Şimdi Ara

HP Pavilion dm4 Wireless Sorunu Yardım DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler HP Pavilion dm4 marka Laptop var Elimde. Virüs yüzünden format attım, ancak Wireless aktif olmuyor. Aygıt Bul' dan arattım ancak bulamadı. Sanki Wireless yokmuş gibi. İşimde acele ne yapmam lazım. Driverleri yükleyemedim. Lütfen Acil Yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdmdmbek

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp56501-57000/sp56889.exe

bu linkteki driverı kur..netin gelince diğer driverları da alttaki adresden indirirsin..

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5254471#N194

diripaga olmuyor işte 3-4 tane driver yükledim olmadı. senin ilk linkteki driveri indirip usb ile atıyorum İnstall ShieldWizard la yarıdayken kapanıyor ve bu program düzgün yüklendi yazısı geliyor. ama hala net yok çıldırıcam ya :S

• yardım dh acill :S
  • Beyler Sorunu Çözemedim Hala Yardımm.
  • aynı işletim sisteminimi kurdun yoksa xp'den win7'ye felanmı geçiş yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twona

aynı işletim sisteminimi kurdun yoksa xp'den win7'ye felanmı geçiş yaptın?

ayn kurdum ya win7 family premium du ultimate yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP omen laptop sorunu
    geçen yıl açıldı
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Hp Pavillion Wireless Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabaanGemugune

quote:

Orijinalden alıntı: Twona

aynı işletim sisteminimi kurdun yoksa xp'den win7'ye felanmı geçiş yaptın?

ayn kurdum ya win7 family premium du ultimate yaptım.

• Wireless kapalı olabilir FN + F4 yap bakalım
  • hp pavilion dm4 diğer modeli kaç ? 1050 den 3010 a kadar değişik model var..
  • HP makine değil mi, al birini vur öbürüne..

Dostum kontrol etmen gereken adımlar var;

1-makine wireless kartın driver'ını kurmuş mu? (Aygıt yöneticisinden teyit etmelisin)

2-Aygıt düzgün bir şekilde orada görünüyorsa, o aygıtı kullanması için atanan program hangisi. Genelde extra bir programa atama yapılır ve wireless kontrolü windows'dan çıkar. Bu en kıl durumdur, çünkü bu programların bazılarını kullanmak hakaten meseledir. Eğer böyle bir program kurulu ise denetim masası program ekle kaldırdan bu programı kaldırmalısın (dikkat: sadece programı kaldırmalısın, peogramla birlikte wireless sürücülerini de kaldırmamaya dikkat et)

3-Kontrol windows'a otomatik geçeceği için, ağ ayarlarından kartı rahatlıkla kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.