Şimdi Ara

HP Pavilion dv 7-6c00et kullananlar kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
8
Favori
137.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1905_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Tabii götürür. 2008 Haziran'da almıştım bilgisayarı. 2.5 GHz Dual Core işlemci 2x2 4 GB Ram 1 GB GeForce 8800M GTS ekran kartı bugüne getirdi gayet de iyi çalışıyordu iflas edene kadar :) Şimdi oyun ve yogun multitasking dışında yine işimi görüyor :)

Aslında senin bilgisayarında baya iyiymiş. Sadece Ekran kartını yükseltebilsen hâlâ canavar gibi olurdu

Ekran 20 inch ve bilgisayar 7 kilo kadar. Taşımaya pek elverişli olmadığı için de istiyorum biraz yeni almak, HP tamir için 1600 isteyince, ben de yenisini alayım dedim :)

Ama aldığım zaman tam canavardı hakkını vermek lazım :)

Benmi yanlış gördüm yoksa daha kötü ekrankatlı bir bilgisayaramı geçiyorsun. verdiğim listede GeForce 8800M GTS 41 inci sıradaymış

• 3 sıra kadar evet :) ama ileride beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamazsa değiştirme ihtimalim olabilir. Şu an en mantıklı cihaz bu sonuç olarak :) Böyle diyorsun diyorsun yarın gidip almadan döneceğim bu gidişle :P
  • quote:

3 sıra kadar evet :) ama ileride beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamazsa değiştirme ihtimalim olabilir. Şu an en mantıklı cihaz bu sonuç olarak :) Böyle diyorsun diyorsun yarın gidip almadan döneceğim bu gidişle :P

Eskiden kullandığın cihaz zamanın canavarıymış, vazgeçecek olursan burayada bakabilirsin

• quote:

quote:

3 sıra kadar evet :) ama ileride beklentilerimi tam anlamıyla karşılayamazsa değiştirme ihtimalim olabilir. Şu an en mantıklı cihaz bu sonuç olarak :) Böyle diyorsun diyorsun yarın gidip almadan döneceğim bu gidişle :P

Eskiden kullandığın cihaz zamanın canavarıymış, vazgeçecek olursan burayada bakabilirsin

Özellik olarak gayet iyi görünüyor performansı hakkında bilgin var mı?

• Yok yok çelme aklımı gidip alacağım yarın :) Tek farkı ekran kartı, bayağı da fark var ama, fiyatı da fark ediyor yüzde 10-15 kadar. Teşekkür ederim yardımın için tekrar :)
  • quote:

Yok yok çelme aklımı gidip alacağım yarın :) Tek farkı ekran kartı, bayağı da fark var ama, fiyatı da fark ediyor yüzde 10-15 kadar. Teşekkür ederim yardımın için tekrar :)

Bu tarz bilgisayarlar oyun için yapılmış. Mesela HDD daha az, bluray yok bazı özelliklerden kısılarak ekran kartını uçurmuşlar RAM 32 ye kadar çıkabiliyor :D sadece alternatif gösterdim. HP nin modeli sana daha uygun tabi 17" olduğundan göstereyim dedim :)
  • quote:

quote:

Yok yok çelme aklımı gidip alacağım yarın :) Tek farkı ekran kartı, bayağı da fark var ama, fiyatı da fark ediyor yüzde 10-15 kadar. Teşekkür ederim yardımın için tekrar :)

Bu tarz bilgisayarlar oyun için yapılmış. Mesela HDD daha az, bluray yok bazı özelliklerden kısılarak ekran kartını uçurmuşlar RAM 32 ye kadar çıkabiliyor :D sadece alternatif gösterdim. HP nin modeli sana daha uygun tabi 17" olduğundan göstereyim dedim :)

Anladım sebebini teşekkür ederim çok yoğun oyun oynayanlar için güzel bir model gerçekten ama yarın sabah alıyorum 7110'u artık hayırlısı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

hayırlısı olsun iyi günlerde sorunsuz kullan fiyat baya vardır 3000 tl falandır heralde

1345$ + KDV fiyatı. 2890'a geliyor şu an 1.80 dolardan :)

taksitle falan 3 ü geçer eğer bu peşin fiyatıysa bendeki 2500 peşindi 12 taksit 2750 tuttu

• adam peşin alacak herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilemem
  • Fiyat peşin fiyatı, fakat bu fiyata 8 taksit yapıyorlar. Firma genelde şahısa pek satış yapan bir yer değil ama HP nin gönderdiğini söyleyince yardımcı oldular sağolsunlar.

• Bilgisayarı aldım, eve dönüyorum, orada açtım ve ilk olarak şunu söyleyeyim daha detaylı bakamadım, ama şu an için BIOSda ekran kartı için fixed ayarı yok. HPyi aradik fakat urun yeni oldugu icin onlar da bi haber. Programlara ayrı ayrı atanabiliyor kart. Fixed modunun yalnız AMD de oldugunu soylediler, ama yine de evde detayli arastiracagim.

• Doğru fixed ve hybrid modu ATI ekrankartlı modellerde oluyor. Nvidiada sabit hybrid modunda çalışır
  • Evet. Bilgisayarı aldım ve şu an bilgisayardan yazıyorum. Eğer NVIDIA'da yoksa fixed özelliği hiç aramayayım. Bilgisayar görünüş olarak çok az farklı 6C00'lardan. Ama gerçekten süper bir alet sorunsuz kullanmak nasip olur inşallah, herkese ve bana da :)
  • Bu arada bu modelde klavye ışıklandırması varmış hoşuma gitti. F5 ile yenilemeye alışmışım sayfayı, bastım ( bunda fn kullanmak gerekiyor F tuşları için ) ve klavye aydınlandı meğer işaret onun işaretiymiş :)
  • Ha bir de, 8 taksitli fiyatı 2872 TL oldu. Peşin fiyatına yaptılar taksidi.
  • Klavyeyi aydınlatmaya gerek duymadım çünkü gece ekranın ışığı aydınlatıyor ama görsel olarak harika durur aydınlatma fn kısmı ayarlanıyor tam tersi yapabilirsin.
  • quote:

Klavyeyi aydınlatmaya gerek duymadım çünkü gece ekranın ışığı aydınlatıyor ama görsel olarak harika durur aydınlatma fn kısmı ayarlanıyor tam tersi yapabilirsin.

Evet evet onu yaptım şimdi, öbür türlü biraz kötü. Alışılan bu ve böyle kullanmak daha iyi oldu. bu arada ışıklanmış klavyenin karanlıkta fotoğrafını çekip koyarım akşam olsun :)
  • Bir de on board ekran kartı bunda Intel HD Graphics 4000. 3000'den daha iyi performans gösteriyor notebookcheck'teki testlere göre. Ha oyun oynayan pek olmaz, ama yine de belirtmek istedim.
  • quote:

Bir de on board ekran kartı bunda Intel HD Graphics 4000. 3000'den daha iyi performans gösteriyor notebookcheck'teki testlere göre. Ha oyun oynayan pek olmaz, ama yine de belirtmek istedim.

Niye ekran kartı çok kötü değil aslında intelin. mesela NFS, GTA Vice, Counter gibi oyunlar gayet güzel oynanıyor Senden öğrenmek istediğim şey şu aygıt yöneticiden IDT High Definetion ses sürücünün sürümüne bakarmısın ? bire ses olarak bir farkı varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.