Şimdi Ara

HP Pavilion dm1-1010et aranıyor izmirden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP Pavilion dm1-1010et satacak izmirden birini arıyorum ,
    Satabilecek olan kişinin taksit yapabilecek olması gerekmetedir çünkü 10 taksit alabileceğim , buna göre bana fiyat verirlerse en kısa sürede cevap verip ürünü alabilirim

Yada 15 inch laptopla dediğim ürünü takas etmek isteyen varsa elimde hp dv6 1315 et vardır 3 aylık faturalı garantili bu ürünlede takas yapabilirim şartları konuşuruz ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum bence satan çıksa da alma
    ION 2 ler 2-3 aya kadar çıkıyor, onları bekle...
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdrmn

dostum bence satan çıksa da alma

512k L2 atom işlemci ile geldikten sonra ion grafik kartı olsa ne farkeder ,DM1 de intel core duo SU4100 1.3 ghz 2MB L2 cache işlemci var ,ve bana göre şu an piysadaki en iyi netbook DM1

acer ferrari 200 ile performans karşılaştırması ;http://forum.donanimhaber.com/m_37921906/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37945313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 6 Mart 2010; 23:56:16 >

• pm cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

quote:

512k L2 atom işlemci ile geldikten sonra ion grafik kartı olsa ne farkeder ,DM1 de intel core duo SU4100 1.3 ghz 2MB L2 cache işlemci var ,ve bana göre şu an piysadaki en iyi netbook DM1

acer ferrari 200 ile performans karşılaştırması ;http://forum.donanimhaber.com/m_37921906/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37945313

Selam
    NVIDIA ION ekran kartı olan netbooklar 1080P oynatabiliyor ekran kartı sayesinde, farkı bu. Ancak şarj 3-4 saat gidiyor. ION 2 ler ile ise şarj süresi 8-10 saate çıkacak.

• pm cevablandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Selam
    NVIDIA ION ekran kartı olan netbooklar 1080P oynatabiliyor ekran kartı sayesinde, farkı bu. Ancak şarj 3-4 saat gidiyor. ION 2 ler ile ise şarj süresi 8-10 saate çıkacak.

Dm1 de 1080p videoları sorunsuz oynatıyor (+ HDMI var) ve şarjı standart 6 cell batarya ile 6 saat gidiyor (lanse edilen rakamlara aldanmayın,dm1 içinde 10 saat deniyor ama ortalama 5-6 saar dayanıyor,teknoloji beklenmez,bekledikçe hep bir yenisi gelecek zaten, bekleyrek mevcut teknolojiden de mahrum kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 7 Mart 2010; 16:30:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam

Dm1 de 1080p videoları sorunsuz oynatıyor (+ HDMI var) ve şarjı standart 6 cell batarya ile 6 saat gidiyor (lanse edilen rakamlara aldanmayın,dm1 içinde 10 saat deniyor ama ortalama 5-6 saar dayanıyor,teknoloji beklenmez,bekledikçe hep bir yenisi gelecek zaten, bekleyrek mevcut teknolojiden de mahrum kalırsınız

Valla arkadasin basligi biraz kirlettik ama durum dediginiz gibi degil. Herseyden once dm1 1080p mkv leri akici bir sekilde hic takilmadan oynaramiyor. Tabii ben 10 gb dan asagi olmayan, kaliteli 1080p lerden bahsediyorum.
    İkincisi, dm1 ler film izlerseniz 3-4 saat ancak gidiyor. Ion islemci sayesinde 720p dahil sorunsuzca film izleyebiliyirsunuz ama dual core olmayan islemcisi multitasking'de zayif kaliyor. Ornegin 6-7 sayfa acip surf yaparken alet yavasliyor.
    Yeni nesil netbooklar cebit'te sergilendi. 1-2 aya kadar piyasaya cikacak amerikada. Bunlar hem dual core atom islemciye sahip olacak, hem daha az guc harcayan Ion 2 grafik islemcisine sahip olacak.
    Ben kesinlikle beklenmesini tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam

