Şimdi Ara

HP Parmak İzi Sensörü Kullanımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
37.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim parmak izi okuyucusu iyi çalışıyorda bi şifre girilmiş dğiştiremiyorum. kaldırıp tekrar yükledim yine aynı sorun var. nasıl değiştiirim yardımcı olursanız seviniim
  • çok teşekkür ederim uzun zamandır parmak izini kullanamıyordum açık ve detaylı anlatımınız sayesinde rahatlıkla kullanmaya başladım
  • bende 1 yıl olmasına rağmen parmak izi kullanamadım.Verisoftta malesef register finger prints seçeneği yok.Yardımcı olabilirmisiniz?
  • son cevap yazılalı baya olmuş ama belki buralardasınızdır hala:) dostum verisoft u nasıl ve nereden indirebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: handofdoom

Arkadaşlar dikkatimi çeken bazı arkadaşlarımızın Parmak izi okuma özelliğinin nasıl kullanılacağını parmak izinin nasıl tanıtılacağını bilmediği ve topicler arasında bunu sordukları onun için bu başlığı açtım ama forumu aratmadım konu hakkında işin doğrusu eğer önceden açılmış konu varsa afola şimdiden...
    Şimdi aşağıda sırasıyla elimden geldiği kadar sizlere neyi nasıl yapacağınızı analatacağım...

I.
    önce başlatan tüm programlara giriyoruz ve uygulamayı çalıştırıyoruz...
    BAŞLAT > Tüm Programlar > VeriSoft > My Identity

HP Parmak İzi Sensörü Kullanımı

II
    Açılan pencerede işaretlediğin yeri yani hesap oluşturmayı seçin...

III
    Burda altaki kutucuğu ister işaretleyin ister işaretlemeyin ama ben işaretldim yine kendi seçiminiz...

IV ve V

Parmak izini tanıtmak ve işlemin sonlandırılması. Öncelikle arkadaşlar siyah kutucuklar yapmaya çalıştım o izini tanıtınız parmağınızı kaç kere sensörden geçireceğinizi göstermek için bende kayıtlıı oldu için onları göstermişyor...Burda dikkat etmeniz gerek olay parmağınızın tırnaktan sonra gelen ilk eklem yerinden yanı hemen başında olan eklem yerini sensörün üstüne getirin ve parmağınız kendinize doğru çekin ucunu okutacak şekilde bunu yaparken fazla baskı uygulamayın parmanızı hafif hissetmesi yeter yumşak şekilde koyun yani parmağınızı. bu işlemi önce İŞARET parmağı için sonra ORTA parmağınız için istendiği kadar yapın program sizi yönlendirecektir. işlem bittikten sonra son diyerek kaydı tamamlayın...

Evet arkadaşlar bu işlemleri yaptıktan sonra hesap oluşturulmuş oluyor size "use on sing in" diye bişey sorduğunda okeyleyin Ama sölüyorum tam hatırlamıyorum şimdi bunu tam olarak nasıl soruyo yani soru şeklini eger sormazsa parmağınızı okutun ve alt sağda açılan pencerede altaki resimde işaretledim yeri tıklayın. Bölelikle windows oturum açarken sadece parmak okutarak oturum açabilirsiniz..

eve gitmeliyim ardından web sayfalarında nasıl kullannılaçağını ekliyeceğim yine buraya....

her ne kadar bnm kullanma şansım olamasa da öncelikle anlatım için tşk. bende hp pavillion g62-b10st marka laptop var. entegre kamerası sayesinde yüztanıma eklenebiliyor. ama bu programlar çok dandik olduğundan hoşuma gitmedi. mesela; azışıkta ya da elektrik yokken laptop çalışıyor ama program yüz tanıyamıyor. yüz tanıtma sayfası hiç kullanışlı değil vs vs. acaba diyorum; sıradan bir laptopa parmak izi tanımlama programı eklemek mümkün değil midir? bu teknolojiyi kullanmayı ben de çok istiyorum.
  • slm konu hortlatmak gibi bi alışkanlıgım yok ama win 7 kurdum verisoft çalışmıyo bi türlü uyumlu sürümü bulamadım kullanan varmı win7 de verisoftu ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.