merhaba arkadaşlar. hp pavilion dv4000 notebook'um var. üzerinde 2 adet 256'lık ram var.
ben notebook'uma ram almak istiyorum. şimdi merak ettiklerim şunlar.
2x1024 yani 2gb lik ram'i destekliyor anladığım kadarıyla, alsam sorun olur mu? birde 533 mhz bu benimki, alacağım ram'lerinde 533 mhz olması önemli mi? yoksa 663 mhz olsa da olur mu ? (sonuçta ikiside aynı hız da ram'ler olacak)
Özellikleri: Intel Centrino 1.73 GHz 512 MB DDR2 (Maksimum Bellek: 2048MB) 60 GB HDD 15.4" WXGA 1280 x 800 Widescreen (PARLAK) Intel GMA900 128 PAYLAŞIMLI DVD+/-RW 16 bit tümleşik Entegre Bluetooth Wİ-Fİ Modem: 56K Kızılötesi (Infrared) Kart okuyucu
burada bir kıyaslama yaptım verdiğiniz ram'a, CORSAIR marka ram'da Overlock varmış. bunu alsam daha iyi olur mu?
arkadaşlar bi cevap yok mu?
:|
merhaba arkadaşlar. bende de aynı makine var ( hp pavilion dv4000 ) bende ram yükseltmek ve hatta hard disci (şuanki 60gb ) yükseltmek istiyorum. ayrıca ben bu notebooka vista yazılım yüklesem desteklermi acaba ? deneyen test eden varsa bizide aydınlatsın lütfen.
öğrenmem gerekenler ; ram markası ve özellikleri ? Hard disc markası ve özellikleri ? vista yazılım destekliyor mu ?
şiimdiden teşekkürler.
A.yılmaz
Sizin notebooklarınız hp pavilion dv4000 serisinden hangisi ?
» HP Pavilion dv4254EA Notebook PC
» HP Pavilion dv4266EA Notebook PC
» HP Pavilion dv4289EA Notebook PC
» HP Pavilion dv4344ea Notebook PC
» HP Pavilion dv4363ea Notebook PC
» HP Pavilion dv4384ea Notebook PC
» HP Pavilion dv4398ea Notebook PC
» HP Pavilion dv4450ea Notebook PC
benimki bu alt kısmında yazıyo HP Pavilion dv4344ea Notebook PC
Benim notebook 4289EA serisinden HDD artık hakkını verdi. Okuma hızı yavaşladı. Bazı dosyaları silemiyor bile. Alacağım yeni hdd ise şu;WESTERN DIGITAL 500GB 2.5" SATA 5400RPM 8 MB SABİT DİSK WD5000BEVT"
Şimdi merak ettiim benim notebook'un HDD 'si SATA mı PATA ? İkincisi HDD değiştirmek istiyorum ama sınırlama olmalı? Yani 500GB'ı desteklermi?
Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum...
merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldumda işleyişi pek bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
hp pavilion dv4000 notebook sahibiyim
dv 438EA modeli
ram alacağım ama nasıl bişey alacağımı bilmiyorum bide en fazla ne kadar ram takabilirim. hepsiburada da rama buldum ama uyarmı bilmiyorum şimdiden tşk ederim.
Çok teşekkür ederim. yani hepsi buradadaki ramı taksam uyar değilmi iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: profaliİ
Bende de aynı notebook tan var ben denemiştim tek modül 2gb ram da sorunlar çıkarmıştı, Bir dene sorun çıkartırsa internet aracılığı ile aldığın için iade edip 2 adet 1 gb alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: D4V3
quote:
Orijinalden alıntı: profaliİ
Bende de aynı notebook tan var ben denemiştim tek modül 2gb ram da sorunlar çıkarmıştı, Bir dene sorun çıkartırsa internet aracılığı ile aldığın için iade edip 2 adet 1 gb alırsın.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme