Merhaba arkadaşlar Hp omen 2020 kullanıyorum i7 10750H ve RTX 2060 modeli mevcut bende fakat sorunu videoda gösterdim driverler vs her şey güncel işlemciyi %100 e çekince sıcaklık patlama yapıyor normalin üstünde oluyor %99 yapınca 2.60 ghz geçmiyor haliyle 75 dereceyi geçmiyor fakat işlemci tam kullanamıyınca performans alamıyoruz haliyle cihazdan bu sorunu nasıl çözebilirim yapmadığım şey kalmadı omen control merkezinden undervolting olayınıda denedim bir işe yaramadı yardımcı olacak arkadaşlar varmı nasıl çözebilirim bu problemi acaba ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E56F5DACB -- 2 Ocak 2021; 14:9:40 > |
HP OMEN 2020 CPU SICAKLIK DEĞERİ

-
-
Throttlestop kullanmanı öneririm. Tabi ki o yazılımı kullanmadan önce iyice farklı rehberlerden bir şeyler öğrenerek yapmalısın yoksa cpu soğutcam diye bilgisayarında garip şeyler başına gelmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hic bir sorun yok %100 calısınca 91 dereceler normal. 99 yapıncada turbo devre dısı kalıyor fazla ısınmıyor.
-
96 97 derecelere çıkması normalmi sıçrıyor öyle arada sonra 90 Lara iniyor 83 97 arası oynuyor GHz arrttikca sıcaklık artması normal yani ama ben bu kadar tahmin etmiyordum fazla gibime geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 ü gecmedigi müddetce normaldir . Nvidia nın oyunlar icin buluttan otomatik ayarları ile oynayınız.
İlla kurcalamak ıstıyorum diyorsanızda
https://h30434.www3.hp.com/t5/Gaming-Notebooks/How-to-prevent-throttling-HP-Omen-17-i7-10750H-CPU/td-p/7722752 buraya bakın inceleyin
-
çok sağol hocam deneyeceğim.
-
hp omen 2020 rtx 2070 max q olmayan versiyonuna sahibim sıcaklık değerim benimde 87 civarındaydı mastergel maker nano uyguladım ondan beri 72 dereceyi geçmiyo fabrikada sürünlen termal macun aşırı fazla sürülmüş yenilerseniz düşebilir sıcaklıklar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X