http://www.incehesap.com/hp_pavilion_dv63113_notebook-762-18538.html şu linkteki bilgisayar nasıldır?kasasını çok beğendim özellikleride iyi gibi?ayrıca ısınma sorunu felan var mı?en önemli şey TEKNİK SERVİSİ nasıldır bu hp nin?en fazla 1500 tl hp marka laptop önerilerinizi ayrıca bu benim linkini verdiğim bilgisayar için yorumları bekliyorum.
Isınan eski seri bir cihaz. Servis olarak geç çalışsalar da görevlerini yerine getirirler
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
Isınan eski seri bir cihaz. Servis olarak geç çalışsalar da görevlerini yerine getirirler
Bencee servis süresi gayet hızlı :) 1 hafta içinde cihazın eline gelir.. onarımın uzadığı kısım ise yurtdışından parça gelme durumları varsaki.. ( Çok nadiren oluyor artık bu durum ) ozaman 20 iş günü bekler paranı alır yeni bilgisayar alırsın :)
quote:
dostum linke tıklayıp baktın mı?cihaz yeni sayılır 1 yıl olmamış çıkalı.i5 işlemcisi,6 gb ram.1 gb paylaşımsız ati ekran kartı.iyi degilmidir.kasası çok estetik.bu kasadan en az ısınan hp, tavsiyeleri bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
quote:
Bencee servis süresi gayet hızlı :) 1 hafta içinde cihazın eline gelir.. onarımın uzadığı kısım ise yurtdışından parça gelme durumları varsaki.. ( Çok nadiren oluyor artık bu durum ) ozaman 20 iş günü bekler paranı alır yeni bilgisayar alırsın :)
İşim 3-4 kere düştü 2'sinde bilgisayar 30 işgünü muhabbetinden dolayı değişip geldi. Tabi en son işim geçen sene düşmüştü şimdi nasıldır bilemem @labidu DV6 ana konusunda birçok kişi fazla ısındığını söylemiş.Donanım fiyata göre orta halli sayılır.DV6 kullanıcılar kulübünden gerekli bilgiyi edinebilirsin.Onun dışında Asus K53 ve Lenovo Z570 modellerine bakabilirsin
quote:
dostum diğer markalarda servis sorunlu dediler asus lenovo gibi.hp servisini tavsiye ettiler.bana hp ve bu kasadan tavsiylerinizi bekliyorum.
arkadasım ben de senin gibi 1500 TL civarında bir laptop bakıyorum. bana da lenovo z 570 önerdiler.
bu 1. nesil ama öle geldi bana: Intel® Core™ i5-460M İşlemci ; yeni nesiller 4 rakamlı oluyor.