyorsan hepsiburada ki hesabina gir ve oradan online onay ver.ben oyle yaptim .3.gun sabah bs elimdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprewellll

eksen bilgisayarda,

9 * 185,01 TL = 1.665,09 TL world bonus ve axess e

pc iyi de çözünürlük az geldi biraz açıkçası o kdr özellik koyuyosun sunu 1080 full hd yap arkadaş 1366 * 768 nedir

Hocam kapıda ödemede dediğin gibi 1665 lira mı gerçekten ?
    2hafta sonra alıyorum öyleyse .

• Makinedeki 4GB'lık bellek modülü hangi marka arkadaşlar?
  • Bu ürüne tesadüfen rastladım notebook almayı düşünürken %25 indirim ile 6020st modeli inanılmaz bir fiyata inmiş. siparişimi verdim, şu an kargoda. bugün teknosada benzer bir dv6 modelini test ettim. özellikle beats sistemi beni etkiledi. zaten diğer özelliklerinin üstüne pek notebook da yok. eksik sayılırsa tek eksi yanı blueray ve hdd boyutu sayılabilir sonuçta ram, harici sürücü, hdd değişebilen parçalar olduğu için pek de önemli değil. merakla bekliyorum umarım sorunsuz bir şekilde kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzerchE -- 22 Mayıs 2011; 0:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

dostum pazartesi gununu bekle ve dırek olarak musterı temsılcını ara yada bankada bıreysel musterı temsılcısıne gıt hallederler sanırım orda cozulur

hocam yarın arasam olmazmı? pazar günü telefondan hizmet vermezlermi? pazartesi siparişi iptal edebilirler 3 gün geçmiş olacak. 2 günde onaylanmayana sipariş iptal ediliyor diye okumuştum siteden. yoksa yarın siparişi tekrardanmı vereyim? o zaman salıya kadar iptal etmezler siparişi. yarın indirim süresi bitiyor çünkü hp 6020 nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

internet bankasisini kullaniyorsan hepsiburada ki hesabina gir ve oradan online onay ver.ben oyle yaptim .3.gun sabah bs elimdeydi

tam anlamadım dediğiniz yöntemi hocam ama kredi kartı bilgilerini girerek ödemeyi yapmıştım. hb online onay ile ilgili birşey görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.