Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
312.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

Orijinalden alıntı: masumadam3

beyler acil bir sorum var. yeni aldım pcyi. usb makinaya girmi,yor ? usb 3 ilemi geçiş var sadece kablosuz maouse ile flash bellek makinaya girmiyor?

hayırlısı olsun arkadaşım öncelikle... makinanın keyfini çıkartın... biz çıkartamıyoruz bari siz çıkartın. şu doların ben var ya...... onun küçük sebeplerde heyecanlanmayın ;)

SAĞOL birader bizde 2100e aldık mecburen. başka çare yok. sende en kısa zamanda almaya bak dolar tekrar çıkabilir. bimeksteki kampanya ayın 31ine kadar. gerçi gene indirim yaparlar yüzde 25 felan. 1750 iken alamadık şu makinayı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cheem

quote:

beyler acil bir sorum var. yeni aldım pcyi. usb makinaya girmi,yor ? usb 3 ilemi geçiş var sadece kablosuz maouse ile flash bellek makinaya girmiyor?

hayırlısı olsun arkadaşım öncelikle... makinanın keyfini çıkartın... biz çıkartamıyoruz bari siz çıkartın. şu doların ben var ya...... onun küçük sebeplerde heyecanlanmayın ;)

SAĞOL birader bizde 2100e aldık mecburen. başka çare yok. sende en kısa zamanda almaya bak dolar tekrar çıkabilir. bimeksteki kampanya ayın 31ine kadar. gerçi gene indirim yaparlar yüzde 25 felan. 1750 iken alamadık şu makinayı.

aynen

NARLIDERE İstihkam Asteğmeni ...

• quote:

Orijinalden alıntı: qazze

aklıma gelmişken sorayım,gerçi bişey değil ama pc yi aldığımda ekran üzerinde yapışık şu koruyucu silikon naylon tabaka yoktu bende
    herkeste mi böyle yoksa banamı öyle geldi bi sorayım dedim
    saygı bizden

Bendede yoktu.

bu arada HP ye attığım mailin cevabı geldi.
    "Belirtmiş olduğunuz sorunla ilgili olarak garanti dahilinde olan ürününüzü onarım merkezimize teslim etmeniz gerekmektedir."
    ne yazıkki servis yolu göründü.
    Pcnin üstüne not düştüm.2 aylık pc dedim yenisini verin yada para iadesi yapın.2 aylık pcnin tamir edilmesi ,onarım görmesi beni rahatsız ediyor dedim.ü
    bakalım ne olcak

• arkadaşlar, film izlerken klavye üzerinden ses açıp kapatamıyorum . ekranda ses simgesi beliriyor ancak seste herhangi bir değişiklik olmuyor. aynı durumla karşılaşan
    ya da çözüm yolu bilen var mı?

Orijinalden alıntı: gurkan_66

quote:

aklıma gelmişken sorayım,gerçi bişey değil ama pc yi aldığımda ekran üzerinde yapışık şu koruyucu silikon naylon tabaka yoktu bende
    saygı bizden

Bendede yoktu.

"Belirtmiş olduğunuz sorunla ilgili olarak garanti dahilinde olan ürününüzü onarım merkezimize teslim etmeniz gerekmektedir."
    Pcnin üstüne not düştüm.2 aylık pc dedim yenisini verin yada para iadesi yapın.2 aylık pcnin tamir edilmesi ,onarım görmesi beni rahatsız ediyor dedim.ü
    bakalım ne olcak

pc ile ilgili sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama iyi demişsin,en temizi ya yenisini verecekler yada paranı geri vericekler ki sen içine sinen bi pc alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: gemlik_li_1302

arkadaşlar, film izlerken klavye üzerinden ses açıp kapatamıyorum . ekranda ses simgesi beliriyor ancak seste herhangi bir değişiklik olmuyor. aynı durumla karşılaşan

şimdi denedim bende bir problem yok;
    ancak kullandığın oynatıcıdan da olabilir
    bs player kullanırım daima,sen hangisiyle izledin söyle bende yoksa indirip deneyelim

quote:

arkadaşlar, film izlerken klavye üzerinden ses açıp kapatamıyorum . ekranda ses simgesi beliriyor ancak seste herhangi bir değişiklik olmuyor. aynı durumla karşılaşan

bs player kullanırım daima,sen hangisiyle izledin söyle bende yoksa indirip deneyelim

Media Player Classic

quote:

quote:

Media Player Classic

beats audio simgesi geliyor ama ses ayarı pc sesi olarak açılmıyor veya kapanmıyor,sadece media player ses çubuğuna etki ediyor
    yani bs playerden ben pc nin genel sesini açıp kapatabiliyorsam ve senin gibi wm clasikten sese ayar veremiyorsam makinede sorun yok

• quote:

quote:

quote:

saygı bizden

Bendede yoktu.

bakalım ne olcak

pc ile ilgili sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama iyi demişsin,en temizi ya yenisini verecekler yada paranı geri vericekler ki sen içine sinen bi pc alırsın

-2 aylık pc nin onarım görmesi okadar da anormal değil.. yani bir bilgisayar ya ilk 3 ayda arıza verir ya da 2 yıl sonra garanti bitince..

adamların nota bakıp da istediğinizi yerine getirceğine pek inanmıyorum, gereği neyse o olacaktır. Ama sağ altta bir uyarı çıkıyor diye bir laptopu açıp (ki bu garantiyi direk bitirir, eğer fark ederlerse direk çıkartırlar garantiden) anakart pilini çıkarmaya kadar gitmişsiniz.. başka bir bilgisayar alsanız tamamen mükemmel olacağını sanmıyorum sizin kıstaslarınızda.

