Şimdi Ara

HP Pavilion DM1 1010st/et inceleme / Kullanıcılar Kulübü (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.450
Cevap
29
Favori
467.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kenten

bendeki dm1 köşesi üstüne düşünce çatlak oluştu, pil şarj olmamaya başladı, heralde bağlantı sorunu oldu , işin doğrusu ilk düşüş de değil , sağolsun ufaklık uçurma denemeleri yapıyo fırsat buldukça.
    daha önce servise gidenlerden fikir alıyım, kullanıcı hatası deme ihtimalleri ne ,
    kullanıcı hatası derlerse tamiri nerde yaptırmak mantıklı
    birde böyle bir şarj sorunu için falan format atmaya işletim sistemini kurcalamaya kalkarlarmı acep , yedeklesemmi.

dm1 almak isteyenler için , çiziksiz çatlaksız muayyer dm1 satılık
    şaka şaka

%100 kullanici hatasi derler... sahibinden.com da cikma parca bulup degistireceksin baska yolu yok.. Sakin yetkisiz tamircilere verme saglam parcalari alirler ram hdd gibi bozuklari takarlar..elin 1-2 vida sokmeye yatkinsa sende degistirirsin parcalari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açarım açmasına da bi 8 ay daha var garantisi , ben kurcayalınca garanti dışı kalacak
    değermi acaba
    ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenten

açarım açmasına da bi 8 ay daha var garantisi , ben kurcayalınca garanti dışı kalacak
    değermi acaba
    ne dersiniz

bu şekilde de garanti dışı kalmış zaten.. bildiğim kadarıyla cihazı düşürmek kullanıcı hatası..

ama hp yi arayıp durumu izah edin belki garantiye de sokabilirler ya da daha ucuza yapabilirler ama açıkçası çok iyimser yazdım
  • 2010 aralık ayında bu dm1 st 1010 almıştım. yaklaşık bir iki aydır pil performansı çok düşmüştü. hp müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ayrıca faturasını e posta olarak gönderdim. Garanti güncellemesi yapacaklarını söylediler. görüşmeden iki gün sonra kargo ile pil geldi. şu an iki pilim var. Hp bence iyi çalışıyor.

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

2010 aralık ayında bu dm1 st 1010 almıştım. yaklaşık bir iki aydır pil performansı çok düşmüştü. hp müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ayrıca faturasını e posta olarak gönderdim. Garanti güncellemesi yapacaklarını söylediler. görüşmeden iki gün sonra kargo ile pil geldi. şu an iki pilim var. Hp bence iyi çalışıyor.

benim pilde yüzde 15-20 arası doluyordu

aynısını bende yaptım şimdi pili bekliyorum

helal olsun adamlara
    ve bu program bı kod verıyormus.
    uygulama sız de nasıl oldu??
    yardım

Orijinalden alıntı: 07saltan

arkadaslar bende aradım ama pıl de bır sıkıntı olmadıgını soyledıler
    bır program calıstırdık.orda pılde donanımsal bır sorunun olmadıgını soyledıler
    sız de de aynı programı calıstırdılar mı
    yardım

bende şu uyarı vardı. aşırı ısınmadan dolayı şarj edilemiyor gibi birşeydi. Fotoğrafını çekip buraya koysaydım, herkese faydası olurdu.

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: 07saltan

arkadaslar bende aradım ama pıl de bır sıkıntı olmadıgını soyledıler
    bır program calıstırdık.orda pılde donanımsal bır sorunun olmadıgını soyledıler
    sız de de aynı programı calıstırdılar mı
    yardım

bende şu uyarı vardı. aşırı ısınmadan dolayı şarj edilemiyor gibi birşeydi. Fotoğrafını çekip buraya koysaydım, herkese faydası olurdu.

valla fotosunu cekebilirseniz super olur.
    eski piliniz duruyorsa fotosunu cekebılırmısınız.
    eger olursa ıyı olur

A required security module can not be activated.
    This program can not be executed (13000).

BU HATAYI BERDİ NE YAPMAM GEREKİYO
    hp dm1 de ses sorunu cıktı...bır turlu cozemedım....ses yok cıhazda...bırden oldu.**** calmıyo ...medıa player hata verıyo...vıdeo da goruntu var ses yok..drıverı tekrar kurdum olmadı...messenger da calısmıyo sesten dolayı o yuzden drıverı kaldırdım..sessız kullanıyorum cıhazı...ne yaptıysam olmadı sorun coz de dahıl....
    aklımdan sımdı recovery gecıyor...bılgısayarda 3 bolum var c d ve recovery kısmı...sımdı recovery yapsam d de yedeklerım var sılınır mı?sılınırse yedeklemem gerekecek....
    bu onemlı eger sılınmesse hemen recovery yapcam ...yada bu ses sorununu yasayan varsa nsl cozdugunu solerse sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

birkaç gündür usb ye kurduğum linux mint 13 maya 64 bit kullanıyorum. şuana kadar çok iyi. herhangi bir driver yada program yüklemedim. herşeyi kendi halletti. daha önce pek fazla linux tecrübem olmamasına rağmen gayet başarılı buldum.

satmadan önce windows 8 i de kurmuştum.. cihaza fena bir hava katmıştı.. özlediğim ufaklığı
  • benim pc de 5gb ram vardı.. isviçre saati gibiydi ufaklık :(
    yazlikta elim ayağim oldu ipad ile birlikte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: slayer12

4 gb ram ekledim.ram 5gb oldu fakat 2.9gb ram kullanabilir gözküyor.win7 home premium 32 bit var eğer 64 biti kurarsam acaba driverlar uyar mı?

normalde tek bulamadığı driver bluetooth ve gobi2000... gobi2000 i hp nin sitesinden indir, bluetooth içinse wlan driverini indir kur pc yi yeniden başlat windows bluetooth u otomatik bulacaktır... bluetooth wlana entegreymiş ondan böyle yapıyor... sesi,ekranı diğer cart curtu otomatik buluyor..

ne yaptıysam bluetooth u çalıştıramadım
    ne belaymış yahu
    * 1-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. * 2-ADİOS 'ta kampanyalar birleşiyor, müşteri hizmetlerini arayıp şu şunla birleşir mi diye sorup durmayınız. * 3-ADİOS ta Soyadı tutan birinden puan aktarımını dilekçe ile yapabilirsiniz. * 4-ADİOS ta kişiye özel (Harcama sözüne) puanlar en geç bir sonraki ayın 20-25 i arası yatmaktadır. * 5-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. Valla silinmez billa silinmez.
  • bugn ve yarın bimekste indirim var

ram 4gb kinston 46 tl
    ssd force gt 3. 280 tl

• ses sorunu yasayan yokmu?hala calısmıyor dm1 ın sesı....ne oldu anlamadım...ses kartı saglam gorunuyor ama calısmıyor bır turlu yapamadım.....
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.