Şimdi Ara

HP Pavilion Bilgisayarım Yanıyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaklaşık 1 Ay Önce Dubaiden HP Pavilion Laptop Aldım 9700 Ama 2 Katı Herşey Yani 9700 Ama Çok Isınıyor Ne Yaptım Ettim Anlamıyorum Arkadaşlar En Son Bugün Laptopun Altına 2 Tane Xbox Oyunu Koydum Ama Yine Ateş Gibi Ne Yapmam Gerekiyor Lütfen Yardım

• Belki özelliği fazla ısınmasıdır
  • Arkadaşlar niye kimse yardım etmiyo
  • ben de kendi kendime adamın bilgisayarı yanarken nası int. girip yazı yazıo diom şaka bi yana bende de dv4000 serisinden laptop var ısısı 80-95 aralarında dolaşıyor(oyun oynarken)ve kendi kendine kapanıyor şimdi konu açcam yeni bakalım nolcak
  • HP Pavilionun ısınma sorununu HP çözememiş biz nasıl çözelim? Valla zaten bildiğim kadarıyla notebooku yukarı kaldırma ve notebook soğutucu stand haricinde bir çözüm yok.
  • evet notebook soğutucu kullanılabilir
  • teşekkürler yani benim pc de sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet senin pc ye özel bir sorun değil bu hp nin tüm modellerinde olmasa da çoğunda mevcut olan bir problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: escala

evet senin pc ye özel bir sorun değil bu hp nin tüm modellerinde olmasa da çoğunda mevcut olan bir problem

o zaman bu sorun üretim hatasından kaynaklanıyor... o halde bunları nasıl iade etmeliyiz,bu hp lerden nasıl kurtulmalıyız....garantiside bitiyor aldığımdan beri ısına ısına bu zamana kadar geldik ama sonunda benim hp pavillion dv2172ea pes etti...
  • yaw arkadaşlar ekran kartı oldumu her zaman iş değişir hele bu lap top ise araştırın bütün lap top ları 512 ekran kartı olup yüksek performans sergileyen lap topların hepsi aynı durumda bende çok araştırdım

hp nin metal kapalam olamsı ısıyı dışarı vermesini sağaldı için metal iyi bir iletkendir o yüzden ısıyı gayet iyi hissediyoruz bu konuda

bunun çaresi lap top soğutucu tavsiyemdir araştırın ekran kartı yüksek olan pcleri hepsi aynı durumda ve normal

pc ile lap top u hiç bir zaman karşılaştırmayın iki farklı diyarlarda saygılar
  • altına laptoptan küçük bir kutu koy ve balkona çık başka çare yok :D
  • tüm pavilionlarda var o ısınma sorunu ben geçen gün fırsat sitelerinden birinden notebook cooler aldım sistem ısısına pek bi etkisi yok ama bilgisayarın yüzeyinde farkedilir bi azalma oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.