Şimdi Ara

HP Pavilion 23xi 23' 7ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS LED Monitör C3Z94AA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ips monitör alacağımda aşağıdaki modeli araştırdımda olumlu olumsuz çok şey duydum alıp satanlar bilen var anlamadım ki... güncel olarak son fikirlerinizi öğrenmek isterim , asus a gececegim yoksa.. teşekkürler şimdiden

HP Pavilion 23xi 23" 7ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS LED Monitör C3Z94A

• Açıkçası bende bu monitörü gözüme kestirdim ve kafam karıştı forumdaki olumsuz yorumları okuyunca. Yurt dışı sitelerde incelemelerinde hep olumlu yorumlar mevcut. Geri iade şansım da olduğu için dün akşam sipariş geçtim, tahmin ediyorum çarşamba günü elimde olacak.

Ben sürekli AutoCad ve SolidWorks kullanacağım için uzun süreler monitör başında kalıyorum, ürün geldiğinde ilk işim ayarlarını yaptıktan sonra göz yorup yormadığını test etmek olacak. Elbette diğer açılardan da monitörü test edip değerlendirmeye çalışacağım, deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım sizin için.

Sipariş vermeden önce bana pm ile ulaşmanızı öneririm, çok uygun fiyata alabilirsiniz bu monitörü çünkü.
  • Bırak başkalarını. Seçtiğin monitör iyi. _uMaY_'ı takip et.
  • Takipteyim hocam çarşamba/Perşembe gününe kadar sizden bilgi gelirse ona göre sipariş edeceğim )
  • Olumsuz konuşmaları atın. Ben kullanıyorum şahane. 0 problem full oyun oynayan biriyim. Film ve oyun performansı süper. Göz yoruyor diyorlar benim gözlerde çok şükür 0 problem var gözlüksüz kullanıyorum agrı sızı yorulma yok. 23'' ten vazgeçip 21.5 alma 23 iyidir. 7ms diye tereddüt etme. Seni pişman etmez. Çok şık ve bir model bunuda belirtim.
  • Monitör gelir gelmez inceleyip haberdar ederim elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 7 Ekim 2013; 19:09:48 >
  • arkadaşlar ben de bu monitoru yeni aldım.

Monitorun 5 tane düğmesi var sağ alt köşede. Bunlardan ortada olan dokunmatik mi? yoksa benim monitorde bu düğme bozuk içine göçükmü çıktı anlamadım.

Bütün düğmeler tıklanınca çalışırken buna parmağım yandan hafif değse çalışıyor. Kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasha_moss

arkadaşlar ben de bu monitoru yeni aldım.

Monitorun 5 tane düğmesi var sağ alt köşede. Bunlardan ortada olan dokunmatik mi? yoksa benim monitorde bu düğme bozuk içine göçükmü çıktı anlamadım.

Bütün düğmeler tıklanınca çalışırken buna parmağım yandan hafif değse çalışıyor. Kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi.

onu dokunmatik gibi düşünebilirsin , çok profesyonelce hazırlanmış bir tuş alıcak arkadaşta gözünü kapatıp alabilir bence.
  • Benim bir arkadaş çok memnundu, okulundaki laboratuvar bilgisayarları için hepsini bundan aldırdı. Ben hoparlör yok diye vazgeçtim.
  • ben aldım ortadaki tuşta öyle bir sorun yoktu digerler i ile aynı hizada ve basınca işlev görüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSuS

ben aldım ortadaki tuşta öyle bir sorun yoktu digerler i ile aynı hizada ve basınca işlev görüyor..

senin tuşta problemmi var tam anlamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.