Şimdi Ara

HP PAVILION DV425EA EK970EA NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fiyati ucuz mu sizce yoksa bana mi oyle geliyor.
  • arkadaşım dün teknosa da satış temsilciyle görüştüm pil ömrünün sürekli kullanımda 3.5 saat oldugunu söyledi
  • cok az yaw =( digerleri ortalama 5-6 saat oluyor.
    ne yapsam bilmiyorum ki ne önerirsiniz.
  • cok mu az ii ce arastır ıstersen daha dusuk tuketımlı olan laptop larda var bence ii
  • bence o pil süresi gayet iyi zaten yabancı forumlarda o laptopun pil süresi hep övülüyor bence sorun olmaz ...
  • Peki arkadaslar goruntu kalitesi pikseli nedir sizce guzelmisin bu notebook. Biraz kalin ve kaba geldi.
    Onerilerinizi bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp compaq presario cq57
    13 yıl önce açıldı
    HP PAVILION DM4-2050ST LS745EA
    13 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görüntü high defination bright view olarak geçiyor ve son derece kalite.. yanlardan her açıdan rahatlıkla görünebiliyor.. önden ise iyi bi açı yakalaman gerekiyor..
    alet son derece şık.. kalin gözüküyor çünkü diğer laptolarda öne doğru incelme vardır.. bu dümdüz.. bence çok güsel bi hava yaratıyor.. bi dışı giri
  • eywallah kararsizim ama acer alamazsam buyuk bir ihtimal bunu alacacagim fiyati biraz tuzlu gibi ama .
    1533 dolar.
    aylik 175 ytl.

-> teknosada. peki onerebilecegin baska bir model marka filan var mi?
  • hocam aman teknosaya gitme.. bimekse git.. ben oradan aldım.. çok ilgileniolar.. indirimde yapıolar. ben 4266 100$ indirimle aldım(kupon vardı) ama olmasa da yine indirim yapıolar..
    inan verdiğin fiyata değer.. kaliteli bi alet çünkü..
  • ekran kartı senin için önemli değilse 1299'luk gayet iyi...ama oyun falan düşünme
  • Yok oyun filan oynamam fazla ama yinede hani bir kac tane yuklerim. Benim ilgilendigim konu su ekran cozunurlugu 1400e filan ulasiyor mu cunku bazilarinin goruntusu cok igrenc oluyor acerin filan mesela. 1024u gecmiyor ve kalitesiz bir goruntu oluyor genelde. simdi korkum bu aslinda.
    teknosada xp nin masaustunu actirmiyorlar. bene masaustunu goremedigim icin kuskulaniyorum sonradan pisman olmak istemiyorum acikcasi.
  • görüntü 1280x800 sonra derece mükemmel..
  • iste 1280x800 gecmeyince ben gicik oluyorum.

kucucuk datron veya msi bile 1400u rahatlikla geciyor. bu 15.4" ler nasil gecemiyor anlamadim. Of ya ne zor ismis bu.
    Tamam sanirim hp.
  • ewet arkadaslar 2 saat once bu notebooku bakırköy teknosadan 1299+kdv almıs bulunmaktayım cıhaz gercekten cok guzel ekranı ozellıkle sankı
    sony vaıo lar kadar ıyı dıye bılırım su an ewdekı dıger desktopumla network baglantı kurdum ınternette denıyorum cok sessız bır alet bıraz sonra pes5 yukleyeyıp deneyecegım ızlenımlerımı sızlerede aktarırım. bır aydır arastırma yapıyorum en sonunda bu notebookta karar kıldım umarım dogru tercıh yapmısımdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Thematrix

ewet arkadaslar 2 saat once bu notebooku bakırköy teknosadan 1299+kdv almıs bulunmaktayım cıhaz gercekten cok guzel ekranı ozellıkle sankı
    sony vaıo lar kadar ıyı dıye bılırım su an ewdekı dıger desktopumla network baglantı kurdum ınternette denıyorum cok sessız bır alet bıraz sonra pes5 yukleyeyıp deneyecegım ızlenımlerımı sızlerede aktarırım. bır aydır arastırma yapıyorum en sonunda bu notebookta karar kıldım umarım dogru tercıh yapmısımdır.

ben de katalogta bu aleti inceliyodum şu anda:)
    Ekran parlaklığını Toshiba ile karşılaştırabilrmisin (toshiba kullandıysan)
    Bi de PES 5 deneyimlerini yaz tabi;)
  • arkadaslar peki goruntu olarak

(a) = Ekran: 15.4'''' WXGA (1280x800) LCD TFT

ile

(b) = 15.4” WXGA High Definition BrightView Geniº Ekran

arasindaki fark nedir ve sizce hangisi daha iyidir. yani notebooklardaki lcd + tft farki nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkolera -- 21 Kasım 2005, 9:01:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.