Valla arkadasin basligi biraz kirlettik ama durum dediginiz gibi degil. Herseyden once dm1 1080p mkv leri akici bir sekilde hic takilmadan oynaramiyor. Tabii ben 10 gb dan asagi olmayan, kaliteli 1080p lerden bahsediyorum.
    İkincisi, dm1 ler film izlerseniz 3-4 saat ancak gidiyor. Ion islemci sayesinde 720p dahil sorunsuzca film izleyebiliyirsunuz ama dual core olmayan islemcisi multitasking'de zayif kaliyor. Ornegin 6-7 sayfa acip surf yaparken alet yavasliyor.
    Yeni nesil netbooklar cebit'te sergilendi. 1-2 aya kadar piyasaya cikacak amerikada. Bunlar hem dual core atom islemciye sahip olacak, hem daha az guc harcayan Ion 2 grafik islemcisine sahip olacak.
    Ben kesinlikle beklenmesini tavsiye ederim.

ben birebir rip 30-40 gb lik blu rayleri (.m2ts) takılmadan seyrediyorum siz yeni dual atom işlemciden bahsediyorunuz dm1 dual core 2mb kaşe penryn ulv işlemciye sahip.2 ay sonra amerikada çıkacak,4-5 ay sonra burda çıkacak,teknolojiyi bekledikçe mevcut teknolojiyi her zaman kaçırırsınız,ve beklediğiniz cihaz çıktığında 2-3 ay sonra onunda üst modeli çıkacaktır,bu böyle devam eder..

ilan sahibi arkadaş kusurumuza bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 7 Mart 2010; 21:31:38 >

• quote:

ben birebir rip 30-40 gb lik blu rayleri (.m2ts) takılmadan seyrediyorum siz yeni dual atom işlemciden bahsediyorunuz dm1 dual core 2mb kaşe penryn ulv işlemciye sahip.2 ay sonra amerikada çıkacak,4-5 ay sonra burda çıkacak,teknolojiyi bekledikçe mevcut teknolojiyi her zaman kaçırırsınız,ve beklediğiniz cihaz çıktığında 2-3 ay sonra onunda üst modeli çıkacaktır,bu böyle devam eder..

Son kez yazıyorum :)
    30-40 gb'lık blu-ray'leri oynatmak mesele değil. Ben 1080P MKV lerden bahsediyorum. MKV ler sıkıştırılmış formatlar olduğu için oynatmak daha zordur. Bluray oynatan makine her 1080P yi oynatır denemez.
    Açınız youtube'u, artık youtube düşük kaliteli 1080P destekliyor, denerseniz bunları bile kesilmeden oynatamadığını göreceksiniz DM1'in... Yüksek kaliteli yani 10-12gb lık 1080P MKV'leri oynatması imkansız zaten.
    Bunu iddia etmeniz yersiz, internette 10larca review var, hepsinde oynatamadığı yazıyor akıcı bir şekilde. Bununda sebebi kullandığı güçsüz işlemci. ION ekran kartı yeterli aslında. Güçsüz işlemci aynı zamanda güncelik bilgisayar kullanımında da yeterli performansı sağlayamıyor multitasking anlamında.
    Yeni nesillerde iki büyük yenilik var.
    1-) Dual-core atom işlemci ile günlük kullanımda yüksek performans
    2-) ION 2 ekran kartı : bunun en büyük artısı sadece HD video, oyun gibi ihtiyaç duyulduğu zaman devreye girecek olması. Bunun dışında cihaz GMA ekran kartını kullanacak. Bu sayede pil çok daha uzun süre yetecek.

Bu 2 büyük yenilik için 3-4 ay beklemeye değer kesinlikle.

• quote:

quote:

Son kez yazıyorum :)
    30-40 gb'lık blu-ray'leri oynatmak mesele değil. Ben 1080P MKV lerden bahsediyorum. MKV ler sıkıştırılmış formatlar olduğu için oynatmak daha zordur. Bluray oynatan makine her 1080P yi oynatır denemez.
    Açınız youtube'u, artık youtube düşük kaliteli 1080P destekliyor, denerseniz bunları bile kesilmeden oynatamadığını göreceksiniz DM1'in... Yüksek kaliteli yani 10-12gb lık 1080P MKV'leri oynatması imkansız zaten.
    Bunu iddia etmeniz yersiz, internette 10larca review var, hepsinde oynatamadığı yazıyor akıcı bir şekilde. Bununda sebebi kullandığı güçsüz işlemci. ION ekran kartı yeterli aslında. Güçsüz işlemci aynı zamanda güncelik bilgisayar kullanımında da yeterli performansı sağlayamıyor multitasking anlamında.
    Yeni nesillerde iki büyük yenilik var.
    1-) Dual-core atom işlemci ile günlük kullanımda yüksek performans
    2-) ION 2 ekran kartı : bunun en büyük artısı sadece HD video, oyun gibi ihtiyaç duyulduğu zaman devreye girecek olması. Bunun dışında cihaz GMA ekran kartını kullanacak. Bu sayede pil çok daha uzun süre yetecek.

Bu 2 büyük yenilik için 3-4 ay beklemeye değer kesinlikle.

iyi araştırın sonra iddia edin SU2300 tek çekirdek işlemcili olan modelin incelemelerine bakarsanız yanılırsınız,türkiyede satılan dm1 1010st SU4100 1.3 ghz,800 mhz fsb,2mb chache işlemcili modelden bahsediyoruz,7-13 gb arası 1080p high profile mkv leride sorunsuz izliyorum,youtube daki 1080p videolarıda,2 tb film arşivim var,elimdeki wd tv media player 1080p videoları oynatamadığı için özellikle dm1 aldım,yeni nesil dual core atom 330 işlemciler 1.6 ghz,533mhz fsb ve 1mb cache e sahip,kalkmışsınız su4100 den düşük performansta diyorsunuz becnhmark vs testlerine bakın görürsünüz,ayrıca kullanmadığnız ürün hakkında sarfettiğiniz oynatması imkansız gibi iddialı cümleler abes kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 8 Mart 2010; 13:50:15 >

• Valla internette çok araştırdım, oynatabiliyor olsa bende alacaktım.

Çok ciddi sitelerin yaptığı testlerin sonuçlarını söylüyorum. Sizde çok basit bir aramayla bu review'lara ulaşabilirsiniz.

Herkes sadece kullandığı makine hakkında yorum yapabilir diye birşey yok. Sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz. Ben hiç oynatmıyor demiyorum, hiç kesinti-takılma olmadan oynatamıyor diyorum. Arada fark var. Oynatabilenlerde yakında çıkacak.

Hp dm1 in amerikadaki adı HP MINI 311. Bu isimle aratırsanız pek çok review var. Amatör kullanıcıların değil profesyonellerin yaptığı incelemelerden bahsediyorum. Hiçbirinde 720P ve 1080P mkv sorunsuz oynatır demiyor. Ben onların yalancısıyım.
  • quote:

Valla internette çok araştırdım, oynatabiliyor olsa bende alacaktım.

Çok ciddi sitelerin yaptığı testlerin sonuçlarını söylüyorum. Sizde çok basit bir aramayla bu review'lara ulaşabilirsiniz.

Herkes sadece kullandığı makine hakkında yorum yapabilir diye birşey yok. Sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz. Ben hiç oynatmıyor demiyorum, hiç kesinti-takılma olmadan oynatamıyor diyorum. Arada fark var. Oynatabilenlerde yakında çıkacak.

Hp dm1 in amerikadaki adı HP MINI 311. Bu isimle aratırsanız pek çok review var. Amatör kullanıcıların değil profesyonellerin yaptığı incelemelerden bahsediyorum. Hiçbirinde 720P ve 1080P mkv sorunsuz oynatır demiyor. Ben onların yalancısıyım.

hocam ben ne desem ki şimdi size,bahsettiğiniz mini 311 ler standart N serisi atom işlemcili,ben yeni nesil dual core su4100 işlemcili dm1 den bahsediyorum,şimdi ben onların yalancıyısım diyorsunuz,ben bu netbooku kullanıyorum ve kullanan biri olarak diyorum ki şu ana kadar hiçbir 1080p mkv,m2ts,dxva vs filmde sorun ve takılma yaşamadım,takılması donması demek zaten oynatamaması demektir.

tr de satılan ve bendeki dm1 özellikleri ;

Model ; HP Pavilion DM1 1010st
    İşletim sistemi ; Windows 7 Home Premium (32-bit) Türkçe
    İşlemci ; Intel Pentium Dual Core SU4100 (Penryn)- 1.3GHZ / 2MB Cache / 800Mhz Fsb
    Çipset ; Intel GS45 (Cantiga) - 1066mhz veriyolu desteği
    Grafik ; Intel GMA 4500MHD (2GB ram ile 797 MB - 3Gb ram ile 1340MB)
    Ses ; Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] IDT 92HD81B1X @ HDMI
    Ekran ; 11.6" LED WXGA 1366 x 768 HD çözünürlük - 16:9 Parlak ekran (LG LP116WH2-TLC1)
    Bellek ; 2GB DDR3 PC3-10600s 1333Mhz Samsung RAM 1GB+1GB (5GB'a kadar destekler / 1GB anakart üzerinde sabit + 4GB slot)
    Hard disk ; 250GB Sata 8MB chache 5400 Rpm (Seagate)
    LAN ; 10/100 (Realtek RTL8139)
    WLAN ; 802.11 B/G (Broadcom BCM4310)
    WWAN ; 3G UMTS (HSPA) - 7.2 Mbps (download ) - 2.0Mbps (Upload) + Edge Gprs (HP un2420)
    Bluetooth ; HP internal Bluetooth 2.1 + EDR (Broadcom)
    Multimedya ; 5 in 1 kart okuyucu (Realtek)
    Hoparlör ; Altec Lansing
    Mikrofon ; Kamera yanında tümleşik
    Webcam ; 0.3 Mpixel (HP Webcam-50)
    1 x Simkart yuvası
    3 x USB 2.0
    1 x HDMI
    1 x VGA
    1 x Kensington kilit yuvası
    1 x Tek 3.5mm jack üzerinde mikrofon girşi ve Stereo kulaklık çıkışı
    Batarya ; 6 Hücreli Li-ion (10.8V - 4910mAh - 55Wh)
    Güç Adaptörü - 65 Watt ; input - AC 100-240 Volt 50-60Hz 1.5 Amper / output ; DC 18.5 Volt 3.5 Amper
    Boyut ; (GxDxY) : 28,9 x 20,4 x 1,98 cm
    Ağırlık ; 1.46 KG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 8 Mart 2010; 14:33:21 >

• hmm ilginç

Dual Core Su4100 işlemcili DM1 sadece Türkiye için mi üretilmi acaba? Yurtdışında sadece atom işlemcililer var çünkü... DM1 olarak yok zaten, sadece HP MINI 311 olarak var, onlarda dual işlemcili değil..
  • quote:

hmm ilginç

Dual Core Su4100 işlemcili DM1 sadece Türkiye için mi üretilmi acaba? Yurtdışında sadece atom işlemcililer var çünkü... DM1 olarak yok zaten, sadece HP MINI 311 olarak var, onlarda dual işlemcili değil..

ilk mesajlarımdan beri su4100 işlemci den bahsediyorum zaten dm1 yurtdışında ilk çıktığında su2300 ile çıktı,su4100 olan modelde satılıyor yurtdışında tr de bluteooth ve 3g WWAN ile satılıyor,yurtdışında bluetooth vs 3g modül opsiyonel,amerikada mini 311 adı altında atom n serisi işlemcilerle satılması da ilginç doğrusu

dm1 1010st hakkında ki incelemeyi ve kullanıcı yorumlarını aşağıdaki linkten okuyabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 8 Mart 2010; 14:51:52 >

• Ya cihaz elimizde hala iddaa ediyorsunuz, üstelik daha cihazı tanımadığınız halde
  • Hp dv1 gerçekten çok güzel bir makina ,bunu bana satacak kimse yok mu ? gittigidiyor yada sahibinden üzerindende alabilirim şehir dışı satacaklar için

• quote:

Orijinalden alıntı: darthmanager

Hp dv1 gerçekten çok güzel bir makina ,bunu bana satacak kimse yok mu ? gittigidiyor yada sahibinden üzerindende alabilirim şehir dışı satacaklar için

sahibinden.com da var,konuşup elden teslim alın yada get sistemiyle güvenli alışveriş yapın,sahibinden.com dolandırıcıların cirit attığı bir site çünkü

http://www.sahibinden.com/hp_pavilion_dm1-1010et_sifir2yil_genpagarantili_kapali_ambalaj-81WQQaXQQ22112817WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 8 Mart 2010; 20:09:35 >

• orayı biliyorum daha bugün aradım ellerinde yokmuş gelecekmiş ,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.