Merhaba arkadaşlar, dün gece dizüstü bilgisayarımın köşesine çok az su döküldü. Klavye ye bile doğru dürüst gelmedi ve hemen suyu sildim. Ama şimdi ağ kartında sorun var. Bilgisayar ağ kartını görmesine rağmen ağ kablosunu taktığımda ışığı yanmıyor ve ağ kablosunun takılı olduğunu anlamıyor. Umarım anlatabilmişimdir.
1- Çözüm için neler yapmalıyım.
2- Eğer benim tek başına yapabileceğim birşey yoksa servise görütsem ne kadar zamanda geri alırım.
3- Ürünü alalı bir sene olmadı, garantisi hala devam ediyor fakat faturası yanımda değil. Yine de garanti üzerinden tamir ettirebilir miyim. Ettirmezsem arızanın giderilmesi sizce ne kadar tutar.
Şimdiden sorumla ilgilecek tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Tamir ettirebilirsiniz, su lafı etmeyin, kendiliğinden oldu diyebilirsiniz. Garanti belgesine gerek olduğunu sanmıyorum; zira seri numarasından kontrol ediyorlar . HP laptop sahibi bir arkadaş garanti konusunu biraz daha açabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Hazar
Tamir ettirebilirsiniz, su lafı etmeyin, kendiliğinden oldu diyebilirsiniz. Garanti belgesine gerek olduğunu sanmıyorum; zira seri numarasından kontrol ediyorlar . HP laptop sahibi bir arkadaş garanti konusunu biraz daha açabilir.
Yardım için teşekkürler. HP'nin İstanbuldaki serivsi kağıthane de Perpa'nın karşısındaymış. Acaba oraya Beşiktaş'tan nasıl gidebilirim. En uzun bakımı yapsalar bile ağ kartını değiştirsene bile acaba size dizüstü serviste ne kadar kalır. Aynı günde alma şanşım var mı?
Çözüm Biniş Durağı Hat No İniş Durağı 1 BEŞİKTAŞ 28O PERPA
İETT'de arattım. Ben de Beşiktaştayım ama Perpaya sadece bir kere gitmem gerekti, o zaman da Taksimden binmiştim.
Teşekkürler, ben Kağıthane diye aratmıştım. Perpa demek hiç aklıma gelmemişti Faturası yanımda yok umarım bunun için sorun yaşamam.