Şimdi Ara

HP NX1625 PY418EA aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saolasın
  • ama o cihaz tekmarda yokki nx6125 modelinin sempronu far turion yok
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: bluesnight

    ama o cihaz tekmarda yokki nx6125 modelinin sempronu far turion yok


    kardeş özelliklerini açıp bakarsan sempron yazmıyor ama amd mobil yazıyorum sanırım amd mobil turion anlamına geliyor eğer öyle değilse kusura bakma fakat ben öyle biliyorum
  • arkadaşım fiyatı öğrendim 1130$ + KDV imiş hepinizden özür diliorum
  • okey önemli deil yinede saolasın
  • bu ürünü kulanan weya bilen yokmu hiç koca forumda yorumlar bekleniyor
  • ''Vurdi'' arkadaş NX 6125 aldığını söylemişti. Değerlendirme yaparsa memnun oluruz. Bende almayı düşünüyorum. Bu makinede ekran kartı ve ekran çözünürlüğü kafama takılıyor. Ekran kartı isim olarak iyi (ATİ) ama tümleşik bu performansı çok fazla etkilermi? Birde 1024x768 ekran çözünürlüğü hakkında ne dersiniz, az mı? Autocad ve ofis programları kullanacağım. Oyun olmadanda olmuyor tabiki.
  • vurdi arkadaş şuan gözükmüo bizim ağzımıza balı sürdü aldım die daha bişi demedi neyse gelir herelde söler bise bişiiiler
  • arkadaşlar ben de bu bilgisayardan aldım. HP NX6125 turion, aynı modelin sempromlusu da var karıştırmayın. Genel izlenimlerin gayet olumlu, 2.55 pil süresi dayanıyor bizzat test ettim daha da arttırabilir voltaj düşürülerek filan.... Parmak izi okuyucusu var ilginç bir özellik olarak artık windowsa password ile giriş yok onun yerine parmağınızı sürtüyorsunuz oluyor.Tabi ekstra password koyma ayarları da mevcut. Bendeki modelin harddiski Seagate Momentus 5400 devir ayrıca LG DVD RW ile geldi, Ramler Pc2700 2x256 333Mhz Nanya denen bir marka bu markayı duyan var mı bilmiyorum ben hiç duymadım. Ekran 15 inc 1024x768, bluetooth ve wireless var . İşlemci öyle denildiği gibi çok ısınmıyor. 60 dereceye geldiğinde fan devreye giriyor 10 saniye çalışıyor ve 45 düşüyor ısı. 20 dakika da bir fan çalışıyor ve çok düşük devirde hiç gürültüyok. Ekran kartı Ati X300 ,sanırım bu ekran kartı intelin 915çipi ile aynı performansı gösteriyor farcry mediumda oynanabiliyordu.
    Başka aklıma söyleyecek pek bişi gelmiyor. Makineyi peşin 1165$+KDV mecidiyeköyden aldım.




  • işlemci eğer mt modeli olsaydı heraldı çok daha iyi olcak pil süresi olarak
  • emref centrino platformlu bişi kullandın mı bilmiom ama biliosan farklarını sölermisin ,en azından hangisini tawsiye edersin? ram ler 333 mhz mi 400 deil yane! kalını cihaz pentium m lere göre
  • daha önce dothan 1.6GHz(533Mhz 512DDR2) kullandım performans olarak turion ile hiçbir fark yok gibi geldi. Turion ile makina gayet hızlı açılış yapıyor, 800 Mhz'e indiriyor kendini ve bu hızla bile herşey gayet normal. Ben ileriye dönük olarak Turion tavsiye ediyorum arkadaşlar.
    Evet ramler 333Mhz sandra ve everest ile bakıyorum. Pentium m kasaları ile aynı kasayı kullanıyor Hp. Zaten Hp bi kasa tutturmuş hepsinde aynısını kullanıyor.Kalınlık olarak 2 usb port üstüste olacak şeklde. Daha önce verilen bir link vardı oradan da inceleyebilirsiniz kalınlığını kendi gözlerinizle görün ,ben yine vereyim:

    http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=14&id=1667



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emref -- 29 Ağustos 2005, 3:35:05 >




  • yaw emref everest sonuçlarını verebilirmisin
    ram okuma
    ram yazma
    geçikme
  • ya warya insanın çıldırası geliyo werdiğin linkteki aynı model hp'nin işlemcisi mt modeli ve 2ghz bide turkiyeye gelenlere bak
  • burası türküye teknoloji çöplüğü tabii nankör de olmamak lasım bir iran da bizden kötü durumda örnekler çoğaltılabilir! onun için buna da şükretmek lasım bu arada HP alanlar çoğalmadımı yaw anlatsınlar günahıyla sewabıyla neyi warsa
  • yaw test sonuçlerını eklesenizde bizde baksak HP nx6125 bbeklioruz
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. 1 aydır izindeydim. İnternete girme fırsarı bulamadım.
    İmzamdaki makinemin bazı test sonuçlarını vereyim:
    Benim imzamdaki aletde:
    3DMark 2001SE:3786
    3DMark 2003: 1038
    Super pi 1M: 57 sn.
    Genel görünüm olarak oldukça güzel. Ağırlığı diğer 15" laptoplar kadardır heralde 2,7 kg. Ekranın görüntü kalitesi tatmin edici. Ama daha güzel olabilirdi. En son Max Payne 2 oynadım sorunsuz oynayabiliyorum.
  • ekran iyi değil bence
  • Merhaba Arkdaşlar,
    Bu dizüstünden ben de aldım.
    Açıkçası ekran çok iyi değil, ama çok da kötü değil. Onun dışında mükemmel bir işcilik kalitesi göze çarpıyor. Klavye çok sağlam duruyor. Diğer bir önemli özellik, televizyon çıktısı. Geçen bir divx film izledim. İnanın bir dvd player kadar net görüntü alıyorsunuz. Sırf bu özelliği bile onu öne çıkarıyor. ATI gerçekten bu konuda iyi iş çıkarmış. Pil'de öne çıkan özellikler içinde göze çarpıyor. Tam şarjdan sonra bitene kadar ortalama 4 saat autocad ve world çalıştım. Arada fan çalıştımı çalışmadı mı farketmedim bile. Isınma nerdeyse kabul edilebilir düzeyin çok altında. Ekran konusunda HP eğer biraz daha çalışsaymış, sanırım satış konusunda ortalığın tozunu attırırmış. Zaten sırf intel'le papaz olmamak için, aynı kasaya koyduğu centrino serisine kıyak geçip, DVD yazıcılarına "ligthscribe" özelliği ekleyip satmaya başladılar.
    Birde fazladan express-slot girişi var. Eğer yanılmıyorsam bu giriş doğrudan pci-express veriyoluna bağlandığından, bu slota uyan grafik kartı takmak bile mümkün olabilecekmiş (?). Ama bu konuda emin değilim, yanılıyor da olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newone -- 3 Ekim 2005, 17:45:24 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sunshines35

    ekran iyi değil bence


    grafik çalışmayı düşünenler için ekran tatmin edici değil. ama ekran sizin için çok önemliyse gidin sony alın derim. 90.000:1 contrast oranlı ekranlarıyla sony bu konuda 1 numara.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.