Şimdi Ara

hp pavilion 15-n002st

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hp pavilion 15-n002st vardı fakat talihsiz bir olay sonucu işlemci patladı ve anakart bundan dolayı zarar gördü yeni bir bilgisayar al diyorlar ama yeni almıştım ve tekrar yeni bir notebook alma sansım yok suan için. Ben anakart ve işlemcisini satan bir yer bulamadım satan varsa veya satan bir yer bilen varsa yardıcı olursanız sevinirim.

Bide sunu sormak istiyorum ;
    hp pavilion 15-n002st ultrabook başka bir hp pavilion anakartı ve işlemcisi ile yaptırabilirmiyim ?
    Teşekkürler

• servisi ile irtibat kurdunuz mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartında sorun olan Notebook'um için HP'yi aramıştım. Hasar tespiti için 200 TL isteriz dediklerinde telefonu yüzlerine kapadım. Notebook'un Garantisi bittiyse hiç arama derim.
  • Cihaz'ınız daki problem tam olarak ne ne müdahele gördü.Arıza tespiti ne konuldu bilgiyi biraz daha daraltırsanızsa bir çözüm bulunacaktır.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enesaksac

Cihaz'ınız daki problem tam olarak ne ne müdahele gördü.Arıza tespiti ne konuldu bilgiyi biraz daha daraltırsanızsa bir çözüm bulunacaktır.Kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

servisi ile irtibat kurdunuz mu

Yigenim bilgisayarla oynarken cay dökülmüş üstüne şekersiz çay. Bilgisayar kapandı ters yatırdık içindeki su aksın diye diyorlar.

servisle irtibat kurdum gittim servise 130 tl masraf dediler tamam dedim yapıyorlardı sonra aradılarki parcayı bulamadık dediler.Teknik servis bana sadece anakartta sorun var dedi ama ben bilgisayarı başka bir yere daha verdiğimde bana işlemci patlamış anakart hasarlı dedi.

• Up up up

Yardım lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.