-ben aldığımda ekranında jelatin yoktu, klavye ile arasında ince bir koruyucu kağıt gibi bişey vardı sanırım. Vatandan aldım direk, vatan direk alımlarda ölü pixel kontrolu yapıyor çünki.. 2200 oldu mu ya.. ben 1900 e ii almışım..

- ses ayırı bazen şaşırabiliyor o da sanırım bazen beat audio ile iltibatı kesebiliyor film oynatıcılar.

-ve de benim kadar orjinal olamaz soruların :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drages

quote:

quote:

quote:

saygı bizden

Bendede yoktu.

bakalım ne olcak

-2 aylık pc nin onarım görmesi okadar da anormal değil.. yani bir bilgisayar ya ilk 3 ayda arıza verir ya da 2 yıl sonra garanti bitince..

adamların nota bakıp da istediğinizi yerine getirceğine pek inanmıyorum, gereği neyse o olacaktır. Ama sağ altta bir uyarı çıkıyor diye bir laptopu açıp (ki bu garantiyi direk bitirir, eğer fark ederlerse direk çıkartırlar garantiden) anakart pilini çıkarmaya kadar gitmişsiniz.. başka bir bilgisayar alsanız tamamen mükemmel olacağını sanmıyorum sizin kıstaslarınızda.

-ben aldığımda ekranında jelatin yoktu, klavye ile arasında ince bir koruyucu kağıt gibi bişey vardı sanırım. Vatandan aldım direk, vatan direk alımlarda ölü pixel kontrolu yapıyor çünki.. 2200 oldu mu ya.. ben 1900 e ii almışım..

- ses ayırı bazen şaşırabiliyor o da sanırım bazen beat audio ile iltibatı kesebiliyor film oynatıcılar.

-ve de benim kadar orjinal olamaz soruların :)

sadece sağ altta çıkan bir uyarı değil.daha önceki mesajlarımı okumadınız herhalde.ati ekran kartını kullanamıyorum.artı bilgisayarın kapağını çıkartmak garantiyi bozmuyor ondan geçtik bios pilini çıkarıp 5 dakika öyle beklememi Hp teknik destek kendisi söyledi.burda bilip bilmeden beni eleştiriyorsun.tabiki gereği neyse o yapılır.o notun boşa yazdığımada inanmıyorum muhakkak dikkate alcaklardır.

• arkadaşlar dün medal of honor kurdum, oyunu oynarken makinada dalgalanmalar oluyor. sebebi nedir? ekran kartının driverinde problemmi var acaba?
  • şimdi ben bir hp laptop alsam, galiba bilgisayar bölümü satılıyor; bu bize bir sorun yapar mı ? yani teknik servis işi gerektiği zaman nasıl olacak bu ? sadece el mi değiştirecek bir aydınlatın beni? almasam mı

Orijinalden alıntı: zallas003

O fatura yerine geçiyor zaten

HB'nin bana gönderdiği mesajı aktarıyorum;

quote:

Orijinalden alıntı: hepsiburada.com
    Bu Ürünlerin çıkışı direk firmasından yapıldığı için faturaları ürün teslimatından itibaren ortalama 3 hafta içersinde firmamız tarafından posta ile gönderilmektedir.

Saygılarımla
    Kimse burda sana yardım etmek zorunda değil, bunu bil ve buna göre saygı göster karşıdakine... sorununu çözmese bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebani

beats audio ile sorun yaşayanlar kmplayer kullanabilirler.
    purecodecpack ile gelen kmplayer'ı kullanıyorum bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım... Öyle sorunlar okuyorumki acaba tek sorunsuz 6020et benimmi diye düşünmeye başladım.

maşallah de nazar değmesin
  • bu laptopun wlan driveri ne arkadaşlar sabahtan beri kafayı yicem. aygıt yntcsinde broadcom 4313 yazıyor hp nin sitesinde broadcoma dair hiçbirşey yok. ralink var bi de intelle alakalı driverler var onlar ne alaka bilgisayarda da onlara dair hiç bi şey yok. broadcomun sitesine giriyorum bu modelin driveri yok. hp nin sitesinde nerden indireceğiz wlan driveri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapuza

bu laptopun wlan driveri ne arkadaşlar sabahtan beri kafayı yicem. aygıt yntcsinde broadcom 4313 yazıyor hp nin sitesinde broadcoma dair hiçbirşey yok. ralink var bi de intelle alakalı driverler var onlar ne alaka bilgisayarda da onlara dair hiç bi şey yok. broadcomun sitesine giriyorum bu modelin driveri yok. hp nin sitesinde nerden indireceğiz wlan driveri?

donanım kimliğini belirtirseniz burada ben size uygun driver bulmaya çalısırım..

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

bu laptopun wlan driveri ne arkadaşlar sabahtan beri kafayı yicem. aygıt yntcsinde broadcom 4313 yazıyor hp nin sitesinde broadcoma dair hiçbirşey yok. ralink var bi de intelle alakalı driverler var onlar ne alaka bilgisayarda da onlara dair hiç bi şey yok. broadcomun sitesine giriyorum bu modelin driveri yok. hp nin sitesinde nerden indireceğiz wlan driveri?

donanım kimliğini belirtirseniz burada ben size uygun driver bulmaya çalısırım..

aslında wlan çalışıyor ama bugün güncellemek için denetim masasından kaldırdım hem güncellemek hem de bi sıkıntı olduğunda elimin altında olsun tekrar yükleyebilmek için ama driveri bulamadım.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 23 Ağustos 2011; 20:30:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

aslında wlan çalışıyor ama bugün güncellemek için denetim masasından kaldırdım hem güncellemek hem de bi sıkıntı olduğunda elimin altında olsun tekrar yükleyebilmek için ama driveri bulamadım.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

bu linkte uygun driver mevcuttur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrounD_ZerO -- 23 Ağustos 2011; 20:37:28 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.