Şimdi Ara

HP PAVILION 15-AU111NT Y7Y29EA (2.410 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar HP PAVILION 15-AU111NT Y7Y29EA İ5 7200U 2.5GHZ-8GB-1TB+8GB SSD-15.6-2GB-W10 GOLD NOTEBOOK dizüstü bilgisayarı 3 gün önce aldım kargoda bir gecikme yaşanmazsa yarın elimde olacak.

Gittigidiyor.com üzerinden satış yapan teknosa mağazasından aldım. 2.699 tl fiyatı vardı %7 indirimle 2.510 tlye geldi, 100 TL maxipuan verdi. Toplamda 2410 TL'yw gelmiş oldu. Bu arada teknosa.com'da 2899 TL, hepsiburada.com'da 200 tll indirimle 2699 TL fiyatı var.

Ürün hakkında çok fazla değerlendirme bulamadım ancak araştırdığım kadarıyla iyi bir ürün özellikle 2.410 tl fiyatını düşünürsek..

Ürünle ilgili kulanan ya da bilgi sahibi olan arkadaşlarımızın öneri ve tespitleri olursa sevinirim, kurulum, dikkat edilmesi gerekenler vs., teşekkür ederim..

• 2410 liraya iyi fiyat. Teknik anlamda ve fiyat anlamında en yakın alternatif 2200 civarına Lenovo Ideapad 510 ki, HP, Windows ile geliyor, bu büyük bir artı. Cihazı ilk açtığınızda zaten Windows sizi yönlendirecek kurulum için, birkaç temel ayardan sonra bilgisayarınız kullanıma hazır olacaktır.
  • 8 GB SSD windows sığmadığı için biraz gereksiz gibi ama yinede bi kaç programı hızlı kullanmanı sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.