Şimdi Ara

Hp pavilion dv6 3113ST aşırı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı yakın zamanda servise gönderdim bir sorun olmadığını söyleyip geri gönderdiler dedikleri iste oyun oynar ve film izlerseniz bilgisayar ısınmaktadır bu bilgisayar oyun fonksiyonlu değildir flan flan demekteler.Bilgisayarımda i5 işlemci sanırsam internete girmek için takmamışlardır. Neyse arkadaşlar lafı uzatmadan oyun oynamıyorum onun için aydı desktop pcm var yeni formatlı olmasına rağmen pc yukte değil ve dereceler :

http://imgim.com/1663incix7029981.png

Visual studio veya photoshop tarzı programlarda bile derece fırlıyor içini açtım macun yeniledim tek toz bile bulunmamakta

• Bu değerler bilgisayar boştaykenki değerler ise bilgisayarda sorun yok diyen servise gidip durumu iyice anlatın.Gerekeni yapacaklardır.Mağdur olduğunuzu aynı sorundan dolayı getirdiğiniz anlatın.Isınma sorunu olduğunu belirtin.Tekrar aynı durumda bilgisayarı bana verirseniz iadesini istiyorum deyin.3.sefer aynı sorun olduğu zaman böyle bir hakkınız var.(Servise gönderdim demenizden ürünün garantili olduğu sonucunu çıkarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 7 Ekim 2013; 15:42:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    pavilion dv6 ısınma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.