Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV2000Z den gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion dv2000z notebookum var makina boşta iken mesela bir forum falan okurken işlem yapmazkan harddisk veya fandan mekanik bir ses geliyor sanki iki bilyenin birbirine vurması gibi ama kısık bir tık sesi bu ses bir iki dakikada bir oluyor bunu herzaman yapmıyor ve sadece boşta iken yapıyor şimdi mesela bu yazıyı yazarken yok ve hdd işlem yaparkende yok sizce bu ses normalmi başına böyle birşey gelen varmı? Ses hdd denmi fandanmı geliyor anlayamadım ikiside aynı tarafta fan zaten pek çalışmıyor bu makinanın onun için hdd olabilir diye düşünüyorum yazım hataları için kusura bakmayın klavye türkçe diil alışamadık.

• HDD çalışırken ses yapabiliyor ama bu sessizken zaten yazı yazarken duyulmaz sarsıntı yapıyorm u bu önemli olan.

Masa üstü makinları dinle onlardki gibi bir tıkırtı ise sorun yok ama şiddeti daha düşüktür.

bende de geliyor ama makine boşta ve gece çok sessizken
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan_57

Arkadaşlar hp pavilion dv2000z notebookum var makina boşta iken mesela bir forum falan okurken işlem yapmazkan harddisk veya fandan mekanik bir ses geliyor sanki iki bilyenin birbirine vurması gibi ama kısık bir tık sesi bu ses bir iki dakikada bir oluyor bunu herzaman yapmıyor ve sadece boşta iken yapıyor şimdi mesela bu yazıyı yazarken yok ve hdd işlem yaparkende yok sizce bu ses normalmi başına böyle birşey gelen varmı? Ses hdd denmi fandanmı geliyor anlayamadım ikiside aynı tarafta fan zaten pek çalışmıyor bu makinanın onun için hdd olabilir diye düşünüyorum yazım hataları için kusura bakmayın klavye türkçe diil alışamadık.

• hdd tıkırtısı diil bu ses mekanik bir ses gibi iki metal blyeyi birbirine vurur gibi ve tek bir tık şeklinde ve ara sıra oluyo boşta iken makinada başka sorun yok
  • servise götür bi parca gevsemiştir....
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan_57

hdd tıkırtısı diil bu ses mekanik bir ses gibi iki metal blyeyi birbirine vurur gibi ve tek bir tık şeklinde ve ara sıra oluyo boşta iken makinada başka sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.