Şimdi Ara

HP Omen 15-DC1008NT vs Acer Nitro AN515

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP Omen 15-DC1008NT = Link

    HP Pavilion 15-BC503NT = Link

    Aklımda olanlar bunlar. Bütçe açısından tam sınırdalar. Aralarındaki farklara gelirsek Omen'de 16GB RAM , 7200RPM HDD, Windows 10 Home lisanslı ve 2 fan çıkışı olması. 1100 TL daha pahalı. Yukarıda verdiğim Omen aklıma yatmış durumda şuanlık ancak bu modelin herhangi bir videosunu bulamadım. İncelemesini de bulamadım. O yüzden tereddüt içerisindeyim. Asıl soru şu: ısınma. Omen bu konuda daha iyi gibi duruyor en azından bana öyle geliyor. Isınma konusunda yahut başka öneriniz varsa yorumunuzu bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefiriKebir -- 27 Temmuz 2019; 19:27:55 >







  • Exper XCellerator M5X-5061A1 <<< Bunu fark ettim şimdide. Ancak Exper nasıldır hiç bilgim yok.

    Exper'de işlemci i5-7400 diyor ancak cpubenchmar gibi sitelerde Destkop olarak geçiyor bu işlemci. Kıyaslama yapamıyorum o yüzden. Kötü yanı da 5400rpm HDD olması ama 128 GB SSD var zaten. Bu modeli çok merak ediyorum nasıl performansı var diye. Ancak yine herhangi bir video bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefiriKebir -- 25 Temmuz 2019; 7:38:51 >
  • Reddit'e de başlık açtım. Sanırım bu modeller yeni modeller Pavilion hariç bu yüzden yorum gelmiyor. Eğer alırsam yukarıdakilerden birini buraya kendi çapımda inceleyerek yazarım. Ama almama daha var gibi duruyor.
  • Reddit'ten 1 kişi sağolsun cevap yazdı. Yabancı olduğundan doğal olarak Exper markasını ve modelini (Exper XCellerator M5X-5061A1) bilmediğini belirtti. Ancak bu modelin barebone (Tam olarak nedir bilmiyorum) olduğunu ve sonradan pratik bir şekilde işlemcisini yükseltebileceğimi söyledi. Bazı örnekler verdi değişik markalar ile. Ayrıca işlemcinin de masaüstü işlemcisi olduğunu söyledi. Bu konuyu merak ediyordum şaşırdım biraz. Onun dışında aklımda bir de HP Omen 15-DC1008NT olduğunu belirtmiştim. Bana Omen'i öneririm ancak ısınma sorunu olabilir dedi. Ben olsam Exper olan modeli tercih ederdim dedi. Tabi bunu derken kendi verdiği markaları göz önüne alarak da dedi. Bunu demesinin ardından açıkcası Omen'den biraz Exper'e doğru caydım. Ve Exper'in bu modelinin hepsiburada'daki ürüm sayfasında açıklama kısmı boştu. Özellikleri yazıyordu sadece. Ben de 9000TL'lik modeline baktım ve altında bazı açıklamalar vardı sıvı soğutma vs gibi. Ve bu açıklamaya ve özelliklerine bakarsak aralarında sadece Windows 10 , 7400 RPM HDD, 2400MHz RAM farkı görülüyor. Eğer farklar sadece buysa sıvı soğutma vs. mevcutsa gerçekten Exper'i almayı düşünüyorum. Bilgi alma amacı ile de Hepsiburada'ya be Exper'in destek kısmına bir yazı yolladım. Bakalım cevap bekliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.