Şimdi Ara

HP PAVILION DV6-3113 NOTEBOOK (XW131EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.incehesap.com/hp_pavilion_dv63113_notebook-762-18538.html şu linkteki bilgisayar nasıldır?kasasını çok beğendim özellikleride iyi gibi?ayrıca ısınma sorunu felan var mı?en önemli şey TEKNİK SERVİSİ nasıldır bu hp nin?en fazla 1500 tl hp marka laptop önerilerinizi ayrıca bu benim linkini verdiğim bilgisayar için yorumları bekliyorum.

HP PAVILION DV6-3113 NOTEBOOK (XW131EA)

• Isınan eski seri bir cihaz.
    Servis olarak geç çalışsalar da görevlerini yerine getirirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Isınan eski seri bir cihaz.

Bencee servis süresi gayet hızlı :) 1 hafta içinde cihazın eline gelir.. onarımın uzadığı kısım ise yurtdışından parça gelme durumları varsaki.. ( Çok nadiren oluyor artık bu durum ) ozaman 20 iş günü bekler paranı alır yeni bilgisayar alırsın :)
  • quote:

dostum linke tıklayıp baktın mı?cihaz yeni sayılır 1 yıl olmamış çıkalı.i5 işlemcisi,6 gb ram.1 gb paylaşımsız ati ekran kartı.iyi degilmidir.kasası çok estetik.bu kasadan en az ısınan hp, tavsiyeleri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Bencee servis süresi gayet hızlı :) 1 hafta içinde cihazın eline gelir.. onarımın uzadığı kısım ise yurtdışından parça gelme durumları varsaki.. ( Çok nadiren oluyor artık bu durum ) ozaman 20 iş günü bekler paranı alır yeni bilgisayar alırsın :)

İşim 3-4 kere düştü 2'sinde bilgisayar 30 işgünü muhabbetinden dolayı değişip geldi.
    Tabi en son işim geçen sene düşmüştü şimdi nasıldır bilemem
    @labidu DV6 ana konusunda birçok kişi fazla ısındığını söylemiş.Donanım fiyata göre orta halli sayılır.DV6 kullanıcılar kulübünden gerekli bilgiyi edinebilirsin.Onun dışında Asus K53 ve Lenovo Z570 modellerine bakabilirsin

• quote:

dostum diğer markalarda servis sorunlu dediler asus lenovo gibi.hp servisini tavsiye ettiler.bana hp ve bu kasadan tavsiylerinizi bekliyorum.
  • arkadasım ben de senin gibi 1500 TL civarında bir laptop bakıyorum. bana da lenovo z 570 önerdiler.

bu 1. nesil ama öle geldi bana: Intel® Core™ i5-460M İşlemci ; yeni nesiller 4 rakamlı oluyor.

ben dün bimeksden baktım bir ürün, bu kasa HP.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-a1q19ea-g6-1216st-core-i5-2430m-2.4ghz-4gb-640gb-dvdrw-15.6-1024gb-hd6470-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57127

farklı konfigrasyonda olanları da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-1375ET 899$+KDV
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion G6 2104ET
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

arkadasım ben de senin gibi 1500 TL civarında bir laptop bakıyorum. bana da lenovo z 570 önerdiler.

bu 1. nesil ama öle geldi bana: Intel® Core™ i5-460M İşlemci ; yeni nesiller 4 rakamlı oluyor.

ben dün bimeksden baktım bir ürün, bu kasa HP.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-a1q19ea-g6-1216st-core-i5-2430m-2.4ghz-4gb-640gb-dvdrw-15.6-1024gb-hd6470-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57127

farklı konfigrasyonda olanları da var.

dostum seninkini beğenmedim. i5-460m ile diğeri arasında fark var mı sonuçta ikiside i5?ekran kartı benim bulduğumda 1 gb paylaşımsız ati,ram 6 gb.

• ben aslında bütce var ise 3320 yada 3340 modellerini öneririm.. alt modellerine nispeten daha az ısınma sorunu mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

ben aslında bütce var ise 3320 yada 3340 modellerini öneririm.. alt modellerine nispeten daha az ısınma sorunu mevcut..

dostum laptopu netten alacağım.laptop soğutucu hediye ediyorlar.dışarda zaten sistem zorluyacayak program açmadıkça ısısı düşük olur.
  • ya senin baktığın işlemci 1. nesil diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.